Отговори
# 240
добре дошла отново при нас, най важното е сега, че се чувстваш добре и си си вкъщи  Hug

# 241

ДесиХ2 честито миличка,защо не ми се похвали  Wink.Желая ти лека и безпроблемна бременност и едно красиво и здраво бебче на финала.

Обичам ви момичета. Hug
Ивке,добре дошла в редиците!!1Радвам се,че си добре,дано всичко лошо е останало зад гърба ти.
Не съм казвала ,защото разбрах вчера,и честно казано,този месец ама съвсем не очаквах.Направих си тест съвсем на шега,намерих си го в едно чекмедже и взе да ме гложди нещо.Иначе закъснение имам 2-3 дни и не се бях усъмнила въобще.Сега остава да чакаме новата контрола,тя ме тревожи много.
Иве,прегръщам те и ти изпращам здраве и позитивизъм.Нагушкай малката си звездичка и поздрави цялото си семейство. Hug

Благодаря на всички за милите думи!!!Боби,много ме развесели. Mr. Green

# 242
Ива, добре дошла отново!  Hug Желая ти бързо възстановяване!  Grinning
Деси, използвам случая да ти честитя още веднъж и в тая тема.  Hug Лека и безпроблемна. Дано повлечеш крак.  Wink

# 243
иваааааааа,радвам се мила,ти вече си здрава ...хайде по скоро се вьзстановявай и пиши тук,че всички те чакахме  ........ Hug
десииии,радвам се мила че те веселя,ама не сьм сигорна  че си предала поздравите на сьпругьт си...аааааааааа?сега  пак ти казвам специално да го поздравиш,за да се посмее и той...хахахаааааааааааа...ох,искам и аз да сьм на 31 за да си  направя едно бебе като вас,ама вече сьм на 38 и  не че ми личат/колко сьм скромна/хахахааааааа Joy,ама не ми се рискува........
момичета ,вече се научих да си сложа картинка на  името,видяхте ли?искам да сложа снимка на синьт ми ,ама той не дава ,нали е на 15г. и е в една вьзраст .....

# 244
  • София
Добре дошла, Иве! Heart Eyes Съжалявам, че не минах, както казах, ама нещо изпаднах в предрожденна дупка, съчетана с чакането на хистологията, та хич не бях добра компания за никого.
 А днес имам само хубави вести - хистологията ми е добра Grinning и ти си се прибрала вече  bouquet
Не мога да не се похваля, че е изрязано,както и каквото трябва: "Конизационните граници са интактни" Simple Smile и да потвърдя, че проф. Карагьозов е един страхотен лекар и човек! Преди бях казала, че не обяснява, но днес се постарах да не се шашкам и да запомня какво искам да питам и си получих отговорите Simple Smile.
Има и нещо в епикризата, което много не разбирам, но първо ще поровя и ако не открия какво е ще ви питам.
Прави сте, че е важно какви са мислите ни - аз, въпреки нелеката диагноза, почти не допуснах да мисля за лош резултат!

Честито и на ДесиХ2! Все такива хубави новини да има тук!
Хубави мисли да имате и здраве!

# 245
есси70,браво за резултатите,все такива очакваме в темата!!!
боби,предадох поздрави на пауна/че сега е страшно горд и се е *оперил*/

# 246
 Joy
Деси, Боби, направо ме боли корема от смях с вас - семки, пауни...  hahaha
Боби, честит ти аватар (картинката). Много ти отива.  Heart Eyes

# 247
Иве, добре дошла! Hug
Радвам се, че си вече сред най-близките си хора. Представям си как ти е липсвала дъщеря ти.
Бързо възстановяване и занапред от здраве да не се оттървеш!
ДесиХ2, ами приятно ме изненада твоята лентичка Simple Smile. Леко бременеене!
А на всички, които дори и на шега си го помислиха, по една такава лентичка, в най-скоро време! (и аз в това число) Wink.
ВОВI1, това че си родила млада, не означава, че на 38 си стара  Naughty. Много момичета раждат тогава за първи път.
Лека вечер на всички! Hug

# 248
Момичета здравейте  Hug, от вчера съм си в къщи,но ще ме извините още не мога да се включа много.Обещавам ви при първа възможност да ви пиша повече.Имам някоя друга болежка още,но е нормално,иначе общо взета се чувствам добре.А и още по мие добре че вече съм при семейството си.
Искам да изкажа голямата си благодарност към mimzy ,която беше неотлъчно до мен през цялото време , Мимка  ти си знаеш колко те обичам  newsm51 newsm51 newsm51.
Благодаря и на всички,които ми се обаждаха и ми писаха - Серейн,essy70,Деси и на всички тук които сте мислили за мен  smile3525 smile3525  smile3525.Много ми липсвахте.Ще се връщам назад да ви чета,изписали сте толкова много.
 smile3525
ДесиХ2 честито миличка,защо не ми се похвали  Wink.Желая ти лека и безпроблемна бременност и едно красиво и здраво бебче на финала.

Обичам ви момичета. Hug
newsm51 txtloves

# 249
Иве, добре дошла отново и спокойно и безпроблемно възстановяване   bouquet.
Деси Х2, честито и успех     bouquet

# 250
 Иве Hug, добре дошла отново между нас! Пази се и се радвай на
всичко хубаво около теб, защото нали знаеш, че понякога малките неща
от живота успяват да ни върнат силите......Ти си преживяла доста труден период
от живота и сега с пълни сили взимай щастието в ръцете си и само усмивки и хубави
мисли. Hug

# 251
  • София
Иве, добре си дошла, миличка, повече никакви проблеми със здравето. Бързо възстановяване и да ни се хвалиш колко си добре.
BOBI, стягай се и забременявай, само да съм те чула да казваш, че си стара  ooooh!
essy70, честити хубави резултати, само такива да получаваш вече.
Моята цитонамазка излезе вчера, едната проба била ПАП І, другата ПАП ІІ, не разбрах по телефона коя е І, коя ІІ, но имало повишени левкоцити и в понеделник като отида да си взема резултата, лекарката ми спомена за някаква рецепта. Ще чета и ще питам в понеделник, това, което не ми е ясно.

# 252
Рокси, Кюбит, благодаря за отговорите.
Оказа се вчера, че колпоскопа е развален, само чаках около час за прегледа и нищо.
Така може би е по-добре, защото тази сутрин ми дойде М.
Тъкмо ще отида след 7-8 дни.

# 253

Може ли някой, който е правил ТИПИЗАЦИЯ или знае къде в София се прави, да ми пише. Мерси!   bouquet

Кюбит, на мен ми направиха във Вирусологията - бул. Столетов 44, тел. 931 23 22, работят от 08:30 до 13:00.
Даже току-що си взех резултата - HPV 6... не знам да се радвам ли, да не се ли....

# 254
Добре дошла,Ива!  bouquetВсичко е вече зад гърба ти.Радвай се на детенцето и само хубави неща вече да ни се случват!
essy70,браво!Това наистина е хубава новина! Hug

Общи условия

Активация на акаунт