Отговори
# 165
buni, честит рожден ден на твоето момченце. да сте живи и здрави цялото семейство.

чудех се може ли тази жилка да е свързана с цикъла по някакъв начин?! преди конизацията зацапването след секс по този начин ли изглеждаше?

# 166
Мила buni, мисля че това което ти се случва не би трябвало
да те притеснява.Все пак консултация с лекар трябва да направиш-това е най-сигурно.
Така и ти ще бъдеш  по-спокойна.
Успех и не се притеснявай, мисли хубави неща и те ще ти се случат.

# 167
Buni и аз мисля, че това кървене е свързано с цикъла ти, може да е тръгнал малко по-рано, отколкото ти го очакваш. Все пак направи консултация с лекар, за да си спокойна. Аз имах случай, когато очаквах да ми дойде, но все още нямах зацапване и отидох на цитонамазка и когато лекарят погледна, каза, че цикълът ми е дошъл, а по превръзката нямах зацапване. Малко трудно го обяснявам но исках да кажа, че в началото явно кръвта се задържа в матката и не изтича, освен ако няма контакт-както е имало при вас.  Може и да не съм права-но затова са лекарите-да ти дадат компетентен отговор. Запази спокойствие и мисли позитивно.  Praynig

# 168
  • София
Ооох дано всичко да е наред, свързах се с лекарката, ако не ми дойде днес, още днес ще ме прегледа.

# 169
buni,стискам палци да е наред всичко,само бьди спокойна,сигорна сьм че всичко ще с еоправи Peaceда пишеш после как е казала лекарката ти

# 170
  • София
Сега се връщам, прегледа ме вагинално с ръка и каза, че няма нищо притеснително. Пусна ми цитонамазка иска първо да види резултата, обясни ми, че още е рано за колпоскопия (защо да е рано  newsm78, ходя на частен гинеколог, така че не е свързано с парите), в четвъртък ще излезе цитонамазката. Пак й припомних, че и преди конизацията съм си била ПАП І, не зная какво доверие да имам в цитонамазката, изобщо много объркана се чувствам. Вас преглеждаха ли ви и на колпоскоп след трите месеца след конизацията?

# 171
Да.След 3.5 месеца от конизацията, прегледа ми беше-цитонамазка и колпоскоп.

# 172
Момичета, лекарите са казалаи на Ивето Николова, че ще я изписват в сряда, така че скоро ще може да се радваме на нейното присъствие във форума smile3501

# 173
Да.След 3.5 месеца от конизацията, прегледа ми беше-цитонамазка и колпоскоп.
Peace и при мен беше така

страхотна новина за Ива  Hug

# 174
при мен само цитномаака,без колпоскоп,3.5 след конизацията,защото не било необходимо.знам ли?аз мисля да ида в четвьртьк пак на лекар на колпоскоп,ама едното цито  ми е пап1 а др. пап2.
за ИВА се радвам,дано по скоро да е с нас тук

# 175
Днес около 3 месеца след конизацията, прегледът беше колпоскоп+цитонамазка. Този път и аз гледах на монитора - има малко бяло петънце, което лекарят каза, че все още не е напълно заздравяло от самата операция. След намазването с оцетено-йодната киселина нямаше участици с променен цвят. Резултатът от цитонамазката ще е готов в понеделник. Относно зацапването преди цикъл, докторът каза, че причината при мен е, че ръбовете след рязането на конуса са горени, а не само зашити и докато зарастне напълно ще го има това зацапване. При взимането на цитонамазката (преди колпоскопията) доста прокървих, и сега за прът път видях как се взима цитонамазката - 1 с плоска четчица се взима от шийката, а после с 2 четчица (като за миене на бутилки, но доста по-малка  Crazy ) от канала. Интересна работа беше с този монитор да ви кажа честно.
Сега ще чакам резултата от цитонамазката - макар, че малко скептично съм настроена относно добрите резулати, но днес с колпоскопията се поуспокоих.  Grinning На тръгване лекарят ми пак каза - да не забравям за прегледите на всеки 3 месеца, защото "ЦИН 3 с ангажиране на жлези" не било шега работа - все едно не си го знам, просто не бих могла толкоз бързо да забравя.
Ива Николова, чакаме те всички!  Hug

# 176
Много се радвам за Ива!  Heart Eyes

Може ли някой, който е правил ТИПИЗАЦИЯ или знае къде в София се прави, да ми пише. Мерси!   bouquet

# 177
Аз не съм правила типизация, но ми казаха, че мога да направя в Геника или Токуда.
Иве, чакаме те!

# 178
  • София
Много се радвам за Ива!  Heart Eyes

Може ли някой, който е правил ТИПИЗАЦИЯ или знае къде в София се прави, да ми пише. Мерси!   bouquet
Аз си я правих в Геника - http://www.genicalab.com/, че били най-

# 179
Радвам се много за Ива!
 На мен след операцията док  ми каза, че така е зашил мястото / два шева /, че ще се гледа трудно с колпоскоп  newsm78....Ще се следяло с цитонамазки. Истината е, че при мен преди конизацията точно цитото показа проблем, а на колпоскоп нямаше нищо.

Общи условия

Активация на акаунт