Гоблени-41

• 55 803
  • 452
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро момичета  Hug

Зори благодаря ти за схемичките - много са сладки и най вече тези на възглавничките. Надявам се някой ден да им дойде реда

Zornitsa свършила си красивите орхидеите. Какво ще започваш след тях?

Спинки
много красива става негърката

# 316
  • София
Добро утро и от мен!
Аз вчера се престраших и най-накрая свалих Pattern Maker Viewer от линка на Прасчо (изкушена от думите, че само давал и нищо не искал  Joy ), но когато свалих 2-3 файла за РМ, програмата не искаше да ги отваря.  Sad Къде бъркам?  newsm78

# 317
вероятно не са за Паттерн макер, а за ПЦСтич
Имай на предвид, че с версията , която си свалила можеш само да отваряш файлове, не можеш да правиш  свои дизайни

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 09:15 от Хипатия

# 318
  • Севлиево
Нямам много време за шиене на моите кончета
http://lh5.ggpht.com/_lMPUhIwl5fs/ST9hPA1pkkI/AAAAAAAAA34/gOWTkOUADT4/wave.jpg, но колкото повече шия толкова повече ми се иска да ги видя ушити. Ако някой ги е срещал в нета ушити, ама по оригинална схема моля да ги пусне тук да ги видя. Разглеждах в гоблените.ком, но не намерих.

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 09:32 от doci

# 319
а кончетата са?

# 320
  • Benelux / Varna
Добро утро, момичета.
Хайде аз да пусна кафенцето,че да се подкрепим малко:

Таша, аз ги бях приключила преди няколко дни, но чак сега ги снимах изпрани и изгладени.
Започнах Sleigh Ride, обаче лошо тръгна работата, вчера разшивах на 2 пъти, чак се изнервих и го заряззах и излязох на разходка, ще видим как ще тръгне днес. Ти докъде я докара негърката, лесно ли върви?
Спинки, африканката е страхотна.

# 321
Ох, че хубаво кафенце и с това каймаче  Hug Спинки, настина африканката става чудна. Аз съм хвърлила око и на двете, но като ти видях преливащата панама направо ме грабна. От къде я поръча, за да си поръчам и аз. Само да свърша гоблена за ЧРД-то на брат ми и ги почвам. А и сигурно ще ми вървят на оранжевата гарнитура.... ех, вече си ги представям.  Crazy  Wink

# 322
Дианна,не съм Спинки-но да ти отговоря  HugИ аз бродирам Африканката -само,че другата тази панама си е от оригиналната комплектовка на Ланарте .Аз лично си  я поръчах от Аксиома -49,50 е комплектовката -доставката е безплатна  Peace

# 323
Аз вчера се престраших и най-накрая свалих Pattern Maker Viewer от линка на Прасчо (изкушена от думите, че само давал и нищо не искал  Joy ), но когато свалих 2-3 файла за РМ, програмата не искаше да ги отваря.  Sad Къде бъркам?  newsm78
вероятно не са за Паттерн макер, а за ПЦСтич
Имай на предвид, че с версията , която си свалила можеш само да отваряш файлове, не можеш да правиш  свои дизайни

Да, така е- за дизайни моята версия не става. Вчера смело дадох линка, понеже ставаше въпрос за печатане на схеми, а за това тя върши работа. Дано и Писето не съм подвела, че и тя от дизайн се е интересувала. А, Весито, качи отделно програма за PC- stitch, и тогава пробвай да си отвориш файла. Наистина най-вероятно това е проблема при теб Hug
Момичета, понеже си говорим за схеми в ПМ, и как изглеждат пренаборите- кажете ми, моля ви- ако видите добре изглеждаща картинка, може ли да се разчита че от това ще излезе добър гоблен? Т.е., пак повтарям въпроса си: до каква степен може да се разчита на съвпадение на цветовете, които ПМ дава, с тези на ДМЦ- конците? Питам ,защото този стар град дълбоко ми е влязъл под кожата, а не съм виждала ушит гоблена- рисковано ли е да го започна при това положение? 

Схемата в ПМ е тук:
http://dump.ru/file/1402223
Извинете че пак повтарям, ама мира не ми дава тоя проблем Hug

# 324
Хипатия благодаря ти, но след преинсталацията още не съм си набавила всички програми, та немога да го видя ....... Confused
Ще чакам някое от момичетата, които ги шиха, да споделят техния ключ!  Hug

# 325
  • Бургас
Здравейте момичета Hug

zornitsa, нищо друго не може да ме изкуши както хубавото кафе Hug
Ето и аз до къде съм я докарала с калиите
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=305700&pid=10143702
Нямам време последните дни да шия, а пък много ми се шие Cry....
ЪЪЪ, но ще бързам running Билкова да не ме стигне Mr. Green
 HugВръщам се да чета Mr. Green
 newsm49ЧАО

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 10:21 от poepie

# 326
poepie дай ключ моля!  Flutter

# 327
# 328
Здравейте и от мен,
Poepie, страхотни са калиите, браво!
Зори, орхидеите  са като истински!
Момичета, показвате чудесни произведения! Лек ден на всички!

# 329
Момичета аз от висене на компютъра и чудене какво да правя си поръчах едно гобленче от http://collection1x4.com/index.htm
... Е като разглеждах видях че нямат и едно авторско изпълнение, но да видим какво ще пристигне

Неличка, колко ти взеха тия сладури за доставка от Търново до Плевен? Дали са една таблица с цени, ама аз и цял живот със спедиторска дейност да се бях занимавала, нямаше да мога да се справя Mr. Green Аз си харесах онази жълта африканка от етно-серията, не че й нямам схемата, ама 9 лв- к'во му плащаш. Ама вчера като се загледах пак в "дизайните" им- хептен наглички ми се сториха- не стига че крали, ами лъжат- гоблен с кръстчета, го представят ушит 1:4, и дават картинката от руския форум дето са крали. Барем с фотошоп да беха турили друга рамка, ааа  newsm66 Ей тая Венеция вижте- уж я представят 1:4, пък показали оригинала с кръстчета Mr. Green:
http://collection1x4.com/pictures/collection_black/4eren_peizaj1_big.jpg

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 10:57 от Прасчо

Общи условия

Активация на акаунт