Възможно ли е забременяване 3 дни преди цикъл

• 288 533
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
Шансовете да забременееш са много нищожни Wink

# 106
  • София
sannyes   
Зависи от средната дължина на МЦ.
Сперматозоидите остават жизнеспособни в тялото на жената / тръбите/ 3-5-7 дни - индивидуално е.
Овулацията / 'деня на зачеване'/ . е средно 14 дни преди М. - секс 3-5 дни преди О. -  вероятност да се зачене има Simple Smile
Ако не искате бебе - вземайте предпазни  мерки Simple Smile

# 107
  • София
Всичко се случва. Аз забременях след секс на четвъртия ден от цикъла (който ми беше 3 дни), а моя близка приятелка забременя  след секс три дни преди очаквания цикъл. Съответно при нея цикъла се "опита" да се появи когато го очакваше - имаше леко кървене, болки и се оказа, че е бременна. Така, че винаги човек трябва да има едно наум, че и невъзможното е възможно.  Wink

# 108
Може може ,по всяко време може да се забременее.Може да звучи странно но практиката го доказва

# 109
Всичко се случва. Аз забременях след секс на четвъртия ден от цикъла (който ми беше 3 дни), а моя близка приятелка забременя  след секс три дни преди очаквания цикъл. Съответно при нея цикъла се "опита" да се появи когато го очакваше - имаше леко кървене, болки и се оказа, че е бременна. Така, че винаги човек трябва да има едно наум, че и невъзможното е възможно.  Wink

от отговора да разбирам, че мога да забременея, незнам какво да правя да взимам ли хапче или не....., цикъла ми е на 28 дена

# 110
  • София
Може, всичко се случва. Аз точно като в предния коментар забременях. Цикъл на 30-31 дни, никога по-кратък, секс на 4-тия ден на менструацията ( 3 дни продължителност) и бебе 9 м. по-късно  Mr. Green (ние си опитвахме за бебче и пиех ФК, но не е там въпросът) Пий хапче, да ти е мирна главата  Peace  и колкото по-скоро, толкова по-ефективно е.....

# 111
Може, всичко се случва. Аз точно като в предния коментар забременях. Цикъл на 30-31 дни, никога по-кратък, секс на 4-тия ден на менструацията ( 3 дни продължителност) и бебе 9 м. по-късно  Mr. Green (ние си опитвахме за бебче и пиех ФК, но не е там въпросът) Пий хапче, да ти е мирна главата  Peace  и колкото по-скоро, толкова по-ефективно е.....

благодаря много за съветите  bowuu, понеже не съм много наясно и затова питах..., пък и не ми се пиеше хапче, не обичами се надявах да не трябва да пия, пък и си мислех че след менструация не може да се забременее

# 112
Здравейте,нова съм във форумчето имам един въпрос Simple SmileПо принцип цикълът ми е с продължителност 30-35 дни. Този месец на 16 трябваше да ми дойде но Не ... и с приятелят ми бебеправехме на 16 и 19.Та въпросът ми е ако е станало нещо би ли трябвало да ти дойде менструация,макар и по късно или не.При положение че на една оплодена яйцеклетка й е нуйно 7,8 дена да се придвижи.....  Laughing
Оф, надявам се да сте ми разбрали въпроса,понеже не съм много нясно.... Благодаря!!! Simple Smile Rolling Eyes

# 113
А ти направи ли си тест за бременност след като ти закъснява? Направи си, за всеки случай.

Иначе, по върпоса ти - ако овулацията ти е била, когато е трябвало да бъде няма шанс да си забременяла на деня на закъснението, или пък 3 дни след него.
Най-верояно закъснението е от друго или просто е станало по-рано, от колкото си мислиш.

Успех да е това, което искаш Praynig

# 114
Благодаря много Simple SmileНо при всички случай ми е интересно да разбера ако правиш опити за бебе няколко дни преди менструация,дали тя идва Simple Smile) newsm78

# 115
И същевременно овулацията ти съвпада с тези дни  Simple Smile

# 116
Благодаря много Simple SmileНо при всички случай ми е интересно да разбера ако правиш опити за бебе няколко дни преди менструация,дали тя идва Simple Smile) newsm78

Ако не си бременна, идва, рабира се. А няколко дни преди менструация обикновено няма как да имаш овулация и респективно, да забременееш.

# 117
  • София
Ако си засякла О. - да, идва М.
Зачеване става само в дните след О / до 24 часа на теория/
Ето ти една картинка:

# 118
Здравейте!
Дали е възможно или не незнам, но имам усещането, че съм бременна макар и рано все още да го разбера(поне с тест). Правихме секс с приятеля ми точно след менструация(6-8 юни) и така три дни въобще не се пазихме, при положение, че цикълът ми е 35 дни вероятността да съм бременна е почти невъзможна. Дали си набивам паранои незнам, но 5 дни след това започна да ме боли кръста зверски, два поредни дни ми се гадеше и повръщах, но симптомите отминаха, а гърдите ми не са се подули даже се изпразниха от съдържание..много странно.  Сега от два дни съм с разтройство, но не като при вирус постоянно...май е време за тест, но ще изчакам ако ми закъснее и  тогава.

# 119
  • Тук
Единственият вариант да си забременяла е ,ако си имала ранна овулация, иначе няма как да стане. Изчакай си закъснението и тогава тест.

Общи условия

Активация на акаунт