Звездни компромати - 39 част

• 35 573
  • 387
  •   1
Отговори
# 135
Embarassed Mr. GreenМадона е потресаваща на въпросната снимка! Добре, че преди 90-та бях още дете. Mr. Green

Нямаше да ти прави впечатление, както сега обръснатите не ти правят  Mr. Green
А колко мъки и болка щеше да си спестиш и пари също  Money Joy
Joy Joy Joy И това е вярно.

# 136
Мадона си е Мадона -тогава така е било модерно.

# 137
Мда, то си е в кръвта на Мадона да скандализира по всеки възможен начин.

# 138
# 139
# 140
много косъм,много нещо Crazyчела съм ,че тъй обраслите жени,били много страстни Thinking

# 141
много косъм,много нещо Crazyчела съм ,че тъй обраслите жени,били много страстни Thinking

И аз, но обрасли откъм растителност над горните устни. Simple Smile

# 142
Наистина е брутална тази снимка на Мадонна, ама мисля че е бил търсен ефект. И до ден днешен немога да си обясня, защо фотографите снимащи актови и еротични фотографии предпочитат жени с "прически", говорила съм с няколко- контрастирало, привли4ало погледа натам , бла-бла...незнам дали сте забелязали, то верно привлича погледа, ама не е естетично. Например най -продавания брой на Плейбой в България, с Камелия- и тя там не е гладка, абсолютно сигурна съм че иначе не изглежда така, Соня Васи ...сега немога да се сетя за Юлиана Кънчева.
Но и на мен не ми допада Мадона в този си вид.

# 143
  • София
Виктория и Дейвид Бекъм  както пише "радвали се на модната седмица в Милано". Виктория явно доста държи на студ и мраз...
пак двамата
Бранджелина
пак те  Джоли нещо лошо излязла
Кели Озбърн то каквото и да се каже, ще е излишно
ах, любов
Ан Хатауей и Кейт Хъдсън  на поредната премиера на общия им филм (Bride wars)
Кейт много шик
Джени Маккарти и Джим Кери
Памела Андерсън
Жизел Бюндхен която участва в модната седмица в Сан Паоло
пак тя
Шакира, Джей Ло и Антъни
Дженифър Лопез  като цяло много ми харесва тук
много сладки
Шакира с гаджето си

# 144
Тази жилетка беше ли необходима? Шакирка иначе много я харесвам.

# 145
Кейт Хъдсън ми прилича отдалече на Зейнеб Laughing
А за Жизел все се чудя дали има някой,който я харесва в лице или аз нещо не съм У ред newsm78Чух, че била супермодел,но само телата ли се гледат?! Laughing

# 146
  • Разпиляна във въображението
Анджелина изглежда ужасно.

# 147
# 148
Брад Пит не го обръсна тоя мустак , с комбинация с каскета си е точно като селски тарикат

# 149
Кейт Хъдсън ми прилича отдалече на Зейнеб Laughing
А за Жизел все се чудя дали има някой,който я харесва в лице или аз нещо не съм У ред newsm78Чух, че била супермодел,но само телата ли се гледат?! Laughing

Жизел е много чаровна ... За черти  - има универсални черти на лицето , остри на моменти  които са удобни за професията модел и има хубаво телце .
Но е мн. забавен и чаровен човек и при личен контакт някак ти въздейства и не се забелязва ,че в лице не е  убавица голяма  Crazy  Wink

Общи условия

Активация на акаунт