Звездни компромати - 39 част

• 35 497
  • 387
  •   1
Отговори
# 270
Ауууу, май да  Mr. Green ,  а е слаба, защо й трябва да ги слага ...

# 271

На мен ми прилича на бандаж (не съм сигурна дали точно така се нарича, като наколенка), който се слага когато си разтегнал мускул/сухожилие. Като знам какви стягащи неща продават навън съм почти 100% убедена, че не е трудно да си намериш черно стягащо бельо и ако и се е наложило да облече такова щеше да подбере черно за тази рокля.
За разлика от спортните бандажи с които просто нямаш избор. Най-често са бежови.

# 272
# 273

Даа Деми е мн. подържана жена .
Не знам дали знаете но на Деми едното око и е изкуствено .

# 274
Лявото око е изкуствено. Изгубила го е още в детството си, но не се сещам поради каква причина  newsm78

*hard_defence*, снимките са от myspace

# 275

На мен ми прилича на бандаж (не съм сигурна дали точно така се нарича, като наколенка), който се слага когато си разтегнал мускул/сухожилие. Като знам какви стягащи неща продават навън съм почти 100% убедена, че не е трудно да си намериш черно стягащо бельо и ако и се е наложило да облече такова щеше да подбере черно за тази рокля.
За разлика от спортните бандажи с които просто нямаш избор. Най-често са бежови.

Понякога се чудя, защо никой не забелязва нещо като вече е постнато първи път, а вторият или третият дори, всички ахкат и охкат! Rolling Eyes
О, Ева! Значи и ти си просто една обикновена жена!? Laughing

# 276
# 277
# 278
Лявото око е изкуствено. Изгубила го е още в детството си, но не се сещам поради каква причина  newsm78

*hard_defence*, снимките са от myspace
За Деми и аз знам и винаги като и видя снимки и се сещам .. нямам претенцията че ви казвам нещо ново де  Joy... Grinning
Мерси за инфото за снимките на Джена  Hug

Коремчето     на Джена  .

П.П. Според мен носи момиченце .  Пу-пу да не и е уроки.

# 279
Джена е с близнаци. Rolling Eyes

# 280

Ахъ... така се говори ... ама си мисля , че чака момиченце .  Thinking
Носи го високо .

Коремчето не е ли малко за близнаци  Rolling Eyes

# 281

Понякога се чудя, защо никой не забелязва нещо като вече е постнато първи път, а вторият или третият дори, всички ахкат и охкат! Rolling Eyes

Понякога се чудя, защо не може да допуснете, че някой не е изчел всичко изписано досега по темата и е видял този пост за първи път  Peace

# 282
Ахъ... така се говори ... ама си мисля , че чака момиченце .  Thinking
Носи го високо .

Коремчето не е ли малко за близнаци  Rolling Eyes
Shocked Боже, и тя ли! Има време да и порасне корема! Да не сме някаква нова порода тези, дето сме с близнаци? Laughing Wink

Понякога се чудя, защо не може да допуснете, че някой не е изчел всичко изписано досега по темата и е видял този пост за първи път  Peace
Понякога, като пристигне в темата някой новичък за нея и не разбира другите, който пишем тук от доста време, и сме все едни и същи, и вече се знаем. Та затова! Peace Grinning

# 283
Еее, ше ви плесна, айде да не се дръгнеме за глупости. Не съм видяла, постнала съм, Балуто ме светна, оправихме се. Дайте нови компромати и да продължаваме:)
А иначе за Джена, ще поживеем, пък ще видим, тя може би скоро ще ражда, вече имам чувството, че е бременна от много време.

# 284
За първи път чувам и виждам въпросната Джена, к´ва е тя?
А за Деми Мур не знаех че е с изкуствено око, ц ц ц хич не си личи, а защо се е наложило някой имали инфо?

Общи условия

Активация на акаунт