Звездни компромати - 39 част

• 35 570
  • 387
  •   1
Отговори
# 150
И на мен Жизел ми е по - скоро чаровна, отколкото красива, но за професията си е идеална.  Simple Smile

# 151
# 152
# 153
# 154
# 155
В дир.бг имаше статия за клипа на Азис с Иванина и започваше "Иванина се разсъблече за...".
Е,аз като прочета това и все едно добър ден ми казват вече.

# 156

Абе тез хора си мислят ,че като са се разсъблекли и вече голямото чудо ....  ooooh!
Е па ние сме виждали и цици и дупе и сичко ....Какво ново ...  Whistling
Даже ни и омръзва и като не им видим зърното веднъж се чудиме к'во им става ...  newsm78

# 157
Е то при Иванина има възходяща градация май, в Биг Брадър съвсем гола, после за списание по цици, тук направо си е облечена:)Имаше интервю с нея в автора.ком и беше с поло на снимките, направо неможах да повярвам на очите си.

# 158
Годеницата   на    Орландо   Блум     -       Миранда

Кер 

П.П. Тя е (за който не знае де ) една от най -известните австралийски модели , една от моделите на Виктория Сикрет , колежка на Жизел и Лима !  Wink

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 22:56 от *hard_defence*

# 159
# 160
# 161
# 162
На Джоли прическата е много стилна, но си мисля, че е подранила с поне 10-тина години за нея  Rolling Eyes още не мога да си обясня това нейно рязко преминаване от бунтар в хрисима, но може би майчинството и любовта така са й е отразили. Иначе е много чаровна тук!

Пламена от МИ 2 си сложила силикон:
http://www.bliasak.bg/news/p3_1133_0.html

не че е звезда някаква, обаче тия момичета просто  ooooh!

# 163
Последният и зор беше това. Сега вече наистина ще заприлича на крава.

# 164
Не знам за Джоли , но Шанс момичето от аватара ти  е много сладко, кое е   newsm78 Grinning
Не мога да се сетя ...
 А за Пламена ... ми ,че тя нямаше нищо ... нека се порадва момичето , един силикон цялостно излъчване не прави .. вече от нея си зависи дали това ще е "качеството" на живота и

Общи условия

Активация на акаунт