Пушехте или пушите ли по врме на бременност?

• 71 293
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 780
ПРЕДИ ДА ЗАБРЕМЕНЕЯ ПУШИХ ,КАТО РАЗБРАХ ЗА БЕБО ГИ СПРЯХ БЕЗ ПРОБЛЕМ ДАЖЕ МИ СЕ ГАДЕШЕ ОТ МИРИСА НА ЦИГАРИ. ВСИЧКО Е ВЪПРОС НА ЛИЧЕН ИЗБОР!!!

# 781
Ама напищи го това, мило момиче, с големи червени букви! Дано има някой да го види от пушещите!

И да го напиЩи, и да го накреЩи, никой не може да каже дали е от това или не е.
Погледнете анкетата и си представете колко деца със сърдечни проблеми трябваше да има, ако това е задължително.
Ето, тези изказвания ме ядосват.
Някой в нещо се съмнявал и дай сега да го опънем на транспаранти по магистралите!
Tired  ooooh!

# 782
Никой не е казал, че на 100% трябва да се получи увреждане на сърцето на плода.
Но и с лека ръка да се изключва това е меко казано признак на пълно безхаберие и липса на обща култура.
Трябва ли всички да са увредени, та да се стигне до отколешното заключение, че цигарите са вредни?

П.П. Не ми се ще да давам линк към снимки на бебета увредени от тютюнопушене, защото тук четат и бременни и хора със слаби нерви.

# 783
П.П. Не ми се ще да давам линк към снимки на бебета увредени от тютюнопушене, защото тук четат и бременни и хора със слаби нерви.

Франческа, това е напълно недоказуемо, знаеш го, нали?

# 784
Кое е недоказуемо? Снимките са на деца, чийто майки са пушили повече от 20 цигари на ден, децата са изследвани и е доказано, че уврежданията са именно от цигарите.
Има такива аналогични снимки на деца, чиито майки са злоупотребявали с алкохола, наркотиците.

П.П. За мен е странно как човек, твърдо застанал против ваксините, наричащи ги отрова и пр., анмира тютюнопушенето за нещо едва ли не нормално по време на бременността и невиновно за нито една малформация на плода?
То и ваксните не е доказано, че увреждат.  Peace

# 785

Че уврежданията на въпросните дечица са в следствие на тютюнопушене.

# 786
Момичета, не исках да подклаждам спора. Просто споделих за моя случай. Разбира се, причината не се знае със сигурност, но съм сигурна, че ако майка ми можеШе да върне времето назад нямаШе и да помириШе цигара.

# 787
Спирам!
Моето мнение е едно.
Вашето - друго.
Колкото и да не сме съгласни с опонентите си, тяхно право е да имат мнения, коренно различни от нашите.
Приятен ден!
   bouquet

# 788
Момичета, не исках да подклаждам спора. Просто споделих за моя случай. Разбира се, причината не се знае със сигурност, но съм сигурна, че ако майка ми можеШе да върне времето назад нямаШе и да помириШе цигара.

Не се безпокой, няма спор! Тъжно е само.

Ама напищи го това, мило момиче, с големи червени букви! Дано има някой да го види от пушещите!

И да го напиЩи, и да го накреЩи, никой не може да каже дали е от това или не е.

Както и обратното, нали? Така че, за мен е ясен отговораа Wink  bouquet
Аз една буква в съседство съм чукнала, хайде няма да се поправям, нека си седи така, но е доста грозно изказването!

Може ли някой да отговори на въпроса "защо България е ЕДИНСТВЕНАТА държава в света, където докторите "разрешават" на бременните да пушат, казвайки, че няма проблем с 3 цигари на ден?????" Защото ето това е за мен простотията от една страна, както и безхаберието на подобни бременни, които пушат, от друга...

# 789
  • София
Кое е недоказуемо? Снимките са на деца, чийто майки са пушили повече от 20 цигари на ден

По същия начин аз мога да покажа снимка на дете, чиято майка е пушила поне по 40 цигари на ден, и да заявя, че перфектното му здраве се дължи именно на цигарите.

# 790
Кое е недоказуемо? Снимките са на деца, чийто майки са пушили повече от 20 цигари на ден

По същия начин аз мога да покажа снимка на дете, чиято майка е пушила поне по 40 цигари на ден, и да заявя, че перфектното му здраве се дължи именно на цигарите.

И научни изследвания са доказали това?

И като цитираш, не го прави избирателно.  Peace
Защото това е точният цитат:
Кое е недоказуемо? Снимките са на деца, чийто майки са пушили повече от 20 цигари на ден, децата са изследвани и е доказано, че уврежданията са именно от цигарите.

Всъщност какво ме е грижа кой пуши и кой не?
Аз нали съм предпазила своите деца, чуждите си имат родители.

# 791
  • софия
Цитат

Може ли някой да отговори на въпроса "защо България е ЕДИНСТВЕНАТА държава в света, където докторите "разрешават" на бременните да пушат, казвайки, че няма проблем с 3 цигари на ден????
Защото са толкова и доктори. #Cussing out
Имам позната,която ми е разказвала,че винаги,когато е ходила на ЖК,доктора я е черпил с цигара. ooooh!

# 792
  • София
Аз, като бивш пушач, мога уверено да заявя, че пушачите са промити мозъци без реална представа за действителността и с абсолятно замъглено мислене от наркотичната зависимост към цигарите.
Изказванията на доста уж над средно интелигентни хора в тази тема го доказват, както и изказванията на депутати пушачи в парламента и решението да няма забрана за пушене на обществени места.

Просто нямате си идея колко озадачавате околните с кухите си разсъждения.
Жалко, че не можете да се погледнете отстрани с ясно съзнание.

# 793
Аз, като бивш пушач, мога уверено да заявя, че пушачите са промити мозъци без реална представа за действителността и с абсолятно замъглено мислене от наркотичната зависимост към цигарите.
Изказванията на доста уж над средно интелигентни хора в тази тема го доказват, както и изказванията на депутати пушачи в парламента и решението да няма забрана за пушене на обществени места.

Просто нямате си идея колко озадачавате околните с кухите си разсъждения.
Жалко, че не можете да се погледнете отстрани с ясно съзнание.
Подкрепям !малко крайно изказване ,но вярно!

# 794
Крайно, но истина.
Аз съм пушач! Заклет! Против съм пушенето по обществени места, по заведения също! Най-вече против пушенето по паркове и градинки , и още повече съм против хвърлянето на фасове навсякъде.
пуша на открита тераса вкъщи.
За бебетата - за мен припалването по време на бременност е едно, а пушенето е съвсем друго. Вредно е , разбира се, и още как.
Ама то е вредно и мъжът да "прави" бебе в момента, в който е пийнал повечко ракийка. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт