НОЕМВРИйчето расте, бебчето оформя се и заприличва на дете!

• 11 748
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
... Все си мисля-колкото по-просто, толкова по-добре. А и ми се е набило в главата- първо зеленчукови пюрета, а не плодови сокове. Някъде съм го прочела и явно ми е харесало като препоръка.
  202uu и аз съм а зеленчуковите.  newsm26

# 181
Привет, привет,

Утре сме на консултация по кърмене, да видим как ще стане тази работа с яслите и кърменето, дали можем да влезем в някакъв режим и как да стане това. Също да видим дали и колко сме порастнали, за да се успокоя. Днес ходихме да видим яслата, на мен ми хареса, хората са млади, ентусиасти - като разбраха, че искам да продължавам да кърмя и че Фафи досега биберон не е опитвал та един Господ знае дали ще иска да го погледне, сами предложиха в случай на нужда да го хранят с лъжичка. Иначе яслата е близо и ще мога да ходя да го кърмя. И те захранват след 6 месеца и то със зеленчуци, та поне сме на едно мнение.

Феъри, моят мъж е отговорник по правенето на водата и все се опитва да я прави по-топла от препоръчаните 37 градуса, и много се караме за това. Аз компот от Фафи не ща да правя, но мъжът ми е фен на горещата вода и си мисли, че кой знае какво добро му прави на детето  Mr. Green След поредния скандал, два пъти мери и тогава носи легена  hahaha Joy

Активната гимнастика ни е любима, но отскоро малко се нерви, че не може да докопа висящия по средата жираф. Днес обаче успя да го улучи и нададе победоносни викове  Joy

Деница, кой и с какво те ядоса?  Hug

Ето една почерпка и за Йоши, че и той е голямо момче от днес! Беше будничък по време на разходката и почти не е плакал миличкият...

Нанунана, и наш Фафи от няколко дена будува по време на разходката, но нито реве, нито се смее, а наблюдава с благосклонен и съсредоточен поглед кат др. Т. Живков манифестация по случай 1 май  Mr. Green

# 182
Добро утро!

Честито на всичките ни месечинки от вчера и днес!

Честита рожденничка на мама Таня! (на патеричка)

# 183
Добро утро  Hug

Хайде по един фреш за освежаване Hug

# 184
Добро утро!
Миме мерси за фрешчето, мн добре ще ми подейства  Hug

Честити втори и трети месечинки на порасналите бебчовци.

Мами, как имате сили да стоите до толкова късно 1-2ч??? Аз понякога преди Рая заспивам  Embarassed Макар, че от няколко дена изобщо немога да спя. Уж няма пълнолуние, а само се въртя  Thinking
Да се похваля, че днес за първи път спахме 6 часа непробудно - накърмих я в 00:00 ч. и после чак в 6:00 ч . Дано само да не е единичен случай  Praynig
За захранването и аз се надявам да сме само на кърма до 6-тия месец, макар че педката ни е за ранното захранване  Crossing Arms

За къпането - нямам идея колко градуса е водата. Пробвам я с лакътя. Но забелязах, че предпочитаме по-хладничка водица. В по-топлата се криви.

Феъри цитата ти за акитата ме хвърли в размисъл.  Бебка ака поне 3 пъти на денонощие и то обилно. Да не говорим, че мн рядко акито и е с "мека" миризма  newsm78 Дали трябва да се притеснявам??

# 185
  • Попово
здравейте и от нас  Hug
така по ред да се отчета:
                                            1. ходихме на консултация- 0.500гр и 3 см, докторката ни иска след 2 седмици отново, че ако детето наддава така да започнем дохранване с АМ.
                                            2. сложиха ни ваксина по ЗК, Василенка си я прие нормално, без рев и температура.
                                            3. УбичЪм въ'  Grinning Heart Eyes
честито на всички които са имали повод и ще ме извините, че не се включвам навреме  Hug  bouquet

# 186
marojinka , не, защо да се притесняваш, ака си детето, там нали прочете, че пише, че някои акат по-често, други - по-рядко. И Косето го прави горе-долу толкова често, колкото твоята бебка. При кърмените бебета са си такива - редки, а за миризмата, сега си мислиш, че не е мека, защото не знаеш каква е след това - като започне да яде твърда храна Sick Laughing

# 187
, а за миризмата, сега си мислиш, че не е мека, защото не знаеш каква е след това - като започне да яде твърда храна Sick Laughing

Joy  Може и така да е. Благодаря  Hug

# 188
Пепено и ний тъ Убичъми hahaha Heart Eyes

# 189
# 190
Пепенке  Heart Eyes
Илка мерси доста нагледен е материала, ще се пробвам  Peace Иначе евала на твоя татко, ние ще видим в петък колко сме станали ,но като знам че с твоето бяхме наравно, представям си какво нещо сме сега, аз си го усещам че ми е доста тежък, но моя татко е толкова страхлив че няма шанс да го къпе  Rolling Eyes аз съм доволна поне че го гушка, на приятели бебетата не ги пипаше преди да навършат 9 месеца  Joy
Бубе ти си добре със свекърва, ама аз съм си сама по цял ден, татито се прибира вечер уморен и да не съм като лудите да си говоря сама Crazy говоря с бебо, и така той свикна, на играчки толкова внимание не обръща, но пък затова ми гука постоянно baby_neutral и все пак вчера здраво риташе по играчката като го оставих де, така че надявам се ще свикне  Laughing

# 191
Мимето и Ивко е така - на играчки не обръща особено внимание (изключвам пеещата играчка на леглото), но появя ли се усмихната пред него и усмивката му веднага е цъфнала на устата и започва да ми "говори" Grinning
Разгледах новия снимкова материал и какво да ви кажа - прекрасни снимки на прекрасни бебоци Hug
Комарче, Плая слизайте от балкона да се запишете, че отдавна не сте влизали, видях ви вече няма какво да се криете Wink  Grinning

# 192
Като сме почнали....

# 193
Здравейте Simple Smile
Някой беше питал за активната гимнастика. Ние взехме 3 в 1 и за сега проявява голям интерес. Слагам бебчо на възглавница и голямо блъскане пада и даже се научи сам да си пуска музиката. Интересното е, че тази играчка става и като почне да сяда и съответно има колелца като проходи да се подпира на нея и да я тика. Ето и снимки, ако някой прояви интерес.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332961

# 194
Здравейте и от мен
Аз нямам много време за писане,че нали трябва да уча за изпитите Mr. Green
Не съм си  и представяла колко е ужасно да учиш и имаш бебе на 2 месеца,което не иска да спи през деня #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Честито на всички,имащи повод за празнуване  bouquet
За захранването и аз смятам да започна със зеленчуци и то към 5 месец
Ние не сме на кърма,но нашето педи ни подкрепя
За активната гимнастика -ние имаме 3.За сега само едната е в употреба-Ивко много и се радва,скоро смятам да включим и другите 2.Иначе е най-доволен в люлката-тя пее,люля го ,а той се радва на въртящите играчки.
Ивко вече се опитва да се смее с глас и е много сладък
Ние много обичаме разходките,но сега май ще мухлясаме в тоя дъжд #2gunfire

хайде това е от мен за сега
Ааа, и да не забравя:
И аз вЪ обичам всичкитИ txtloves Heart Eyes Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт