НОЕМВРИйчето расте, бебчето оформя се и заприличва на дете!

• 11 728
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
toffifee опитах се да видя снимката но ми иска парола

# 196
Какви са тия обяснения в любов по никое време, я се стегнете малко! Crossing Arms Laughing Heart Eyes

Хана, съчуствам ти, дано успееш да се справиш и с ученето и с бебето Hug

# 197
                                            1. ходихме на консултация- 0.500гр и 3 см, докторката ни иска след 2 седмици отново, че ако детето наддава така да започнем дохранване с АМ.

Пепе, за колко време това наддаване? Наш Фафи и той този месец нещо на диета го раздава, дали не е някакъв период? Днес ни мериха - 6250 гр, тоест качили сме 270 гр за 16 дена. Май с Василена двамцата една диета спазват...

# 198
  • София
Здравейте,
влизам само да ви кажа, че не съм ви забравила но нямам компютър в къщи.
Между другото да се похваля вече съм на работа и съм 1 от мамите търчащи между офиса и бебето ама здраве да е.

Бяхме на консултация и сме вече 5100 и 56 см.

Исках да ви попитам, но незнам кога пак ще мога да вляза и да видя какво сте ми написали. Имаме пъпчици по дупето не са много малки и май се пукат защото кожата стои като протрито. Довечера сме на консултации.

Много усмивки, хайде всички на разходки в това хубаво време.

# 199
 wash hang newsm75 newsm79 newsm28 успях да свърша малко работа , сега заслужено отивам  smile3524
hana30  почти те разбирам. Аз пиша дипломна работа и гледам дете  Joy

# 200
И ние да се похвалим:
Вече сме на 2 месеца.  bdbaloni
След час ще ходим да видим колко сме качили и да ни боцнат. #Shocked

Черпим Ви с   party023

# 201
Захранването аз ще го почна като навърши шест месеца, сокове със сигурност нямам намерение да въвеждам скоро, предният път дадох сокове някъде след деветия месец, по принцип не виждам смисъла от тях, по-хубаво да дам настърган плод. Педиатърката каза, че съм щяла да захранвам по препоръките на СЗО, е щом СЗО препоръчва така, коя съм аз, че да им противореча Laughing Wink
Но горещо препоръчвам на всички майки, които се опасяват по една или друга причина от алергии, да не бързат с каквото и да било захранване Peace

Иначе и вода не давам. Косето няма шанс нито да ожаднее, нито да си поиска, отвори ли устата, веднага му е набутана гърдата Laughing
smile3521 newsm51

адашHug Hug Hug

П.П. Честито на всички, които имат повод за празнуване Wink  bouquet

# 202
toffifee опитах се да видя снимката но ми иска парола
влизаш направо и албумът се отваря.
Благородно завиждам на всички мами, чиито бебчета си играят на активната гимнастика. Калина не и обръща внимание, радва се само на едни клоуни-играчки за количка. Но най-вече си иска мен - говори ми, усмихва се или иска да я нося и да й говоря. Не знам кога ще се заинтересуваме от околния свят, та и аз да хапвам като хората на обяд поне.

# 203
Здравейте!
Аз да ви питам нещо, което ме притеснява доста-памперсите ни миришат на кисело.От вчера забелязах.Преди си миришеха на аки, сега-не, дори като пишка, пак мирише на кисело.Нали ви казах, че слагам капки коларгол в нослето, те са черни, от там има и черни нишки в изпражненията.Ама миризмата...много ми е странно.Някой знае ли нещо за това?

# 204
Какви са тия обяснения в любов по никое време, я се стегнете малко! Crossing Arms Laughing Heart Eyes

Добре деее, ни въ обичъм smile3516

То туй на Тофито цял космически кораб.
Grinning

# 205
Благородно завиждам на всички мами, чиито бебчета си играят на активната гимнастика. Калина не и обръща внимание, радва се само на едни клоуни-играчки за количка.

Същата работа- до сега имах два опита да я сложа на активна гимнастика. Първият път да речем, че и е било рано- нищо не отрази и накрая писна, че не иска да лежи.
А вторият път беше някакъв кошмар- не знам кога ще се престраша за трети опит. Сложих я аз да си легне и тя несъзнателно почна да шумулка с тези далаверки дето са на постелката. Висящите играчки колкото и да и ги мърдах, все едно не съществуваха. Накрая се втренчи за около 5мин в огледалцето, а аз щастлива взех телефона да я снимам, ама докато се усетя и се почна един рееееев- повече от час истерия, и никой и нищо не може да я успокои. Сестра ми ме бъзика, че явно детето не е харесало образа в огледалото и затова се е разстроило така, ама беше лудница ви казвам. Сега не смея да го изкарам туй чудо пак...
Единственото, с което може да се каже, че се забавлява, са обесниците над леглото и едни мечета за количка, които ми бяха два комплекта и ги свързах да и ги закачам над кошарата.
Ама най-доброто и занимание е да дъвче цица по цял ден  ooooh!

# 206

Добре деее, ни въ обичъм smile3516

А така, по-сериозно го дайте Laughing

Адаш, ти се появи, бре Hug Кажи две думи какво прави твоя разбойник, не се спотайвай Wink.

Диди, Мъри, моят младеж е интроверт отвсякъде, на него ни играчки му трябват, ни хора, ни внимание, той си е самодостатъчен. Laughing Много ми се радва като ме види и започва да се хили доволно, но и като ме няма, си намира поводи да си се смее и да цвили.
Днес за пръв път пообърна внимание на активната гимнастика, порадва й се известно време, после почна да проревава да му я махна, че му пречи да спи, в момента, в който я преместих, отнесе плувката Laughing
И по принцип ако ревне, аз докато стигна до него, е заспал. Сигурно това е неговия начин на протест Laughing
Единственото, за което реве неистово, е вечер банята. Така де, не бива да пропускаме моржовите тренировки Laughing

# 207
Здравейте и от нас ,цял ден wash hang 1dishes 1ironing breastfeeding ужас.Исках да питам мамите които дават вода и чайчета по колко на ден изпиватбебетата ви аиде 4е ме вика

# 208
  • Попово
                                            1. ходихме на консултация- 0.500гр и 3 см, докторката ни иска след 2 седмици отново, че ако детето наддава така да започнем дохранване с АМ.

Пепе, за колко време това наддаване? Наш Фафи и той този месец нещо на диета го раздава, дали не е някакъв период? Днес ни мериха - 6250 гр, тоест качили сме 270 гр за 16 дена. Май с Василена двамцата една диета спазват...
ooooh! не знам, май не си спомням с тошката да е имало такова нещо. какво ви предложиха. по-честп слагане на гърдата или дохранване ?

# 209

Общи условия

Активация на акаунт