НОЕМВРИйчето расте, бебчето оформя се и заприличва на дете!

• 11 705
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Шамс, и на мен ми е много интересно какво са ти казали. Защото аз поразгледах мерките на Фафи и виж какво установих - той е качил за почти три месеца 2400гр, което не е никак малко, на първо място. Освен това, нали знаете, че целта е бебетата на шест месеца да удвоят теглото от раждането си, тоест той трябва да качва по около 450гр следващите месеци, за да го постигне. Да не говорим, че принципно всеки следващ месец качват все по-малко... не знам, само си разсъждавам, но аз на твое място не бих се притеснила много Simple Smile

# 211
Ехеееее  станали сме 6000гр., и 58,5 см.  sohappy

# 212
Fairy- ми то хубало да си удвоят килограмите до 6-я месец,Ивко де роди 2.950 а сега е 6.300 Joy

# 213
Дени, удвояването е програма-минимум, всичко останало е бонус Wink

# 214
ми ние сме с големи бонуси Laughing
ето мако снимки и от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=306623&pid=10149260

# 215
Пепе, Феъри, нищо не ми казаха. Попаднах на една дърта парантия, дето за кърменето по-малко и от мен знаеше. Само го премерихме и толкоз (65 евро после ми взе), ни съвет, ни дявол... Нито за яслата съвет даде, нито за подходяща поза, че Фафи класическата не я харесва и само легнала признава. Абе въобще страшно се депресирах и досега такъв рев му ударих, че няма накъде. Какво ми става, ето и сега пак ревнах...Само дето едва ли не истеричка ме изкара, нито ме изслуша, а и май така и не разбра какъв ни е проблемът...  #Cussing out

Пепе, те дохранване да ми препоръчат не знам дали ще помогне. Млякото е в изобилие, ама няма кой да го яде. Цупи се и мръщи младежът, сега започнах по-настойчиво да предлагам и да го посъбуждам като се захласне да спи по 5 часа, да видим какъв ще е резултатът. Но начин няма да бъде накаран да яде ако сам не си реши. Не виждам АМ с какво ще помогне.

# 216
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332961

паролата е noemvri , ама албума не знам как да го сложа при другите  newsm78, ако някой може да помогне

хелеее намъкнах и нашия албум при останалите, то не било сложно, ама кой да гледа какво натиска Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 18:18 от toffifee

# 217
  • София
Здравейтеееееееееее  Heart Eyes

# 218
Привет и от нас!
Ние се радваме на активната гимнастика най-много по половин час. Повече се радва на една дрънкалка.
За захранването - нашата лекарка нени е казвала да захранваме за сега, а ние сме на смесено хранене.
Поздрави на всички, които са имали повод пре последните дни.

# 219
здравейте мами! най писле прочетох всичко,повече от час чета,нали ни нямаше.Бяхме 5 дни на гости на село на майка ми.Моят сладър е добре,почти не се буди нощем да яде заспива след баня в 9 и се буди чак в 6 сутрин newsm44така и аз се наспивам.Сеега отивам да готвя и после пак ще пиша.

# 220
привет и от нас!!! Пак сме с пъпки, ревем и такаааа....
ще пиша като се поуспокои  Confused

# 221
здравейте мами! най писле прочетох всичко,повече от час чета,нали ни нямаше.Бяхме 5 дни на гости на село на майка ми.Моят сладър е добре,почти не се буди нощем да яде заспива след баня в 9 и се буди чак в 6 сутрин newsm44
smile3501 smile3501 благородно ти завиждам
Ние ако не се напъваме толкоз много и ние няма да се будим, но .....
.Исках да питам мамите които дават вода и чайчета по колко на ден изпиватбебетата ви аиде 4е ме вика
Танче различно, имал е дни в които е пил по 150мл на 24часа, има дни в които само по 10мл, има дни само по 30 или 50мл, колкото му се пие, аз не го насилвам, предлагам и ако иска пие, ако не-не.

# 222
Шамс, защо не даде тези 65 евро на Феъри и да ти каже каквото трябва. Каква е таз пача!?  Извинявай за шегата, но не съм очаквала при вас това да се случва. Hug
И аз се страхувам от теглилката на следващия преглед, но вече съм подготвена, че и ние може да не сме наддали според изискванията. Ама няма пак на АМ да минаваме. Да не ми минава котка път, но ще се опитам да устискам.

Еллее, да стоиш тук, че много и задълго се отплесна. Остава да кажеш как сте.

# 223
  • София
Еллее, да стоиш тук, че много и задълго се отплесна. Остава да кажеш как сте.

Надявам се вече да сме по-редовни. Взех си компа от сф и вече имам и нет newsm44
Сега обаче отивам да къпя и преспивам малкия звяр и после ще пиша пак  Hug

# 224
Шамс, ще се опитам много набързо да ти напиша какво си мисля, че каката и таткото ме чакат за вечеря Simple Smile
Ти казваше май, че през нощта яде хубаво - по един час ако не ме лъже паметта. Което ме навежда на мисълта, че през деня има много фактори, които го разсейват и затова не яде както трябва. Възможно е и да е влязъл в т.нар. кърмаческа стачка. Но аз бих заложила на първото, поне при Косето е така. Опитай се да го храниш, когато е в полусънно състояние. Другото, което се препоръчва, е да се хранят в затъмнена стая, на тихо и спокойно, за да не се разсейват от нищо. Даже може и в банята, където е най-тъмно и няма нищо,което може да го кара да пусне яденето.

Бубе, викаш да изкарам некой лев Laughing Само да не изкарам и некой десен Mr. Green Wink

Бягам, защото ще ме набият Crazy

Общи условия

Активация на акаунт