Клуб на Готините Баби - 58

• 36 620
  • 451
  •   1
Отговори
# 195
Момичета,някоя от вас знае ли откъде мога да си изтегля скорпиони за аватар.
Дайте ми линк. Praynig

# 196
Здравейте дружки! Hug
Днес на обяд пак дигнах кръвно 140/90.  Sad Пихме на обяд след работа по едно кафе с колежките и сигурно от това ми е станало високо. Вече няма да близна кафе.  Mr. Green Изпих едно хапче Аналгин, пих и Невропан - сироп и ми спадна след час. Сега нещо пак ми тупти сърчицето, пак пих сироп, главата още ме боли отзад.
Ох, вече съм съвсем за КГБ, по-баба станах от вас май. Извинявайте, че ви се оплаквам.
Лека вечер на всички! Бъдете здрави! Hug

# 197
Оф,Диди...много неприятно това с кръвното....
Друг път пий безкофеиново кафе тогава....

# 198
Здравейте момчета.
Не знам какво става,аз имам чувство че има някакви аномалии във времето.
Моят мъж е цяла седмица с високо кръвно.
Тази вечер 19.45 сме на лекар.
Дано всичко да е наред.

# 199
  • Кубрат/ Пишурка

Майка ми получава в."Трета възраст" и там пишат редовно за аномалиите.Днес има магнитни бури и тя е като парцал - много й действат.Та може и на вас да действат,знае ли се!На мен (чук,чук,чук на дърво) таквизи работи не ми действат - достатъчно съм дебелокожа и не само  Joy Joy Joy

Светле,напиши на чичко Гугъл - (изображения) аватари и ще ти излязат.Ако добавиш и думата скорпиони - ще бъдат само скорпиони.Ето ти и един линк:
  http://avatars.33b.ru/

# 200
Има аномалии разбира се - за няколко дни температурата се промени от -15 до +20 градуса(или нещо такова). Това си е голямо натоварване за организма. Така, че си има обяснение според мен за засилените болежки на много хора.
Дано се стабилизира скоро и времето и здравето на всички!
Аз днес приключих етапа регистриране и вече имам 3 дати с часове за три различни места за февруари. Не ми го побира главата - толкова много безмислици. И това за 4 месеца на минималното обезщетение. Толкова загубено време - и мое и на служители и изхабена хартия!
Лека и спокойна вечер! Ние ще прескочим до едни приятели да се видим, че докато бяха хлпетата тук бяхме зарязяли много контакти.

# 201
                   Аз участвам в такъв филм  Sick , че нямам време да се сетя ни за кръвно,ни за нещо друго.Сега ще го измеря за да видя как съм.То от нерви главата ми се пръска и от напрежение вече едвам си стоя на краката.
                   Диди,сигурно е и от аномалиите.Току що си премерих кръвното и то два пъти и беше 135/90,втория 140/90.Повече няма и да го меря.То като видях резултата и веднага горната подскочи.Вече май му свиквам.
                   Мони,дано всичко с Данаил е наред и неговото кръвно да е от времето и аномалиите му.
                   Доби,завиждам ти /благородно  Laughing/ и на мен ми се иска да помързелувам,ама - нямаааа.

# 202
  • София
Много лошо това с болните. Успокоявайте се, не обръщайте внимание на лошите мисли и кръвното постепенно ще се оправи.
Диди, вече си поръчвай безкофеиново кафе. И за в къщи си купи, нали сме хора, допива ни се.
Аз - нямам оплаквания. Явно съм много дебелокожо животно.

# 203
  • Видин
Здравейте, момичета! HugНа работа не успях да се включа, та сега набързо.
Абе какво става незнам, но и майка ми от сутринта е с един световъртеж и повръщане направо ужас.Тя е с минероподобен/май така се пише newsm78/ синдром и отдавна не я беше хващал,но сега е като парцал и лежи.Кръвното и ту високо, ту ниско. Crazy
От време ли е , от магнитни бури ли е, ама да минават, че всички изпокапахте.
Янче, аз съм като тебе от дебелокожите Flutter
Сега отивам да стягам вечерята, че Дени е гладен.
Целувам ви! Heart Eyes

# 204
  • Кубрат/ Пишурка

Абе,къде сте тази вечер?От почти два часа няма никой.И аз ще лягам в такъв случай или поне ще погледам ТВ.

ЛЕКА НОЩ!

# 205
  • София
     Пак ли изполягахте? Аз бързах да се прибера и сложих една манджа за утре да готвя .Сега,докато къкри съм тук,но няма никой.
     Не зная каква е тази работа с кръвното,но докато съм навън и работя ми няма нишо.Щом се прибера и започва едно чукане на пулса ми в ушите и направо ме влудява.Сега ще го измеря-да видя дали пак е повишено.Но редовно си пия илачите.
     Шпунц,мисля си за теб и се чудя какво си закъсала.Каквото и да е -дано скоро да се подобри.

118/61 - чудя се какво е това чудо. Дали е от критическата?

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 22:22 от baba iaga

# 206
                  Яжке,привет ,ако не си си легнала вече!  Laughing
                  От два ,три дена сме го закъсали хептен с темата. Sick Изчезнаха много от пишещите - Зиче,Мими,Тайна и още много други.Днес направо е трагедия - 2-3-ма и те се отказват.Днес влизах няколко пъти и гостите са повече от бабите!Дали някой не ни урочаса темичката? И моето кръвно е високо и в момента 140/90 и за това вдигам корабите. Laughing

ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ!!!

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 22:34 от Didia

# 207
  • София
Лека нощ на заспиващите и утре всички да сте здрави.

# 208
  • София
Добро утро!

Какво става с вас ранобудните? Никой няма още .

Като чета за кръвното ви, че се оплаквате, мен пък ми е едно нервно отвътре. Може и да е от лекарството , на което ми увеличиха дозата, от времето ли или от напрежението в работата  newsm78

Както и да е. Днес е ден ПЕТЪК! Ще го изкарам с мисълта за събота, за която още не съм решила какво ще правя. Младежите ще пътуват някъде и няма да имам гости, та се чудя още как да релаксирам. Само дано не вали, но май такава е прогнозата.

Добър да е денят и довечера да четем тук само хубави новини!
За всички  Hug   Hug   Hug

# 209
Ку-кууу... Добро утроооооо

Альоооу,къде сте бре! Снощи ви оставих на същата страница,днес гледам пак тука.Аааааа,няма да се разберем така  Crossing Arms Бия камбаните дано ги чуете....

Общи условия

Активация на акаунт