"Разград се сдоби с потомък-Бели Ружи с бял момък"

• 12 667
  • 275
  •   1
Отговори
# 210
yaki  добре дошла и от мен      wavey   

# 211
  • Разград

Зори,става ли утре да ти оставя мечетата....че ще ти метна и още 2 ?
Или днес ще ходиш при Кати?

ПОли няма проблем, то и без туй за днеска много задачи станаха. Утре ще мина да оставя парички и да ги взема. Благодаря ти предварително   bouquet (имам да черпя  Peace)

Вълчо, скорошно оздравяване на твоето синче  Peace

yaki , добре дошла   bouquet. Отборът ни се увеличава, което мен лично много ме радва  Heart Eyes. Само да се стопли и ще се срещаме по разходки  Mr. Green

Вчера издухах още 5 яйца, обаче днес имам мускулна треска на бузите Rolling Eyes (не се смйте  Naughty) Вече няма да се назорвам толкова  Crossing Arms

Танче, честит ви монитор, със здраве да си го ползвате. Ние като сменихме старият с нов (22") преди 2-3 месеца ми беше много трудно да свикна имах чувството че съм на телевизора и не обходя целият екран с очи, но сега ми е терсене на по-малък монитор.

Ние днес пуснахме кръвни изследвания на Томи и в крайна сметка свичко е ОК с изследванията. Било или зъбки или вирус  Thinking и докторката не можа да каже.

Май още нещо щях да казвам ама забравих  newsm78. Хайде като се сетя ще пиша, то с един акъл за къде  Wink

# 212
Зоре, от едната страна прави по-голяма дупка и ще ти е по-лесно. Аз снощи издухах 4 , като даже Сашо   справи с две от тях.

yaki , добре дошла   Hug

# 213
Едно време така пиех яйца. Да го изсмучеш е по-лесно. Направо от полога отивах на една засукана тел, която държи мрежата и на нея си го пробивах.
Кокошите яйца могат да пренасят салмонела само отвън на черупката. Преди да ги целувате и духате трябва да ги измиете с топла вода и сапун. Гъшите и патешките яйца  могат да пренасят салмонела и вътре. Затова те се консумират твърдо сварени или добре изпържени. Господ ни е пазил. Да не говорим, че съм пил топло мляко, току що издоено. От него и туберкулоза може да се хване.

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 15:30 от Вълкът с дълъг ник

# 214
  • Лудогорието
Ей, имаме си още една бременелка! Честито, лека и безпроблемна, с най-желания финал  Hug
Честит рожден ден на Стоян! Да се грижи за Ивана и  да радва цялата рода!

При мен всичко е наред за сега /пу-пу/, тумбака расте /и не само  Wink /. Още 4 работни седмици и вкъщи  Crazy

# 215
Маймунке, не остана, ти мома ли чакаше Grinning

# 216
Здравейте момичета и вълчо.  bouquet
Днес времето много кофти и глава ме боли Sad

Мила- а честито,лека и безпроблемна бременност.
п.п Ама как го правите този номер с датите Wink,с един масраф да минавате и двата рождени дни а?  Wink

# 217
pipineska, krem4i_2001, tania2007, магушанче, Вълкът с дълъг ник, maia_a, libra_75 (+ 1 Скрит/и) и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

голяма навалица тука бе  newsm09

# 218

Честит Рожден Ден на Стоян!
Да расте здраво,послушно и усмихнато дете!
  bouquetЧестити две чертички на Мила.Лека бременност и здраво,послушно бебче на финала!
Добре дошла и на yaki smile3525
 #MiltiПък аз да ви се похваля!Днес една моя приятелка сподели,че ще става за втори път мама!Супер доволна съм от тази вестПОжелавам и една много спокойна бременност и хубаво бебче на финала.. newsm35
Около мен последните дни новините са само такива.Чакам друга дружка да се похвали с две чертички,както и спя с мобилния до главата,защото майчето на ангелче НАЯ трябва всеки момент да роди!
И след като много се хвалих малко да поръчвам.Моля,който не е дал парички,поне да ми пише на ЛС,че има такива намереня да го броя.Спокойно може да ги оставяте при КАтето,аз минавам периодично и си ги прибирам.
Освен това,за да обзаведем Дома в Просторно с настилката,която е подходяща за специфичните условия,както и която отговаря на Европейските изисквания са ни нужни още средства.Моля ви помислете си,към кои фирми да се обърнем за помощ.

# 219
  • Разград
Тази вечер ви няма. Аз пък реших да ви видя. Sad

# 220
  • Разград
yaki, добре дошла, мила в нашата страхотно-весела компания!  welcome
Честит Рожден Ден на Стоян! Да е весел, жизнерадостен и добро дете!  newsm59 nbirthday newsm67  bigdance2  Party Time Tada  ura
Бен, мила, и аз ще дам парички, но откакто вземам храна от Орел не съм слизала надолу, то и времето много се развали, но до края на седмицата ще успея надявам се!  Peace
Танче, аз съм тук бе, миличка! Никой ли ми викаш вече?

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 08:00 от maia_a

# 221
  • Разград
Добро утро!
Хайде ставайте да пием кафе

# 222
Добро да е Зори. Хайде щом си рекла да пием. Мерси за почерпката  Hug 

Ние сега се храним, ама сме на почивки и аз използвам момента да ви проверя как сте и какво правите. Днес май ще става за навън.

# 223
  • Разград
Добро утро и от мен! Благодаря за кафето, Зори!

Майче, снощи не съм те видяла, извинявай!  Embarassed  bouquet

# 224
Добро утро момичета.
Зори благодаря за кафето.
Днес времето май ще е хубаво и ще става за разходки.
Бен искам да попитам до кога се събират парите.Късно ли е другата седмица.

Стоян благодари на всички за пожеланията по случай рожденния му ден.Вчера беше много очарован колко много хора са го поздравили.

Общи условия

Активация на акаунт