"Разград се сдоби с потомък-Бели Ружи с бял момък"

• 12 674
  • 275
  •   1
Отговори
# 165
Провет и от мен,ние сме на антибиотик!
Майче, мерси за кафенцето!
Нека закуската да е от мен

# 166
Привет и от мен!
много се радвам се че се видях с някой от вас па макар и за малко.
Кате проверих на повечето аптеки и магазини и не си намерих сапун на клоран.
на марешки също няма откаде отдруго място мога да намеря.
много ни е смотан града един сапун не можеш да намериш,ама ко да се праи.
айде оплаках ви се отивам да готвя че моите зверове след мало ще викнат.

# 167
  • Разград
На мен ми допадна ето това. Обаче се нуждая от малко превод, защото някой неща не ги разбирам. Ако знаете руски може да ми помогнете. За да разбера как точно се израбтва това и колко е трудно/лесно за мен.

# 168
Танче доколкото втасах  фигурките са от солено тесто - оцветен с бойчки,свещичката е ясна.....
Птетата са като тези които Бен прави миналата година.

# 169
  • Разград
Танче, не мога да помогна с руския  Embarassed А тя Полито е превела   bouquet
Аз успях да издухам първите си 4-ри яйца  newsm44 и съм много горда със себе си. Усещам си бузите малко изтръпнали, ама с времето ще се оправят  Joy

# 170
На мен ми допадна ето това. Обаче се нуждая от малко превод, защото някой неща не ги разбирам. Ако знаете руски може да ми помогнете. За да разбера как точно се израбтва това и колко е трудно/лесно за мен.

Ще ви го преведа, ама ще е утре, че сега има гости из нас със преспиване и готвя.

# 171
Здравейте за днеска и от мен. Аз цял ден нямах настроение да пиша, за това чак сега се включвам.
Почнах да правя лентичките, много лесно и бързо стават, даже и един каталог на германос нагънах.  Peace

# 172
Здрасти, как сте, а? Бели Ружи изписаха ли я?
Щото нас ни записаха, пак. Ама се оправяме.

# 173
Добър вечер

# 174
Здрасти, как сте, а? Бели Ружи изписаха ли я?
Щото нас ни записаха, пак. Ама се оправяме.
Защо?Какво е станало? Confused
Прочетох...Дано вече е по-добре Кирил! Praynig

# 175
  • Разград
Добро утро!  Hug
Хайде на кафето, време е за ставане от сън:

Приятен неделен ден ви желая!

Вълчо, за какво става въпрос?

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 10:24 от tania2007

# 176
Добро утро. Мерси за кафенцето.

Вълчо,  дано Кирчо се оправи по-бързо.  Praynig  В нашата болница ли е не разбрах. Ама сигурно е тука де. Ох дано се оправи детето, че аман от болници вече.

# 177
Оправяме се, не се безпокойте. Кирил е в оарил. Днес бях при него, ходя сутрин и вечер.
Надявам се да се оправи и да няма последствия. Някаква инфекция или възпаление беше тръгнала от черния дроб.

# 178
Вълчо, надявам се малкото Вълче да е стабилизирано вече, пиши като можеш да казваш как върви лечението Praynig
Бели Ружи е изписана с бебчо, в тях са, влязла е замалко да види темата и направо е трогната от заглавието Grinning. В момента влизат в ритъм, скоро ще влезе да разказва, много и е сложно с двете деца и няма много време май.

Вълчо, видях какво си писал, надявам се в ОАРИЛ да се грижат както трябва за него.

# 179
  • Разград
Дано Кирил се оправя бързо!  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт