Монодиета - иска ли някои с мен?

• 69 466
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
момичета ще ви следя пък може и аз да се включа...кой знае  hahaha hahaha

# 121
  • В сърцето на живота!
освен да се възползвам и да ида,и до магазина.. Joy
само да не ми хареса,и утре -повторение.. Mr. Green
Ха посмей де newsm66

а вие от колко кг започвате ,момичета(ако не е тайна)?
Ох,мен не ме питай че  Embarassed....само ми погледни линийката  #Cussing out и си направи долу-горе някакъв извод   Mr. Green

# 122
посмях и както нямах такава идея за днес(за пир)вече го направих... Embarassed
е,тъй като всеки ден уж ще започвам много строг,тъмничен режим и си устройвам тъпкане като за сомалия,днес щеше да ми 1-ви ден без купон..ама не би..
но от утре,с ваша помощ,ще започна с изварата.. Praynig

# 123
  • София
Аз започвам от 74  Embarassed
В 9-тия месец бях 94  ooooh! станала.....Първите 10 в болницата, вторите -  набързо първия и втория месец и оттогава - пирон на 74 - ни напред, ни назад!
Поставила съм си за цел 66, ама май трябва да ги пиша 64 , защото почти не кърмя вече (бях си дала бонус 2 кила от циците) newsm03

# 124
Ето ме и мене...Сис,и аз започвам от утре с цялата група..т.е.от 15 ти -сряда. Много се смях,как всички споделяме как хубавичко ще си похапнеме днес...Сега ,след като прочетох какво сте писали,и мъжът ми ми звъни от един магазин да ме пита да вземел ли това..и онова..и изрежда там...и аз до4итам темата,и само отговарям с :Да,да,,,и това вземи,и онова.../че нали днес и аз трябва да си похапна...няма да се цепя от отбора я..
Според мен няма зна4ение как са подредени дните,и колко са на брой...аз ще я правя съобразно къде ще съм на работа,и дали е удобно там да вадя яйца,пиле или  каквото става за случая.Преди години си спомням много добре,че диетата,която беше много известна започваше така: 1 ден-прясно мляко,2 ият ден,2-3 кофички кисело мляко..и май после идваха плодовете..после не я помня,освен,че на 7 ден, са 7 бут,минерална вода../явно от малките бутилчици../.друго не помня...Така подредена,има логика в началото: От прясното мляко през ден 1 ви...сигурно само клечиш в 00.../пречистваш се../,с киселото,доизчистваш...а и за токсините е много добре...и с плодовете през ден 3,направо  му взимаш акала на кантара...поне 3 кила трябва да сме надолу...то с това стоене в кабинета 3 дни..ососбенно,ако си избереме сушени сини сливи за начало на плодовият ден...и отпуска ще се наложи да си взема..../не коментирам колко вода и колко сланина се сваля..ама се сваля.../ Другите дни не ги помня как бяха...ох старост,нерадост...Аз чакам мъжът ми с нетърение,нали разбрахте защо? да не си помислите нещо,недоразбралите...чакам го с големият пазар...Утре,моля всички да се премерите сутринта,с метри ,с километри,кой с каквото си има...и аз така ще направя и ще докладвам...хай до утре..леле...ето го идва....отивам да ям....

# 125
  • Пловдив
Поставила съм си за цел 66, ама май трябва да ги пиша 64 , защото почти не кърмя вече (бях си дала бонус 2 кила от циците) newsm03

Не съм от тази тема, но хвърлям тук там по някое око отвреме навреме. И като не се стърпя и  пиша. Щом си кърмачка не е добре да предприемаш драстични диети. Колкото и малко да кърмиш. При рязкото отслабване организмът отделя токсини, които отиват право в  кърмата. И след това невинното бебче ги поема. Просто прецени кое е по-важно и тогава реши какво да правиш.

# 126
Вещи  е абсолютно права ! Диетата си е от дръстичните,така,че всеки да си помисли преди това...кърми ли,не кърми ли,как сте с кръвната захар,да няма залитащи...може само питащи ! Помислете си ако имате някакви заболявания,или ако приемата медикаменти,каквито и да са те !
Вещи,поздравления и благодарности,че си винаги там където трябва !  Добре,че не затвори темата,като си прочела,как се каним да си похапнем преди старта-точно това,което навсякъде съветват да не се прави...Аз дето се каних да ям...пиле пе4ено,кафе с мляко без захар,и 2 малки щоколадчета по 20 грама...е,много ядох,няма що....това ми беше вечерята...

# 127
днес мисля цял ден да съм на айран,защото не съм мръднала с нито едно килце.вече и упражнения правя,но няма резултат и съм много отчаяна.хайде и вие я почвайте да видим при вас какви ще са резултатите

# 128
добро утро,монодиетички! Hug
радвам се,че съм сред такава голяма група,особено активна в предиетното омитане.. ooooh!
аз ще правя нарушения-да капвам мляко в кафето,и по едно кисело на айрян за течности(че хич не ми върви с тази вода-ражда хващам в червата).
вчера си изчислявах дните като калории-те всичките са под 900 на ден,има дни с по 300-400ккал.
започвам с извара днес(след пости и картофи не ми се гледат..).не обичам месо и пилешкото и шунката ще ги трампя с риба или зеленчуци..ехеее-такава програма спретнах-само да стигна до там.. Praynigно изварата ще е овкуся с чесън,магданоз...
 Pinkito ,а ти на какво си днес?
 mu6inka ,не тъжи-може би изведнъж ще паднат.винаги ,когато съм на диета,в която всеки първите дни отчита минуси,аз-нищо,но в края на седмицата-изведнъж се е случило чудо..може и ти да си така!
а за статистиката-не смея да се изтегля(че много на бързо ги трупнах ,благодарение,че днес ям за последно,а от утре... ooooh!).но великденски съм втасала към 60кг,висока съм 170,а обикновено съм 50кг.ако е рекъл господ до гергьовден искам да съм ги постигнала..
олях се в писането..извинете ме! Praynig
думата е вече ваша! newsm51

# 129
  • София
Малко ще пооспамя темата, ама да кажа, да не ме помислите за лоша майка  Blush
Малкия се отби самичък преди 10-ина дни.....започна да ме хапе зверски, да си играе със зърното, да плюе и всякакви такива екстри. Не направих нищо по въпроса, защото така или иначе мислех да го кърмя до 5-6-ти месец (това си ми е лично решение, гледна точка и т.н, надявам се да не ме критикувате, имам си причини). Захранен е, давам добавка отдавна, от третия месец насам замествах по едно кърмене лека полека. От 10-ина дни насам , като се събуди през нощта му давам да "суче", силно казано, кърмата ми почти е спряла, но това го успокоява и заспива бързо. Да има някоя друга капка, не повече от 10-20мл, даже незнам вече и толкова дали има....по скоро ме ползва като биберон.... бях решила докато това го залъгва да използвам намалението да не ставам да приготвям шишета, но това ще е до днес явно newsm78
Благодаря за съвета, това за токсините го бях чувала, ще взема мерки (разбирай, отиде ми част от 4-часовия сън  Tired)

Сега по темата : след снощното плюскане съм 400гр отгоре, мислех че ще са повече  Whistling Стартирам от 74.4, крайна цел - 64(трябва да си оправя линийката като имам време).
Иначе резултата от ВМ НВХ е: килограми - същите, бедро -1 см, корем-3см, талия-3см, ханш-1см, прасец+1??? Как тъй порасна  newsm78

Пинки, бравос че си минала тънко снощи.... аз няма да казвам какво ядох....  ooooh!

Инче, и аз мисля да прегрешавам с по малко мляко в кафето.... хич не мога без него  Sad Иначе съм 174см, най-добре се чувствам на 64кг.

# 130
според мен за вашите височини са добре тези кг,които желаете.аз съм 155 см и бях станала 70кг представете си гледката с дюкян съм вече 63.сега да видим тази диета какво ще постигна.не мисля ,че едно мляко в кафето ще навреди.както казах от доста време съм на диета и всяка сутрин не съм пропуснала да пия кафето си със сметана

# 131
  • Пловдив
Пинки, ако затварях тема, в която ядат преди, по време и или след старта нямаше май да останат теми във форума  Joy Joy Joy

# 132
  • ВАРНА морето сините вълни
здравейте и от мен -от днес и аз съм от гладуващите -за сега не изпитвам никакъв глад на едно кафе без захар съм започвам от 60 кг трябва да смъкна около5-6кг и тъй като веднъж съм минала по този път и знам какъв кеф е когато постигнеш драстичен резултат -знам че си заслужава  Laughing някой бе споменал йо-йо ефекта -за да не се получава леката храна и изобщо подбора на продуктите трябва да е начина на живот завинаги и тогава няма връщане на килограмите не казвам цял живот диета а просто да се пазари и готви по-здравословно

# 133
хей,как сте ,момичета? Hug
всички оцеляваме,нали? Peace
betina33 ,ти с картофките ли започна?
и аз още съм на кафето,но отивам да си взема изварата-да е в наличност.. Mr. Green
˙·٠•●◊°•Сливница•°◊●•٠·˙ ,ми се губи.. Hug

# 134
  • В сърцето на живота!
˙·٠•●◊°•Сливница•°◊●•٠·˙ ,ми се губи.. Hug
Тук съм,тук съм  Joy   Mr. Green
Аз съм на картофки днес,но ще прескоча и аз да си купя изварка  да ми е приготвена hahaha
В монодиетата има 1 ден на 6 яйца  newsm78 как издържате само на това?Аз първият път като направих тази диета не ми беше проблем(бях на 16-17год.  Laughing.),но сега силно се съмнявам дали ще успея  Tired   Crossing Arms Май ще ги заместя с нещо друго  Crazy  Hug
А при вас как е?Режимни ли сте?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт