Монодиета - иска ли някои с мен?

• 69 457
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Хайде още един успешен  ден от мен.Днес бях на мляко и мисля да съчетая тази диетка с лунната.Утре ще карам на вода и чай ако издържа,а ако много огладнея и айрянче ще пия.
Лека вечер на всички!

# 91
Здравейте.  Hug
Харесва ми тази диетка затова се присъединявам към вас, но от събота, че сега почнах лунната.
Лека вечер и успех на всички!  bouquet

# 92
  • В сърцето на живота!
Здравейте,кльощи Party
Може ли да се присъединя към вас  Embarassed Аз мисля от утре да почвам монодиетата(дано да съм режимна че иначе  #2gunfire)
Преди няколко години я пробвах и на 9 ден бях свалила 11 кг.  Flutter но след това пак си ги качих   #Cussing out  Embarassed
Има ли и някоя друга на монодиетата в момента?Не ми се иска да съм сама  Mr. Green

# 93
много лошо че си върнала килограмите.мисля от утре или от неделя да я почна.ти след диетата почна да си хапваш доста и качи така ли?аз си мисля че до края на живота ми няма ли ограничения пак ще кача всичко независимо от диетата

# 94
  • В сърцето на живота!
много лошо че си върнала килограмите.мисля от утре или от неделя да я почна.ти след диетата почна да си хапваш доста и качи така ли?аз си мисля че до края на живота ми няма ли ограничения пак ще кача всичко независимо от диетата
Здравей mu6inka.Да след няколко месеца си ги върнах тези килограми които бях смъкнала. #Cussing out
Хайде,няма ли още желаещи за монодиетата.Аз все още не съм хапнала нищо,но май ще нападам картофките  Laughing

# 95
Мацки от днес и аз съм с вас!!!   bouquet

# 96
  • В сърцето на живота!
Мацки от днес и аз съм с вас!!!   bouquet
Миии...то тук няма никой на тази диета  newsm78,аз бях навита ама като няма желаещи се отказах,защото не ми се почва сама.Но ако има още някоя мацка с нас бих я почнала веднага   Party  Peace
П.П. mu6inka мила какво стана? newsm78 Нали от събота или неделя спомена че ще почваш монодиетата? Hug Hug Hug

# 97
нещо бях размислила, но хайде утре съм на картофките.ще се претегля  за да знам какви са резултатите след края.не отказвайте с воля всичко се постига

# 98
Ами ако има двама трима желаещи да отчитаме резултати, все и някой друг ще се навие да я пробва. Със сигурност това е диета, която дава резултати.....  Peace
Аз разменя дните и ще бъда днес на кашкавал.... Party

# 99
как сте с диетата не съобщавате резултати.днес ми е втори ден и съм на плодове -1 кг,но чакам да видя дали е постоянен и ще сменя линийката.цял ден бях по магазините и не съм усетила нужда от храна.

# 100
  • В сърцето на живота!
1 ден - 1кг Картофи
2 ден - Плодове
3 ден - Сирене 500гр
4 ден - Яйца-6бр
5 ден - Пилешко месо - 500гр
6 ден - Зеленчуци - 1кг
7 ден -  Кисело мляко - 3кофички
8 ден - Кашкавал - 500гр
9 ден - Риба - 500гр
10 ден - Вода на корем
Преди няколко години бях на почти същата диета(доста трудно я открих у дома  ooooh!) ,а тя беше:
 1 ден - 1кг. картофи
 2 ден - 500гр. извара
 3 ден - 500гр. пилешко месо
 4 ден - 6бр. варени яйца
 5 ден - 500гр. печена риба
 6 ден - 1,5л. кисело мляко
 7 ден - 500гр. кашкавал
 8 ден - 500гр. шунка
 9 ден - 1кг. плодове по избор
10 ден - 1,5л минерална вода
Без сол!
Тогава имах ефект 100% - на ден по 1кг. отслабвах тогава,ще може ли да я заменя,не че има някаква разлика м/у двете.....

# 101
не знам и двете диети ми изглеждат добре.ти почна ли я диетата вече.

# 102
  • В сърцето на живота!
не знам и двете диети ми изглеждат добре.ти почна ли я диетата вече.
Да,почнах я,втори ден ми е днес.Днес съм режимна-на извара Flutter ,но вчера не бях  Embarassed......хапнах си и една пица.Но утре без пица,само на пилешко месо  Peace  Hug

# 103
Здравейте  на всички! От както се появи темата я следя и все се чудех дали да не разнообразя малко и аз с тази диета,та от утре съм с вас!  Hug
Ще разместя дните съобразно работата ми,но ако изкарам и 10 те дни ще е страхотно. Утре започвам с плодовете...Няма да мога точно да засека с колко съм отслабнала, /МЦ/..но от преди 2-3 дни бях 62 кг.Едва ли ще махна 10 кила ,защото отдавна не съм на 20-30..но се надявам да имам добър резултат.Едно време беше много популярна тази диета и се славеше със супер резултати..Миналата година свалих излишните килца,ама зимата... Embarassed,и сега пак имам да свалям...Това е най-гадното нещо,да отслабнеш с толкова зор,и да върнеш  от килата....още повече,че аз си ги върнах,зашото си хапвах така хубавичко.../но няма да си сменям линийката,нека си стои за стимул.../

# 104
  • София
Ох, и аз ще се включа от утре. Започнах една друга диета, пазя я от 5-6 дни, ама аз ли не правя нещо като хората  newsm78 Незнам.... Първия и втория ден свалих по 800 гр, през следващите си ги върнах и оттогава кантара не е мръднал. Пак съм на стартова позиция, пък много ми пречат тези 8 кила  ooooh!
Само ме е страх от пустия йо-йо ефект..... ама нека сваля 5-6 килца, пък като я свърша ще му мисля...

Общи условия

Активация на акаунт