Монодиета - иска ли някои с мен?

• 69 480
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
  • ВАРНА морето сините вълни
да права си за бисквитките и солетите -защото говорим за диета от 10 дни
но аз имам предвид извън диетата тоест когато не съм на диета тези неща ми заместват десерта а когато съм гладна -две  три обикновени бисквити ме засищат
по този начин свалих 20 килограма е разбира се за голям период но все пак успях а най интересното е че не спазвах някаква определена диета вода сода салати -и то нормално овкусени много риба и пиле плодове кафе чай бисквити солети
според мен не е толкова важен продукта а по-скоро как по здравословно да го приготвиш и какво количество ще изядеш

# 151
  • В сърцето на живота!
да права си за бисквитките и солетите -защото говорим за диета от 10 дни
но аз имам предвид извън диетата тоест когато не съм на диета тези неща ми заместват десерта а когато съм гладна -две  три обикновени бисквити ме засищат
по този начин свалих 20 килограма е разбира се за голям период но все пак успях а най интересното е че не спазвах някаква определена диета вода сода салати -и то нормално овкусени много риба и пиле плодове кафе чай бисквити солети
според мен не е толкова важен продукта а по-скоро как по здравословно да го приготвиш и какво количество ще изядеш
Като се замисля не съм прегрешила чак толкова много с 2 обикнвени вафли,но както и да е  Embarassed Но от утре  smile3508
Вие всички ли сте режимни?

# 152
аз за сега-да!!!с видоизмененията,които споменах,но от утре зарязвам чесъна и лютите чушки(такъв апетит отварят,че не е истина..) ooooh!
а що се отнася до рибата-за консервираните знам,че риба тон в собствен сос е трепач на килограми.тя и в диетата на търманд-6дни-6кг,се ядеше по 2 пъти в деня..
за утре се чудя яйца или кашкавал,и то само с магданоз и кис.мляко.. newsm78

# 153
  • София
Добро утро момичета  Grinning
Как изкарахте нощта? Аз се чувствам супер,ама то по принцип сутрин никога не съм гладна Sad
Вчера бях на картофи - резултат - 800гр. Днес съм на плодове.
Пия си кафето и мятам боядисването на яйца...което ми напомня да питам, дали може 2 дни на яйца поредни? Не е ли много като количество?
Успешен и отслабващ ден на всички гладнички  Hug

# 154
добро утро и от мен! Hug
как сте,сладурки?
sisilia ,браво за резултата!честито!  bouquet

# 155
  • В сърцето на живота!
Здравейте   bouquet
Засега съм на едно кафенце и порция картофки,пак!  Flutter При вас как е?

sisilia браво  Hug

# 156
˙·٠•●◊°•Сливница•°◊●•٠·˙ ,ти имаш ли минус? Hug
аз съм все още на кафе с мляко и чуденка какъв ден да бъде? newsm78изпари ми се желанието за яйца или кашкавал..май и аз ще съм на картофи.. Wink
вие всеки ден по 2 дена ли ще го правите?

# 157
  • В сърцето на живота!
˙·٠•●◊°•Сливница•°◊●•٠·˙ ,ти имаш ли минус? Hug
Не съм се теглила,на края ще е  Embarassed
ina15 а ти?  Hug
sisilia  Hug
Аз ще излизам,по късно ще пиша  Heart Eyes

# 158
  • София
Как сте момичета?
Аз дремнах малко следобяда и се събудих освирепяла от глад  Joy Добре че имаше някакви орехи тука (мъъъъничко  Embarassed), че иначе кой знае какво щях да излапам в просъница  Blush
Досега съм на 1 банан и 1 ябълка от 7.30 сутринта. Имам още по един за после и малко киви. Направих си още едно кафенце със сок и живнах!
Ина, засега ги карам по 1 ден. Виж пилешкото и рибката може и да ги повторя. Мисля и яйцата да са 2 дни, че боядисах 20-тина, мъжо не яде жълтъци, така че са си мои  Laughing
Преди малко почнаха да ми минават лоши мисли през главата от сорта на: "абе, майната и на диетата", "има време до лятото", "ще взема да почна някоя по-лека", ама после като си се представих със дънките 28-ми номер и 2-те роклички от по-миналото лято и набързо се отказах  Laughing

# 159
 - по-лека", ама после като си се представих със дънките 28-ми номер и 2-те роклички от по-миналото лято и набързо се отказах 

браво само така -здравейте момичета едва сега влизам -имах много ангажименти и съм капнала аз пак съм на рибка но сутринта изядох кофичка кисело мляко -предполагам че не е някакъв проблем
моя кантар нещо ми прави номера и не знам сега колко точно съм и дали има някаква промяна -но се чувствам по-леко

sisilia -това не са ли много малко плодове да не вземеш да припаднеш   

# 160
  • София

sisilia -това не са ли много малко плодове да не вземеш да припаднеш   

Ох, ами аз хич не обичам плодове и даже и тези нещо едва ги ям, въпреки че съм умряла от глад  Laughing
Всъщност се събират около 1 кг плодове, що да са малко  newsm78, а са си 700 калории, сега го сметнах.

# 161
привет! Hug
и аз не съм се теглила..реших на края.
още и не съм яла нищо.то голямо чудене му се чудя-кашкавал взех и картофи.та кое да е?
и бетина ме изкушава да притичкам за риба,ама ще е пържена,а за утре на варненска земя съм дала заявка за риба..
като прочетох плодовете на сисилия и те ми се доядоха...
ако с четене се нахранвах,щях да съм фиданка.. Joy

# 162
 Laughing LaughingИнче -а пък ако можеше и хич да не ядем - да ама не и сега newsm22
аз докато не ми втръсне все ще съм на риба-на прясна кая сме

# 163
момичета приемате ли ме с вас  Embarassed Embarassed Embarassed ?

# 164
  • В сърцето на живота!
Здравейте,как сте мацоранки? Hug
За вечеря съм на картофки,ама я кажете може ли и шпеков салам да си хапна?
Сесилия и аз мисля че са ти малко плодовете! Naughty  Hug
Абе нали имаше още една девойка която щеше да почва с нас - Pinkito  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт