Монодиета - иска ли някои с мен?

• 69 488
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
Христос Воскресе на всички по монокини..ох,пардон...на всички монои-диетични дами...това исках да кажа ! Embarassed
Идвам да ви кажа,че съм била най-несериозната...изобщо не сколасах да започна диетата..много ме е срам,ама не мога да ви лъжа,така направих,продължих си похапването в празничен дух...та от утре наново..то какво наново,като и преди не я започнах даже,ама нали така се казва..понеделнишки,наново. Вече нямам оправдания,празниците свършиха,имам още 1 празник края на месеца,ама е само 1 ден...до тогава има време даже и да я повторя диетата,или да си я изкарам цялата 10 дни. Няма да обещавам нищо,утре ще докладвам... Hug

# 181
  • New Zealand
здравейте, момичета! Simple Smile след голямото ядене покрай празниците, реших от утре да се присъединя към вашия отбор. никога не съм спазвала моното, но ми трябва по- бързичко отслабване Crazy страх ме е да се кача на кантара, но със сигурност искам да смъкна 5-6 кг Blush от утре стартирам с яйца, разбира се Mr. Green

# 182
  • В сърцето на живота!
Здравейте.
Пинкито каде се изгуби?Как си? Hug
aventura  Hug
Сесилия И ти се губиш от хоризонта... newsm78  Hug
Аз вчера малко я пообърках,но какво да се прави - празник е Mr. Green От днес с нови сили  Flutter Не съм решила на какво ще съм днес.

# 183
  • София
Оооох, момичета.....
Вчера се чухме по телефона с най-добрата ми приятелка(която е фитнес инструктор, занимава се също и с индивидуални планове за диети) и като чу какво правя, ме направи на нищо направо  Sad Не искам да пиша коментара и за тази диета, сигурно има момичета, които искат да я продължат....
С две думи, вече не съм на моно, почнах друга от днес, изработена от нея, сваля се бавно, ама.....
Много ми станахте симпатични тук  Hug Пожелавам успех на всички, ще ви следя.
Целувки  Heart Eyes

# 184
Искам и аз с вас. Grinning

Започнах с яйцата днес.

sisilia, аз също се консултирах с моя приятелка в Бахрейн, българка, диетоложка и тя я одобри. Успех с новата ти диета.   bouquet

Само че аз ще карам 5 дневния вариант, разбира се повторен, който беше даден по-горе в темата.

# 185
  • ВАРНА морето сините вълни
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО
Зравейте момичета -и аз му отпуснах края вчера че малко и днес но пусто изкушение  Embarassed
ама от утре айде пак стържещ стомах Mr. Green
важно е да не се отказваме -то май като се замисля  -мине не мине диетка животеца ще ми мине в лишения а имам познати ядат като разпрани и са сухи кльощи-мъжа ми ме успокоява и вика че от злоба не можели да наддадат Mr. Green Mr. Green

# 186
И аз съм с вас от днес, разбира се почнах с яйца, за утре незнам какво ще е може би мляко, ама не е сигурно. Почвам от 64 кг, май newsm78, пък ще видим колко ще устискам и колко ще сваля.  bouquet

# 187
  • New Zealand
от днес я започвам/при мен вече е вторник/. реших да я подкарам с прясното мляко, че от яйцата вече Sick

# 188
След вчерашния първи ден на яйца съм -700 гр, като не бях стриктна, вечерта хапнах малко печено пиле. Днес съм на 3 кофички обезмаслено мляко и смятам да не се излагам като вчера.

# 189
  • New Zealand
и аз се хваля с успешен ден вчера. все пак бях на яйца Sunglasses

# 190
Може ли списъка от първа страница да е различен?

Например деня с яйцата да го махна  Rolling Eyes

Може ли да са в различен ред дните?

# 191
Хайде и ааз с вас

# 192
  • В сърцето на живота!
Може ли списъка от първа страница да е различен?

Например деня с яйцата да го махна  Rolling Eyes

Може ли да са в различен ред дните?
Да можеш да заместиш яйцата с нещо другo както и да размениш дните  Peace по нагоре в темата сме писали за това

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 02:22 от ˙·٠•●◊°•Сливница•°◊●•٠·˙

# 193
Днес е 3 ден, пак на яйца, че на обяд само това имах под ръка.

# 194
Здравейте, дами! Айде и аз при вас, само че от петък, че да си купя утре това - онова.

Общи условия

Активация на акаунт