Монодиета - иска ли някои с мен?

• 68 820
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
  • София
котана-глезана  Hug спагетите ги залях с един сос, който беше от смлени домати с магданоз -консерва. Само задуших малко лук в тиган, прибавих соса, покъкри малко и беше готово. Залях сварените спагети с този сос. А ориза го сварих 1 към 3 само с вода и малко сол, може и някаква подправка по желание. Може само с кисело мляк да се хапне. Хайде с нас!
Pinkito  Hug аз идвам от житената диета, мина ми захранването, днес съм на сурови зеленчуци и ще съчетая с луната. Не виждам нищо в спагетите, което да е лошо. Пробвай един ден, премери се на другата сутрин... прецени. И мен ме е страх от йо-йо. И затова след захранването веднага се мушкам тук, защото миналия път смъкнах 5 кг и ги задържах. Не усетих да съм на диета, като разделно е храненето и в същото време, пълноценно.
fleury  Hug почваме! Житото мина добре, само че се поразболях леко и предсрочно се захраних. Смъкнах 2 кг, част от които върнах, но в общи линии - много съм доволна от месец януари!  Grinning
Да видим как ще е февруари!  Sunglasses
Стартирах го със следното - последната цигара, която запалих беше на 1-ви вечерта  Laughing

# 661
  • София
Ето я отново диетата:

1-ви ден- спагети Barilla с доматен сос

2-ри ден- ориз /най-добре кафяв ориз! /или ориз с кисело мляко, или ориз дори с малко гъби/ а за любителите на други зърнени храни - може гречка, просо, овес...

3-ти, 4-ти и 5-ти ден - кюфтета на скара и салата

6-ти, 7-ми и 8-ми ден - риба и салата

9-ти, 10-ти и 11-ти ден - пил.пържоли и салата

12-ти и 13-ти ден - варени зеленчуци /например броколи, или бамя, или брюкселско зеле, или от готовите зеленчукови смески – от замразените и приготвени задушени или в микровълнова фурна/

14-ти и 15-ти ден - телешко варено и салата

16-ти и 17-ти ден –картофи /варени или печени/ и салата

18-ти и 19-ти ден - плодове

20-ти и 21-ви ден - салата /може понеже се падат 4 дни на плодове и салати да се редуват 1 ден салата – 1 ден плодове, пак салата, пак плодове…/

22-ри и 23-ти ден- ориз и кисело мляко /за предпочитане - кафяв ориз/

24-ти ден- въглехидрат /пица Маргарита, геврек/

# 662
  • Русе
  Интересна диета. А как сте с кафето и чая? Има ли ограничения ?

# 663
Snow4eva, поздравления за цигарите  Hug това е едно много добро решение Simple Smile
А m b e r, диетата наистина е много приятна и разнообразна. Мисля, че няма проблеми с кафето, ако е без захар, аз кафе не пия, но пък с чая въобще не се ограничавам, само че без захар или в краен случай с малко мед.
Готови ли сте със спагетите за утре ?  newsm64

# 664
  • София
A m b e r  аз съм ок с кафето. Даже го пиех както най-много го обичах - с малко мляко. Въпреки това смъкнах 5 кила.
fleury Hug психически съм готова, а иначе - довечера ще готвя Simple Smile

# 665
Snou4eva, , много ти благодаря за отговора...Днес  съм Лунатичка,  а от утре ще захранвам, имам още 1 ден да го измисля.. 
Искам и аз да ви кажа за кафето...През целият си живот, от как пазя диети и режими, /около 27 години.. Embarassed/, никога, при която и да е диета НЕ съм спирала кафето с малко пр,млчко вътре, и без захар или мед. Така го пия винаги. Не ми е пречело и винаги съм сваляла...казала съм си,че това е нещото,което  ми създава допълнителен комфорт и удоволствие...Да отбележа, 4е по малко от 2-3-4 кафета на ден не пия. Аз многообичам кафе и това ми е  положението. Кафето няма калории, а прясното мляко да е 60-100 грама заедно във всичките ми кафета за деня. Както и да го погледнем, това са към 70-80  кал,  които при която и диета да съм няма как да ми се отразят фатално на килцата... да не говорим, че кафето е диуретик....ама аз не го пия за това, а защото много го оничам...Така,че споко девийки, казва ви го една дама с много голям опит по този въпрос... Joy

# 666
  • Русе
  Диетата ми харесва.Утре и аз мисля да почна със спагетите. Кога ги хапвате и в какво количество.

# 667
  • София
Pinkito, напълно съм съгласна с теб. И при мен е така.
A m b e r, като ги приготвя ще ги разделя на 2 основни порции - за обяд и вечеря. Количаството трябва да бъде нормално. Не само за спагетите, а за цялата диета - колкото да се поберат в чиния. Може би ще бодна и няколко спагета за закуска. Исках само да споделя, че тази диета е най-леката, която някога съм правила! И сега с удоволствие ще я започна отново. Дано резултатите сега са както бяха първия път. Ще споделяме.  Simple Smile
fleury  Hug мерси за поздравленията!!!

# 668
  • София
Snow4eva,заинтригувах се и аз с тази диета...
имам няколко въпроса,относно количеството и относно кюфтетата,могат ли да се заменят с някакво др.месо?
Ще взема и аз да се престраша имам едни 10 и ... кила,дето ме мъчат много време вече ooooh! , ама аз нямам никаква воля,та незнам дали ще се получи Rolling Eyes     
само още нещо,в салатите може ли по малко зехтинче?и през тези 24 дни,никакви млечни ли не са разрешени?

# 669
Snou4eva,  , ще каже за кюфтетата, но аз си мисля, че може да се заменят с  друго леко месце... защото ,като се замисля, какво е каймата?   особенно ако е купешка, не е ясно какво има вътре,нали? То,не че пиле,риба,телешко са от "животните на баба на село"...че да са чисти, ама май дори ще е по-добре..? newsm78   А и като се хапват 3 дни поред, едва ли и количеството ,което ще ти се яде ,ще е както ако скоро не си хапвала месце ,а го обичаш...Нека да не забравяме,че все пак си е режим за намаляване на теглото, не става да се наплющим с   позволените грани...Аз дори бих си сипвала в по -малките чинийки..е, не тези за кафето де... то,че вече сме в годината на котката/заека, Ок, ама чак пък.... Joy

# 670
Здравейте , момичета. Иска ми се  да  се пробвам и  аз .
 Snow4eva ,благодаря ти  за  любезната  покана  да  се  включа към вашата  групичка . За да съм честна   ,  трябва да  споделя , че  днес  съм на  картофена салата  / до  този момент /. Нищо не  ми  пречи  да   приготвя за  утре  спагети  и  по  този начин  да  я  подхвана с вас. Зависи  дали  днес  ще  успея  да  изкарам   на  картофи  / нещо  като  тест /. Аз по  принцип се  храня  интервално  ,  та  ще  съчетая   монодиетката  с интервалното  / стига  да   устискам / . С други думи  утре  ще  пиша  ,  ако  съм сред  вас .Все  си  мисля  , че  и  5 дни  да  изкарам  ,  пак ще  има резултат.   Аз четох  какви са  постиженията  ви   предишния път.  Май  свалените  кг  бяха  през първите дни  ,  после  задържахте  , нали  така.  Тъй , че   няколко  дни  бих се  пробвала. Трябват ми 3-4 кг  засега   ,  а  напролет може  още  мъничко .

На  всички  , които  се  включат пожелавам   успех  . Ще  се  радвам  ако  се  присъединя   и  аз , та   да  сме  повечко  .

# 671
Пинки ,  мила  ,  колко сме  нещастни  ,  и тук се  срещнахме , водени  от  едни  и същи  желания -  повталяване . Специални  прегръдки , бивша  интервалке  Hug !

# 672
О,Котанка , Привет Миличка !  Аз да си кажа,.... ми то аз съм "бивша" май в повечето теми ...то какво ли не пробвах вече...  но това е добре, нали режимите трябва да се сменят !   на мен май ми остана да ида след време и във зелевата супа, и в още няколко  и почвам от начало да ги въртя... hahaha   Шегувам се, сега вече знам кой режим ми харесва,кой не ми понася,,,,а и като цяло,след като пообиколих "махалата"- диетите демек, започнах да се храня много по здравословно...без да искаш, от всеки режим запомняш това,което най ти е харесало,паснало и после се стремиш към него... има логика...стремежът на жената към красота и съвършенство....Казах само "стремежът", не,че съм станала съвършенна..дори и не искам да бъда съвършенна... имам си куп недостатъци, които си ги харесвам или съм си свикнала с тях...

# 673
 на мен май ми остана да ида след време и във зелевата супа, и в още няколко  и почвам от начало да ги въртя... hahaha  

Joy Joy Joy Аз и зелевата съм  мъчила  , Пинки . Повече  от два-три  дни не  издържам на  нея .   Тогава  предпочитам  нищо  да  не  ям  , отколкото   тая супа .  Освен това   почти  и не  свалям  от  нея . Ноооо,  това  важи  за  мен  ,  много  момичета   са  на  друго  мнение  ,  та  не  ти  пречи  да  пробваш  Joy .
 Аз  си  приготвих спагетите  за  утре . Сварих 400 гр / сурови  ,  добавих  домати  от  буркан  и  много  подправки .  Прилича  ми  на  бъркоч  ,  но   утре  ще  си  каже . Днес си  останах / до  момента / на  картофена  салата - на  два  приема . Първо  хапнах в 15,00 ,  после  около 18,00 . И  това  ще  е .

Яда  си  допиша - не са бъркоч моите  спагетки . Близнах  си  , докато  ги  разпределях на  две  , за  обеда  и вечерята .   То с риган и  розмарин   в тях   са    станали  много  вкусни   .

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 20:09 от котана-глезана

# 674
Котанка, я лягай да спиш, че взе нещо много да опитваш....   Joy   

Общи условия

Активация на акаунт