Картофени кюфтета със сьомга

  • 5 412
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 2 803
Много вкусно изглежда. Ще се пробва.  chef

# 16
  • Мнения: 481
Преди време една приятелка, живееща в Англия, ми даде подобна рецепта. Разликата е, че в нейната рецепта рибата се вари няколко минути в прясно мляко. Освен това, вместо сиренето и кашакавала, тя добавя зеленчуци - лук, моркови, грах и пащърнак и накрая овалва в яйце и овесени ядки. Зеленчуците задушава предварително с малко настърган джинджифил и добавя към сварените картофи и рибата. Тъкмо си мислих за тази рецепта и мисля да я пробвам тези дни.

# 17
  • Мнения: 1 726
Благодаря за идеята. Аз използвах голяма консерва сьомга (200-300 г.), 5-6 картофа, малко настърган лук, 2 кисели краставици, малко мариновани чушки, 2 яйца, чер пипер и магданоз. Страхотни са просто, само че ги търкалях в брашно и ми глътнаха половин бутилка олио, може би само  с яйце ще е по-добре.

# 18
  • Мнения: 1 951
Много вкусно zвучи, и аz мисля да пробвам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт