Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 24-та тема

• 48 726
  • 372
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ето и вечерята ни- пица с пуешко филе, царевица, кашкавал и риган.

Ииии...кифличките на Нат  Party половината са с шоколад, другата половина с локум. Направих ги за утре, за закуска. Wink

Мнооого са вкусни.  Crazy

# 211
Гелева ако знаеш от колко време дебна да видя, кой правеше чудна пица  Grinning Фантастично изглежда. Искам да попитам - тестото тънко ли е? Ако да, може ли да споделиш рецептата за тестото и пицата?

# 212
Ухае на кифлички из целия форум Grinning

Тази вечер у нас пилешки тортили с гуакамоле:

# 213
  • София
exxo Hug тъничко е тестото, предпочитам го такова, така усещам вкуса на продуктите върху пицата, а е и по- хрупкаво.  Simple Smile
По принцип правя тесто по тази рецепта, нооо сега нали спретнах и кифличките и реших да експериментирам. Замесих едно тесто и за пицата и за кифлите. Crazy Естествено без ванилията   Laughing, нея я сложих в белтъка за намазване на кифличките. Ето я рецептата на Наталина за кифличките. Пицата стана страхотна. Да отбележа още, че брашното ми е типово и въпреки това резултата е страхотен!  Peace

# 214
Ето го и моя ЕФЕКТЕН КЕКС по рецепта на Лабрекс - много е вкусен, препоръчвам го! Peace Peace Аз иначе като изтъкната кулинарка естествено го препекох малко, е по-добре от суров - другата ми крайност. Mr. Green Mr. Green

# 215
За днес пица и бъркани яйца.  Simple Smile

# 216
Момичета, както е казала Милена още с влизането ухае на топли и вкусни кифлички,ммммммммм
Много е вкусно тук, браво, много ви се радвам на всички  bouquet
За момичетата пожелали рецептичката за тарталетките....
Заповядайте, шоколадови тарталети
Ето и рецептата за приготвяне на оризът с телешко, Лурдес, заповядай!
Стелиана, предполагам ги има по магазините за домашни потреби формичките, но аз ги купих на бул. Христо Ботев до магазин за испански обувки "Корида" има магазинче за съдове и прибори, аксесоари за дома, 27 лв. 6бр. на Фислер, това ако си от София Peace

# 217
  • Варна
Мама Цоцоланка, може ли рецептата за Милинките от тефтера на мама. И аз имах рецепта за подобни милинки в един тефтер, но го затрих някъде.

# 218
Гелева благодаря   bouquet аз точно тънко тесто издирвам, защото като теб предпочитам да преобладават другите продукти, а не тестото Simple Smile Ще се пробва задължително.

# 219
  • София
Имам въпрос . От  две години издирвам една рецепта за  едни  "черешки"  Crazy  ,които по моя край  се правеха много , особено за сватби. Изглеждаха  като малки топчета  и  се забучваше по една  борова игличка за дръжка. Имаше смлени орехи в тях,правеха се без печене...Моля,ако някоя  се сеща,или има рецептата от майка си,да ми я  даде(това е единственото нещо,което ми се е прияло  по време на  бременността ми).

# 220
Имам въпрос . От  две години издирвам една рецепта за  едни  "черешки"  Crazy  ,които по моя край  се правеха много , особено за сватби. Изглеждаха  като малки топчета  и  се забучваше по една  борова игличка за дръжка. Имаше смлени орехи в тях,правеха се без печене...Моля,ако някоя  се сеща,или има рецептата от майка си,да ми я  даде(това е единственото нещо,което ми се е прияло  по време на  бременността ми).

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=112404

http://vkusno.vlez.eu/?p=409

http://kulinar.gbg.bg/index.php?p=showtopic&toid=68&area=1

Прегледай рецептите, но в някои от тях има сурови белтъци или жълтъци.

# 221
Мммм, пу за мен пиците. Laughing

# 222
Едно огрооомно мързеливо хачапури на labrex - много ни хареса Grinning! Направих две дози в голяма тава, но другия път ще са тЛи Peace.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.45

За yagodka щях да питам. Ако е тук, да се обади, моля Grinning!

# 223
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
не съм вли3ала тук от много време...  Blush
леко раждане на Ягодка  Hug

ето едно ястие в японски стил...
3адушена бяла риба със сусам, спанак, ори3 и сос 3а спанака от сусам, мисо и соев сос  Crazy
сосът ми е фаворит  Mr. Green

# 224
От мен за днес маки

Общи условия

Активация на акаунт