БеС кУмплексТи за малКоценност- прЪвописТен бляк даймънд 27

• 29 220
  • 770
  •   1
Отговори
# 480
# 481
ето и още една смехория:

Какво ти става бе жена не си ли фред

Фред ли съм, Барни ли и аз незнам

# 482
  • Луната ни пази
Цитат от новините на БНТ:
Цитат
клинака по изгаряния
ето и още една смехория:

Какво ти става бе жена не си ли фред

Фред ли съм, Барни ли и аз незнам
Абе все е Флинстоун!  hahaha

# 483
Цитат
маниполируема маса

Ееех, че народ сме.. Wink

# 484
Цитат
много благодариа за правните савети определено внесохте иаснота в мислите ми .А що се отнасиа до емоционалните проблеме парво никога не сам казвал 4е 80 са достата4ни напално сам наисно с нуждите на детето и затова сам пращал винаги много над тази сума (осаден сам на 30 лвиздражка) ,липсата на интерес както го нари4ате е една кошмарна година за мен ,каква е гаранциата 4е дори да биахме заедно ниамаше да се изпадне в подобна ситуациа да загубиа работата си и така нататак,да обидно ми стана след 16 години да се обарни кам сада без дори да направи опит да се сварже с мен ли4но .и последен вапрос ,,Ако не се приберете, производството ще спре, върху задължението Ви ще се натрупват лихви, а наказателното производство може да бъде прекратено чак след като изтече давността.,,кога изти4а давноста ,раз4итам на професионализма пред ли4ните 4уства и отново ви благодариа за отговорите.

# 485
Цитат
И да, не е нарекал всички материал, но той толкова си може.

Разпознай се! Peace

# 486
  • София
елими и мокети"

Вариации на тема Стийм моп:

1. Стийнмоп
2. Стиим моп
3. Стий моп

# 487
Стийн моб

# 488
Цитат
маниполируема маса

Ееех, че народ сме.. Wink
Мани, мани, полиран до блясък Laughing.

# 489
  • София
След това, което ще остане в историята като Голямата Драма за Маринатата, се бях зарекла да не цитирам бисири от Готварския, но си отменям ветото. Mr. Green

"прясен нарязан магданос"

"филосовия"

"но всякаш пържени ми се струва,4е 6те бъдат много мазни"

Всякаш си права. coolcool

# 490
  • Belgium
След това, което ще остане в историята като Голямата Драма за Маринатата, се бях зарекла да не цитирам бисири от Готварския, но си отменям ветото. Mr. Green

"прясен нарязан магданос"

"филосовия"

"но всякаш пържени ми се струва,4е 6те бъдат много мазни"

Всякаш си права. coolcool

Гюлфия,
добре че отмени ветото.
Моят най-любим бисер е от Готварския - курмит лук  Joy

# 491
  • Бургас
Аз на кулинарна тема също смятам да не се изказвам, затова се посмях малко в Продавалника:
Цитат
абитуренска рокля            

Описание :    Роклята е много одобна от миналигодишна колекция е подходяща за момиче високо 1.60м,около 54 кг,ханша около 65 см , с малък бюст.Много е удобна има и чантичка комплектче са ако някои прочви интерес щте отида да я снимам и да я кача.чантата е нещо подобно на тип бонбон.Аз лично дадах за нея 460 лв мисля че офертата е много добра.Ако някои прояви интерес до края на месеца пощенските са от мен.

Цитат
Във всяка книжка има зададени по 50 въпроса към спецеалист.Книйките са доста интересни аз доста работи научих от тях
лота садържа:50 въпроса за бъбреците,50 въпроса за ставите,50 въпроса за мъжките болести,50 въпроса за кожата,50 въпроса за рака и 50 въпроса за женските болести,бременноста и раждането

Цитат
гаащеризончето е тип балон и стои много красиво

Цитат
много е симпатично и си личи чев е носено но няма нищто изцапано
Всичкото това (че и повече дори има  Laughing ) е от една и съща мома  ooooh!  Жалко, че в онзи лот с книжки е нямало такава с въпроси към спецЕалист по езиковите въпроси  Mr. Green

# 492
Много "хляб" ни дава темата за ББ. Wink
Цитат
Не казвам, че Б.Б. е цвете за мирисане. Искам да се от търсим от дълбоката си кома на народ и да заемем по-ясна позиция в собствената си държава, като приемем фактите и си кажем истината

# 493
  • София
Цитат
abe hora az da pitam , dali znaete ot kude da si kupq kartofki,ama ot oniq deto sa gotovi za fritiurnik.i kak da stigna do foruma,4e ne znam.offffffffffffffffffffffffffffff

Гвоздеят в програмата е, че е публикувано в "Правила, условия и указания". Не намирам достатъчно ококорен емотикон, за да го сложа.

# 494
Цитат
Даже на някой от темите,където отговора ми е по-дълъг и накрая се изстри се отказах да пиша.
Надявам се ,че сте ме разбрали.
Аз разбрах, защото знаех за какво говориш. Не е типично за съфорумката,
но като четях по диагонал, се разсъних.

Общи условия

Активация на акаунт