БеС кУмплексТи за малКоценност- прЪвописТен бляк даймънд 27

• 29 186
  • 770
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Голям екшън било в този Продавалник, изобщо не подозирах. Crazy

# 511
Мда, там е страшно - и те си имаха тема за правописните грешки, но вече не я виждам  Crazy

# 512
  • Бургас
Малииииийййй, то такава тема как да просъществува там-нали за другите няма да остане място  hahaha

# 513
Тази тема почти я изпуснах...

Ето и от мен един бисер:

"И аз имах такъв дискомфорд,спокойно ще мине предполагам че беше от кътетъра"

smile3532

# 514
  • София
Скоро очаквайте и "дискомфолксваген".

# 515
Вчера една дантелена дама беше дала линк към друг подфорум, където попаднах на друга дама със снимка на нещо като гейша и подпис - "Мемориалите на една гейша".

# 516
  • Бургас
Цитат
Само да споделя с вас,4е сега видях ,4е единият ми потник е произведен в БГ ,а е много ка4аствен  Знам,4е има такива стоки ,но до сега не бях попадала.
Ходате до митницата,4е в4ера жената от справки каза,4е полу4ават всеки ден и по мнооого.
   Whistling

# 517
Цитат
пак съм аз, току що говорих със жена ми, каза че се е пооправила от шока, но въпреки това няма да се върне и че съм боклукчййски лъжльо.
Аз като се запознах със жена ми все се правех, че все със много готини жени съм бил, а тази приятелка на сестра ми, беше меко казано .... и мен ме беше срам да си призная, и жена ми , но още от началото на връзката ни беше чула този слух и ме попита, но аз упорито я убеждавах , че не е вярно, за да не ме помисли за смотаняк. А пък аз си успокоявах съвеста, че е било пиянска история,
а и то беше не повече от половин минута, даже не сме се и целували.
Сега ми излясоха кирливите ризи, извинявам се ама съм си пййнал   
аз съм на 21, жена ми е на 20.

# 518
  • Далечният изток
Голям екшън било в този Продавалник, изобщо не подозирах. Crazy

И аз... Хайде да се отчета...

Цитат
естелетантни и стилни,лачени обувки за тесно краче стелка 23.5 цялостна ,ток 12см ,скрита пладформа 2.5см

Цитат
ултра фешан

Цитат
много раздвижена кроика

# 519
  • Бургас
Цитат
Виж те www.lrworld.com
Продуктите са страхотни!

Цитат
Удавна е спрял

Авторката е една и съща  Rolling Eyes

# 520
Цитат
Виж те www.lrworld.com
Продуктите са страхотни!

Самият сайД (новата ми любима думичка  Crazy) е крайно нескопосан превод от немски и е изпъстрен с еГзотична пОнктОация. Има и изречения, в които нито една от думите не се престрашава да признае, че е подлог. Като цяло изпитах лек дискомфорД  Tired

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 13:55 от Myriad Canaan

# 521
"за ве4на лиубов не мога все о6те да го потвърдя,6те ти кажа когато се среЩнем в отвъдното,но за лиубов от пръв поглед,продължавам да съм влиубена ве4е 16 години както тогава"

Не желая да се срещам с тая дама, още по-малко пък в отвъдното! Crazy

# 522
В предродилното: ДоктУре имам силни КОТНРАСТИ, искам орална упойка.

Една циганка

# 523
  • София
Тези творения(тровения ) са на една и съща авторка:
Цитат
За протеста на полицаите от тяхните жени

Цитат
зашто трябва да се эаяждате

Цитат
sigorno ima gre6ki karai taka 6te zabelejat vsi4ki hora to v sistemta na mvr ne biva ti iska6 truk da biva

# 524
  • София
Цитат
edin  goten 4ovek....super mama..ako vsi4ki sa kato neq darjavata ni 6te se opravi......
добре,че не са "готени",като нея ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт