БеС кУмплексТи за малКоценност- прЪвописТен бляк даймънд 27

• 29 136
  • 770
  •   1
Отговори
# 615
За писането ние се справяме много добре,обаче напоследък забелязвам,
че си е променила по черга,преди пишеше по красиво, а сега пише грозничко   
Не знам на какво се дължи това.

Joy Joy

И това е истина??? ooooh!

# 616
  • 7800
За писането ние се справяме много добре,обаче напоследък забелязвам,
че си е променила по черга,преди пишеше по красиво, а сега пише грозничко   
Не знам на какво се дължи това.

Joy Joy

Оставила детето да пише по грапавата черга и не се сеща, че именно на това се дължи по-грозното писане.

# 617
  • някъде ... тук ...
Цитат
Даите 1 отговор моля

# 618
  • Belgium
Цитат
.А и нищо не чух по националните телевизий!!!

# 619
Цитат
вкуренил се е

Цитат
обитчива си доста

явно идват от кУрен, обиТа

На витрината на мебелен магазин на голяма табела пише:
Цитат
деЦко легло -750 лв.
Гледам и не вярвам на очите си Rolling Eyes

# 620
Вкуренил се е  - от кур.

# 621
  • София
Цитат
Вечерта си я представям без храна, само чийзкейк и питиета.

Оказа се, че чийзкейкът не е храна. Посегнаха на най-святото. newsm45

# 622
Вълчо, бая се е разгонил Joy Joy Joy

А това за "по черга" , се дзверих бая време докат' разбера за какво става на въпрос.  ooooh!

# 623
  • Бургас
Цитат
Да аз съм ги ползвала и е много удобно.То е като депелиращ крем само,че е прозрачен и е в много малко шишенце.Не е много скъпо аз го взех за 16лв.Не боли и не щипе.Премахват се видимте косъмчта,но не ги премахва от корем след няколко дни пак се завръват.АЗз съм на мнение пинсета,а за краката ипелатор,а не тези лентички,защото боли повече и не е толкова траено.Пък и може да се обринеш ако си алергичен от веществата който присъстват в състава.Пък и трябва да минвал няколко пъти,защото не ги оскъсва всичките.Хубавото е,че е по-бързо.В краен влучей,ако не може да търбиш болката от пинсетата може да си отскубиш веждите с лентичкине,но не само на "Вийт".Има едни по евтини и по хубави,защото са със по тънка течност и т.н.
Това е от вен ако имайте въпроси задавайте?
Въпроси ли  Thinking само един-дали е учила някога български език  newsm78 (то май трябва да се подчертае целия пасаж  newsm78 )

# 624
Цитат
Аз ъсми си правила поне 10 пъти ноктопластика.Правила съм си с удължителите и с акрил.От акрила съм по доволна но има мнения че много увреждала нокъта.Сега даже в момента съм с удължителите и вече 1 месец и половин асъм с тях разбира се правя си и поправки.като ми подръпнат още малко и мойте нокти ще я махна и ще си слагам вече само гел за да са по твърди и здрави че хич немога да пазя нокти.По принцип аз ги чопля като видя че някъде е тръгнала д асе цепи или счупи и ги доизчоплям до дъно и това ми е голям проблем и затова съм с ноктопластика сега да дръпне моя нокът и вече след това ще слагам само гел или имало някъква процедура с парафин може и това да пробвам ще видя горе-долу след месец какво ще правя с ноктите си

Просто не можах д АСЕ сдържа...  Mr. Green
Тази потребителка е стр АХОТЕН извор на бисИри..
И спокойно може да кандидатства в Конкурс за най-дълго изречение...
  ooooh!

# 625
Не е от форума, но просто е уникално:

До всички живущи в (тук има размазан блок и вход) когато има общо събрание е желателно пресъствието на на член от семейство а не да се събираме едни и същи всеки път. Когато организирам събрание още от 16.30 ще спирам асансьорите за да разберете че трябва да пресъствате на събранията. Каратима да взимам КРАЙНИ МЕРКИ. На следващото събрание нямали хора СПИРАМ АСАНСЬОРИТЕ НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН!

Ужас, нямам думи направо.

Карашма да ти се поклоня и сърдечно да благодаря. Така не сУм се смяла отдавна!   bouquet

Аз се сетих за случай от родилното. Съседката по легло пита доктора: "Доктурйе, куга ша ми махаш нашивките?!?" /шевовете/.

Преди малко попаднах на нещо:

Цитат
Zdraveite na vsichki dami tuk!!!
Chetoh iz mnogo forumi ama ne moga da razbera neshto za teq sedmici !A iskam da razbera neshto mnogo vajno!!!
Znachi imam seriozna priqtelka i tq zabremenq!
Samo che ginekologa i kazva,che ploda e na 4 sedmici i 2 dena.Tova stava na 10 fevruari (vchera).Kato gi smqtam nazad znachi tq trqbva da e zabremenqla na 10-11 qnuari,a poneje tq mi kazvashe che ima nqkakuv obriv sum pravil sex sus neq samo na 2-ri qnuari i sled tva sled 15-ti.Mejdu teq 2 puti ne sme pravili sex!!!Ne znam kakvo da mislq!Vuprosa mi e  mojete li da mi pomognete da se razbere dali  me luje i deteto da ne e moe po tova koeto sum vi napisal ili dali e vuzmojno tova che ploda e na 4 sedmici i 2 dena da ne e vqrno!!!Samo da kaja che posledno i doide na 23-24 dekemvri!!!Molq izkaraite me ot nevidenieto mi !!!BLAGODARQ PREDVARITELNO!!!

Душичката ...

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 04:33 от phono

# 626
Предложение за заглавие на следващата тема.  Нещо от сорта на:

Каратима да си упраям по черга-- няма пък, бамнете ме!

Сите са супер култови...

# 627
  • Бургас
 Joy hahaha Култово!

# 628
...полъскан съм!!!

# 629

налъскан, излъскан, прелъскан, отлъскан  Joy Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт