2 години вече се усмихва февруарското чове

• 12 130
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
Аз качих в албумчето , че пак съм си забравила паролата на пощата ooooh! Вече им изгубих бройката на мойте пощи.

# 31
  • София
Бадемче, много съжалявам за загубата ти  Sad. Бъди силна и следващия път вярвай, че всичко ще бъде наред. Много  Hug и гушкай малката Дани

# 32
Maktub  незнам защо,но моят Симо го има на 2 снимки в колажа на последният ред 1 и 3.Знам,че е хубав,но има мноого дечица за тортата Joy Joy

Бадемче ...съжалявам за случилото се,каквото и да напиша ще е малко Hug

# 33
 Joy Подозирах аз, че може да е едно и също дете, ама не бях много сигурна Crazy Ще махна една от снимките Simple Smile

# 34
  • Бургас
И аз качих. Maktub, благодарности за старанието  bouquet

# 35
  • София
Здравейте,

Бадемче  Hug

Аз направо съм затрупана с работа на новото място. С Марти вече редовно си комуникираме по телефона, т.е. аз говоря той ме слуша. Наредил едни столове и обяснявал на баба си къде ще седят мама и тати като дойдат да го видят. Много ми е мъчно, но в петък отиваме да си го видим.
Надявам се на хубаво време и много игри навън.

П.С. Току виж и снимки направим, за да кача, а не само да се каня...

# 36
Привет и от нас...Днес Вики ходи на ясла за първи път .... Цяла седмица му обяснявах колко е хубаво на ясла... Но въпреки това доста е плакал - почти през цялото време Sad... Поне лелките ми се видяха свестни... Да видим как ще е утре...

Отивам да чета назад...

# 37
бадемче, просто не знам какво да кажа.
Много много съжалявам, сигурна съм, че ще дойде времето и за друго бебче.  Hug

# 38
Изчетах темата назад: Бадемче, много съжалявам за загубата ти Sad

# 39
Радостче, хайде честит ви първи яслен ден! Пожелавам бързо адаптиране.
Ние засега ще сме домашни, поне до март.
Отивам да кача друга снимка на Мартун...

# 40
  • София
Radostche дано бързо свикне Вики с яслата  Praynig
Благодаря ви, момичета  Hug Да се похваля с моето дете тук  Heart Eyes

# 41
  • София
Диди, малката е супер сладуранка и много хубаво пее  Hug
Валето пее ''мама ми купи ти" и после някъде следва кишка, ама още не може да я издокара песента, иначе мелодията е схванала.
Скоро те ще ни пеят, а не ние на тях  Grinning

# 42
Дани е много сладка  Heart Eyes
Никол пък пее лалалала и танцува.
А нопоследък държи и аз да танцувам с нея.
Майка ми, слуша само балети, опери и класика, и учи детето да танцува като балерина.
Та малката се върти на едно място и маха с ръчички, но когато ме дръпне и мен да се въртя, вече става страшно  Mr. Green
Снощи са се учили да правят гимнастика и се почна едно демонстриране, кикерчене, маане на краци, наляво надясно.
Но задължително и аз трябва да участвам. Усетило се е детето, че мама трябва да заслабне  Twisted Evil

# 43
Хм, Дани е супер! А всички ли февруарчета говорят като Дани? Rolling Eyes...Почвам да се притеснявам за Яна - тя само казва отделни думи, не ги съчетава даже, а за пеене...много е далеч от това. Всъщност "пее" и "свири" на едно нейно пиано, но нищо не й се разбира. Изостава с говоренето май....

# 44
Споко, и Никол е така.
А като прави изречение е на китайски  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт