My toys - В света на игрaчките - 6!

• 18 544
  • 345
  •   1
Отговори
# 270
Легото е подарък и е толкова малко, че не си заслужава!

# 271
Момичета, само аз ли получих на 25.01 Newsletter за някакво гратисно лего(Gratis-Artikel)?Мейла е следния:

Limitierte Auflage für Newsletter-Kunden! Bei Ihrer Bestellung können Sie jetzt den gezeigten Artikel gratis mitbestellen*! Nur 1200 Stück verfügbar!

OS 1674801 LEGO CREATOR 7604 Triceratops

LEGO CREATOR 7604 Triceratops

Aktions-Code:    LEGOGRATISX9

Не ,не си само ти , публикувахме го преди няколко страници . Може да ползваш кода  ако друг не ти действа ,да не си съвсем валат .  Wink

# 272
аз също получих код за това дребно ЛЕГО - не ме впечетли и мен .

# 273
Моля ви за помощ! Днес анулирах една поръчка и немците са ми изпратили следния имейл:

Sehr geehrter ...,
vielen Dank für Ihre E-Mail an myToys.de.
Ihrem Kundenkonto konnten wir entnehmen, dass der Auftrag vom 24.01.2009 storniert wurde.
Wir hoffen, Ihnen mit dieser Information geholfen zu haben und verbleiben
mit freundlichen Grüßen
Ihr myToys.de Kundenservice / Andreas Plata
Bitte senden Sie bei einer Antwort die urspr?ngliche Nachricht mit.
Wir k?nnen so Ihre Anfrage schneller beantworten.
Vielen Dank!
Unter -www.myToys.de/meinkonto k?nnen Sie Ihre pers?nlichen Daten ?ndern,
Ihre Bestellungen einsehen oder, falls Sie Ware an uns zur?cksenden m?chten,
einen Retoureauftrag f?r den Hermes Versand aufgeben (nur innerhalb
Deutschlands). Jetzt neu: Sendungsverfolgung online !
--------------

Трябва ли да им пращам отговор? Искат ли нещо?
Или това е стандартно писмо, колкото да потвърдят анулацията?

Гугъл преводачът е ужасен - нищо не разбирам.  Sad

# 274
Maй само те информират ,че е сторнирана, и ако имаш въпроси да им пишеш от тук , по бързо ще ти отговорят.
Преведи го на англииски - тогава по се разбира .  Peace

# 275
Maй само те информират ,че е сторнирана, и ако имаш въпроси да им пишеш от тук , по бързо ще ти отговорят.

Много ти благодаря! В профила ми всичко е сторнирано, явно няма проблем, но аз да попитам все пак.  Embarassed
И един глупав въпрос - предполагам, са блокирали сумата за поръчката. Автоматично ли ще я отблокират (и след колко дни), или трябва да им пиша пак? Притеснявам се, защото сумата не е малка. Картата ми е кредитна, на Mastercard.

# 276
  • гр.Варна
Автоматично ли ще я отблокират (и след колко дни), или трябва да им пиша пак? Притеснявам се, защото сумата не е малка. Картата ми е кредитна, на Mastercard.

Автоматично ще се отблокира,но след максимум 45 дни(но това е макс.срок-разбира се ,може и по-рано)

# 277

Много ти благодаря! В профила ми всичко е сторнирано, явно няма проблем, но аз да попитам все пак.  Embarassed
И един глупав въпрос - предполагам, са блокирали сумата за поръчката. Автоматично ли ще я отблокират (и след колко дни), или трябва да им пиша пак? Притеснявам се, защото сумата не е малка. Картата ми е кредитна, на Mastercard.

Aми аз им писах да пратят писмо до банката ,за да разблокират парите ,но явно нямат такава практика . За ПИБ срока е 14 дни ,но не ги разблокираха автоматично - наложи се да хода до банката . Обясни им ситуацията в банката ти и им кажи че търговеца е чуждестранен - незнам какво е значението ,но ме питаха.

# 278
  • гр.Варна
За ПИБ срока е 14 дни ,но не ги разблокираха автоматично - наложи се да хода до банката . Обясни им ситуацията в банката ти и им кажи че търговеца е чуждестранен - незнам какво е значението ,но ме питаха.

Ако не беше ходила в банката-пак щяха да ги разблокират...И няма значение ,дали търговеца е чуждестранен. Всичко е въпрос на автоматична настройка-след изтичане на определен срок,незадължената блокирана сума се освобождава Peace

Аз пък да се похваля,че повторих поръчката,за която ми поискаха банков превод и чудо още днес е тръгнала...Значи можело,а... Crazy Явно системата им от време на време се бъгва и не приема транзакции с карти и те веднага: дайте банков превод... Whistling

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 23:25 от marianik

# 279
За ПИБ срока е 14 дни ,но не ги разблокираха автоматично - наложи се да хода до банката . Обясни им ситуацията в банката ти и им кажи че търговеца е чуждестранен - незнам какво е значението ,но ме питаха.

Ако не беше ходила в банката-пак щяха да ги разблокират...И няма значение ,дали търговеца е чуждестранен. Всичко е въпрос на автоматична настройка-след изтичане на определен срок,незадължената блокирана сума се освобождава Peace

Не е точно така , аз отидох след като изтече срока и то с 2 седмици . Питаха ме изрично кой е търговеца и чух ,че жената обясняваше по телефона на тези от картовия отдел .Ако не бях отишла щях да си чакам 45 дни сигурно .

# 280
  • Sofia
На мен пък сега ми искат банков превод, за поръчка, която вече съм получила  Crazy
Твърдят , че не са могли да изтеглят сумата, имало проблем с картата. Само че аз нямям интренет банкиране за тази карта и за съжаление изобщо не мога да разбера в момента дали е вярно това или не.
Ако не е мисля вече да им напиша един малко сърдит имейл, защото явно проблема си е техен  Crossing Arms

# 281
три пьти имах блокирани пари,и трите пьти звьнях по тел. няколко пьти,докато ги разблокират.винаги е било след поне 14 дни.до сега автоматично,пари не са ми разблокирани.

порьчка не сьм пускала от седмица /само с един елек на марко поло се включих в обща порьчка,вчера/.в милано сме,но няма какво да се пазарува.от намалинието всичко е свьршило,а от новата стока почти не са заредили.като се прибера ще напорьчвам тениски с кьс рькав и кьси гащета.

# 282
  • гр.Варна
а аз без да се обаждам по телефона ми ги разблокираха на 18 ден (макс. е 45 дена,но както писах-това е макс срок) .Уверявам ви ,че и без да си хабите средства да звъните ще ви ги разблокират бързо Peace .Но все едно-всеки действа,както прецени ...

# 283
тези кикиморци май не правят намаления  ooooh!
ето пак чиста печалба 40 лв от LEGO :
my Toys
Кикиморци ooooh!
а тук чиста печалба 106,50 лв  за една кутия цирк ooooh!
my Toys / цена без намаление /
Кикиморови ooooh!

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 02:44 от poli_

# 284
Може да ги взимат от вносителите в България и цените да са други.

Общи условия

Активация на акаунт