САЩ- 89 чифта очи, вперили поглед в Белия Дом

• 15 762
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
Кюбит прегледах ги и сме eligible се оказа. Можеш ли да ми кажеш колко време отнема процеса за одобрение? Данке Simple Smile

# 106
galia_2007, от 2 до 4 седмици мисля, че пишеше официално. При нас не се сещам колко траеше, но щом не съм запомнила, значи е било в рамките на нормалното.
А вие кога трябва да слагате ваксините?

# 107
Пууу, закъсняла съм. По принцип сега е на 6 месеца и имаме 1 седмица до 7-ми. Като им гледам календара пише, че се слагат в 6-тия месец. Не знам дали, ако отидем в 7-мия ще му ги сложат?

# 108
Хиър, имам красиви мартенички от моя приятелка, която ги прави. Много ще се радвам, ако ми изпратиш адрес на лични, на който да ти изпратя поне една (ако позволиш).

# 109
Пууу, закъсняла съм. По принцип сега е на 6 месеца и имаме 1 седмица до 7-ми. Като им гледам календара пише, че се слагат в 6-тия месец. Не знам дали, ако отидем в 7-мия ще му ги сложат?

Ще ги сложат.

# 110
ще ги сложат Галя, нямаш проблеми. Обясни им ситуацията ви и ще кажат кога, какво.

# 111
Честито на всички, които са имали повод последните дни!!!

Сетих се да ви питам, какъв е вашият networking стил? Вчера бях на една сбирка и бях свидетел на какви ли не - от това да се опиташ да обиколиш стаята и да се здрависаш и разговаряш с всеки - до това да седиш в ъгъла само с един двама познати цяла вечер, както и всичко между тези двете де Simple Smile. Та, какво сте открили че работи за вас, как се чувствате по-удобно, или може би нетуърквате по-абсолютно друг начин, не с лични срещи. Ще ми е интересно да науча.  Grinning

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 20:16 от Atti

# 112
Личен или професионален?  Има хора, с които ми е интересно да се познавам, и такива, с които трябва. Отделям достатъчно внимание и наблягам на качеството, не количеството. Не смятам, че хората помнят онези, които са се здрависали с тях, просто защото трябва. За сметка на това помнят добре онези, с които са прекарали добре в смислени разговори от общ или личен интерес. Нетуърквам ( е няма такава дума) не само лично, и по интернет, форуми и т.н., професионални организации, мейлинг листи.. Професионално ползвам много ЛинкдИн, имам и лични познати там, но и хора, с които никога не съм се срещала.

# 113
Зора, за професионалните връзки става дума.  Grinning

Моята професия е рядко забутана в това отношение и е почти невъзможно да изградиш връзки по друг начин освен очи срещу очи. Но ще ми е интересно да науча какъв е твоя опит с networking в интернет.

# 114
Изключително добър. Основно ползвам ЛинкдИн. Имам доста лични познати, и съответно виждам и техните познати. С останалите съм свързана, защото имаме общи интереси - професионални групи, в които членуваме,  сходни позиции, интереси. Много ползвам на ЛинкдИн системата за съобщения, питам разни хора разни неща, търся съвет, друго мнение. Имат и една друга функция, въпроси и отговори, където търся предимно информация. На 2-3 мейлинг листи съм, 2 професионални, една лична. Членувам в клубове местни, гледам да се появявам на конференциии да се виждам с хора, доброволствам по разни професионални инициативи - ако не ме виждат лично, ми виждат името, а то е толкоз нестандартно тук, че се запомня  Grinning..

# 115
  • USA
И аз съм като Зора. Ползвам Линкдин и гледам да поддържам връзка с приятели от стари работи, уни и т.н. Не съм използвала съобщенията, обаче. Ще взема да ги проуча Simple Smile. Като си тръся работа съм по активна и на разни нетуъркинг събития. Миналата седмица бях на едно с професионална организация. Много съм доволна. Обикновено си набелязвам 2-3 човека с които искам да се запозная, другите са в плюс. Гледам да не се натрапвам и да не им говоря много за работа. После им пускам по някой и-мейл да ми запомнят името по-добре. Simple Smile Според мен е много глупаво да си седиш в ъгъла на такива мероприятия. Жалко, че като бях в университета бях още много прясна и с по-различна философия по въпроса, иначе можеше и повече контакти да съм завързала.  Mr. Green

Честит Рожден ден на Антъни Кайл (с леко закъснение)! Да е много здрав и все така усмихнат!

Руми, честит племенник на теб! Да е много здрав и с късмет! Все искам да те питам, как е Иво на новата детска градина?

# 116
Жалко, че като бях в университета бях още много прясна и с по-различна философия по въпроса, иначе можеше и повече контакти да съм завързала. 

И аз имам същите съжаления. Сега вече не пропускам да се набутам някъде, но на срещи на живо не ходя. Установила съм, че ме помнят лесно, заради странното име. Аз само добавям хубаво впечатление  Mr. Green

И като говорим за това, вчера мъжът ми се обади на зъболекар, при който ходих преди година на консултация. Вдига му сестрата и той казва "Жена ми беше при вас миналата година", при което сестрата казва "Яна, нали така?".  Shocked Shocked Shocked

# 117
Честито на АК и от мен, да е здрав и послушен!

Тандури, кураж Hug

Галя, незнам дали във всички щати е така, но нямате ли Хелт Департмънт? Там поставят безплатни ваксини на всяко дете, независимо от финансовото състояние на родителите, застраховка не се изисква. Единствено ако ваксината не е от задължителните (ротавайръс, PCV етц.) тях не ги слагат. Всичко друго обаче, което си е по Ам. имунизационен календар се слага без проблем.

# 118
Галя, незнам дали във всички щати е така, но нямате ли Хелт Департмънт? Там поставят безплатни ваксини на всяко дете, независимо от финансовото състояние на родителите, застраховка не се изисква. Единствено ако ваксината не е от задължителните (ротавайръс, PCV етц.) тях не ги слагат. Всичко друго обаче, което си е по Ам. имунизационен календар се слага без проблем.

МисЗ, тази опция я бях забравила.  Peace
http://www.nyhealth.gov/prevention/immunization/vaccines_for_children.htm

Галя, може да отидете другата седмица, ако не искаш да чакаш застраховката (която те съветвам да направите за всеки случай).

# 119
За нетуъркване- не съм на Линкдин, фризьорите нямат работа там Laughing
Регистрирана съм в професионални сайтове за такива като мен, следя фризьорски блогове, ходя на класове и специални Хеър Шоута само за професионалисти. На последните две, винаги говоря с преподавателя и помощниците(ако има такива), ако е дадено време за това, с другите като мен между другото. За моята професия не е толкова важен контакта с колеги от сферата,  а този с клиентите.

Общи условия

Активация на акаунт