САЩ- 89 чифта очи, вперили поглед в Белия Дом

• 15 346
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
Блажка, Тандури пускайте и други подобни сайтове. Вече правя колекция, особено откакто Самуил си има по един компютърен час на ден.

Зора и ти ли  Laughing

# 166
Олелеее Мисс З...много страшно ми звучи това което пишеш - не беше така преди 10на години бе хора ,какво е станало с тази държава??!!
Не знам преди 10г , но аз като раждах Дида преди 7.5 г си беше абсолютно същото ( това го казвам за Ст.Загора) . Баба ми получи 6м след това удар - беше в 3та градска (София). Както не ни пускаха да я видим ( понеже била в интензивното) - така след 5 дни я изписаха понеже " нямали място, а и вече нямало какво да направят там" .  ooooh! ...

Сподели как ги правиш тези пълнени чушки - аз лично смятам че ги готвя добре ( баба ми бог да я прости ме научи - нейните винаги бяха вкусни) , но съпруга ми нещо не е във възторг от пълнените чушки. Вярно е че вкуса не може да е като на чушки купени от пазара в Бг  и все пак  newsm78

# 167
Блажка, Тандури пускайте и други подобни сайтове. Вече правя колекция, особено откакто Самуил си има по един компютърен час на ден.

Кейси, на математика моите момчета играеха тук:
http://www.funbrain.com/brain/MathBrain/MathBrain.html
Starfall за мене си остава най-доброто за четене.
На nickjr & pbskids сайтовете ги знаеш.
Това се сещам на прима виста, те като цяло прекарват малко време на компютъра - по цял ден са на училище, после домашни, извънкласни, нещо друго, няма кога. Като по-малки повече играеха.
За Самуил, ако обича да си открива разни неща, може би ще са добри I Spy игрите, моите деца много ги играеха. Те са като I Spy книгите - децата ако обичат I Spy, ги обичат под всякаква форма.  Simple Smile Дисковете може да ги има в библиотеката, или можеш да свалиш играта от сайта на Scholastic, имаше някакъв гратисен период, но кратък, за около час-два. (При нас този период прерастваше в покупка, но поне се изплащаше. Stop )

# 168
На всяка манжда мерудия и аз-Кейси,ния предпочита дискове,не знам защо избягва да играе онлайн, имам лист с "одобрени" от мис линда(прискул госпожа),ако се интересуваш-думай да ти го метна

# 169

Хора снощи гледах филма Once  ,направо се разбих от страхотна музика - тотално ми напълни душата филма -да не казвам колко пъти превъртах 2 от песните във филма..........наистина нямам думи да опиша колко истинска музика има във филма.Много спиритуално ми подейства.Някой друх захласвал ли се е по филма?
Е, как - аз! Преди време писах за него, направо е прекрасен филмът и сега имам саундтрака на диск, даже май ти ме беше питала за него, когато се прехласвах публично и писмено  Grinning

# 170

Хора снощи гледах филма Once  ,направо се разбих от страхотна музика - тотално ми напълни душата филма -да не казвам колко пъти превъртах 2 от песните във филма..........наистина нямам думи да опиша колко истинска музика има във филма.Много спиритуално ми подейства.Някой друх захласвал ли се е по филма?
Е, как - аз! Преди време писах за него, направо е прекрасен филмът и сега имам саундтрака на диск, даже май ти ме беше питала за него, когато се прехласвах публично и писмено  Grinning
Ще се изкажа в недалечно бъдеще. Simple Smile Тъкмо опитах да се наредя на опашка за него, и се оказа, че не само вече съм го направила през юли месец, ами съм и на първо място вече. Значи този уикенд ще се гледа най-вероятно.

# 171

Mr. Green
Абе написах едни мъдри мисли.. и после си викам, за чий..

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 19:02 от Зора

# 172
Давай, Анет, метни  Simple Smile

Аз се ровя в този сайт вече втори ден
http://www.internet4classrooms.com/index.htm
Луднах от игри и игрички.

# 173
  • Boston, MA
Ние ходихме да гледаме Slumdog Millionaire - бройте ме за фен. Особено очарована останах от децата актьори...

# 174
Рая, не съм готвачката на чушките, но и аз мисля, че вкусът на тези в БГ е по-различен. Аз отдавна не използвам зелените, а вземам червени и жълти, защото те имат по-откроен аромат.

По тоя повод, наскоро в един средиземноморски ресторант, ядох салата с боб, и даже детето я яде, а тя иначе боб не яде. Някой знае ли кои точно консерви са подходящи за такава салата? (Аз по принцип консерви не използвам, но бих предпочела за салата за да спестя време.)

Анет, дай наистина имената на тези видео и къде могат да се намерят, плс.

# 175
Аз започвам, докато се появи анет, пък тя ще допълва. Laughing
- Math Blaster
- Reader Rabbit
- Kid Pix (за рисуване)
Едни за четене по Dr. Seuss и с кучето Клифърд имаше също

По принцип дисковете ги има в библиотеките, могат да се заемат.

# 176
Ние ходихме да гледаме Slumdog Millionaire - бройте ме за фен. Особено очарована останах от децата актьори...

И ние ходиме. Само дето аз не съм никак очарована от действителността, предвид факта, че тук е пълно с индийци и поведението и възпитанието им си е същото.. Иначе е много добър филм, спор няма(особено децата), а от гетата четох в Сиатъл Таймс, че организирали протести - защо, аджеба, филмът ги показвал в тази им светлина..

Имаме си нов ТВ и по цял ден гледам.  Crazy Направо не съм знаела колко риалити-ориентед държава е това.

# 177
Ева, да не пропуснеш айдъла довечера  Laughing

какво става с тая тема...нещо не върви приказката... Thinking

# 178
Няма, няма.  Laughing

За да тръгне приказка - отварям темата за българите - имате ли истински приятели тук или това са по-скоро хора, с които споделяте сродните си грижи и ежедневия? Казвали ли сте си за някого от обкръжението, че ''ако бях в България с този и здрасти нямаше да си кажа''? Ако да - защо го правите? Питам заради един разговор с приятелка по темата.

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 21:56 от Ева на сцена

# 179
Това което нашата прискул леля (доста анти пс като цяло) отметна на моя бая дълъг списък беше
-Dr. Seuss Reading Learning System  ;   Dr. Seuss Reading Games  (радват се на голям усепех у нас)
-JumpStart  серията, за деца над 3.6 бих взела направо К и 1ст грейд,при-К е съвсем бебешорско
-My First Amazing Science Explorer и DK Multimedia Smart Steps Kindergarten Software (чудесно качество)
-Имаше нещо на лърнинг къмпани,мисля че сет от 4 диска,но това не го сдобихме ; тя Reader Rabbit нещо го недолюбва,по неясни причини,не съм го пробвала у дома макар да е доста популярен.
*
Има образователнапоредица от Артър и Каю от която близка е много доволна,но аз не съм фен на тези детски и ги избягвам доколкото е възможн0
*
Неодобрено специално от учителка,но любимо на децата е Crayola Make A Masterpiece  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт