АПРИЛските деца през януари

• 12 440
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
Наде, честит рожден ден   bouquet Много здраве, късмет и любов ти пожелавам. И щъркела да ти донесе най-хубавото бебче през лятото.

# 31
Наде, честит рожден ден, мило момиче. Много от всичко хубаво!

Ексче, на пръв поглед бих казала малката, обаче като я огледах, тя има една две стаи горе, другото с големите прозорци какво е. Така че , колкото и помпозен и не мой тип да е замъка, вътре може да се получи интересно с тези кръгли стаи.

# 32
Екс-Ани, бих предпочела втората, т.е. не замъка Peace По-кокетна ми е, по-приветлива. Замъците навяват кофти асоциации на мен лично.
Иначе, къщите ги мислиш за отсядане на гости, нали така? Зависи - ако едно семейство ще отсяда - какво е прави с цял замък с толкова големи стаи?Ако ще са многофамилни ли там как да ги наречем, вярвам, че като площ сте ги смятали - няма ли да са еднакви като квадратура? Фасадата според мен питаш каква да е, разпределение не мни показваш - а то е водещо за практичната част. Откъм фасада - красива е втората както казах, това мое мнение.

Наде, честит Ден-Рожден!
Бъди късметлийка, здрава, щастлива и едно прекрасно бебе на финала!

# 33
  • Русе
Честити Рождени Дни на Мисчето и Надето!

Здраве, късмет, любов и верни приятели!

Кате, да ти е жив и здрав рожденика! Много са порастнали и двамата ти бандюги! Аплодисменти за тортата! smile3501

Аз за годините се тръшкам от 17-годишна  Crazy (щото баща ми тогава ми домъкна някакво несесерче от чужбина, на което пишеше: "17 is where the girl ends and the woman begins"  Crossing Arms), но откакто съм с "3" отпред, почнах и аз хич да не ги броя... Wink, но се плаша че и 4-ката набижава... ooooh!

Ексче, на първо четене и аз се хвърлих на къщичката, но като се замислих - за едното отсядане, замъкът би бил по-интересно првеживяване. Thinking

Лек и слънчев ден на всички! В Русе е направо пролет!  Nature Sun With Face

# 34
Наде, честит празник   bouquet. Всичко най най и от мен.

Ексче, може би  втората.

Черепахова, как е Симона?

На 31-ви съм на линия , живот и здраве .

# 35
Наде, честит рожден ден! Желая ти много здраве, любов, късмет, семейно щастие, лека бременност и хубаво и здраво бебе!  bouquet

Момичета, къде ще се заформи партито на 31.01., че не разбрах. Бих искала и аз да дойда, макар, че не знам на кого да оставя малкия. Свекърва ми има само събота и неделя за почивка и не ми се ангажира, а мъжа ми вече трета събота и неделя ще работи (счетоводителска му работа!). Но се надявам да измисля нещо.
За Усоето - имам желание да дойда, но някак си много далече ми звучи и не ми се правят планове, защото винаги нещо ги променя в последния момент.
Ексче, на мен повече ми допада втората къща - по малката. Някак си по-уютна изглежда. Приятен ден на всички!

# 36
                        Честит рожден ден, Наде  Hug Бъди здрава, красива и мнооогооо щастлива!!!

# 37
Тинче, ще пропуснем май тази седмица балета.
Тя иначе си беснее, температура няма. Обаче си кашля и пие Вентолин. Баща и я гледа от днес. на негово име взехме болничен, че има по-малко работа. Но аз съм абсолютен парцал след нощно неспане.

# 38
  • София
Наде, честит рожден ден! Пожелавам ти най-голямото щастие на света, най-силната любов и най-прекрасните деца!

Днес има рожден ден и една колежка - явно хората, родени днес са страхотни като личности! Peace

Анелиз, опитай се да дойдеш, оргенизирай нещо имаш време. помоли мъжа ти да не работи на 31 следобяда!

# 39
  • София
НАДЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  - МНОГО ЗДРАВЕ И САМО ПОЛОИТЕЛНИ ЕМОЦИИ!!!!

# 40
Момичета, много сте мили  Hug Какво би бил един празник без вас  Grinning
Почерпете се за мое здраве  Hug

Ани, на мен втората къща повече ми харесва  Wink защо, подарък ли искаш да ми правиш  Mr. Green

# 41
Задържах днес Тони вкъщи. Вчера вечерта се понаака малко, после късно отново, през нощта го събудих, че пак се беше наакал. Сутринта отново. Дадох му ентерол и вит Ц. Това е разбираемо, когато си разхлабен, но...
сега си изяде един шамар по гъзето, понеже го питам има ли ако, той казва не и в същото време пада в гащите. Crossing Arms Еее, писна ми! То най-малоумните деца се научиха на гърне да ходят, той зор да си ака в гащите...тъп ли е, смотан ли е, къв е вече и аз не знам! Вчера говорих с главната сестра на градината - да го водя ли на лекар, да кажат защо така не можем да хванем цаката на гърнето, тя ми каза, че не е трагично, имало време още...той прави 3 години, докога ще продължава това!
Една приятелка нейния го научи за 2 дни, ама каза, че обяснила веднъж, 2 пъти и на третия така го нашамарила, че той повече не се е нааквал никога ooooh! Е, аз като не искам да шамаря яко какво да правя...

# 42
  • София
Наденце, сладкишче, честит рожден ден! Пожелавам ти страхотна година, прекрасно бебче и много щастие в семейството! Весел празник!   bouquet

Ексче, аз също се нанасям във втората!

И аз не разбрах мястото на срещата!

Приятен ден!

# 43
Та къде е срещата на 31-ви?

# 44

Общи условия

Активация на акаунт