АПРИЛските деца през януари

• 12 452
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Добро утро!

Аз за блузона се сетих - Аги, вземи ми ако имаш възможност и въобще не те притеснявам, ако трябва да правиш разни гимнастики с децата - недей. Паричките ги имаш в събота.

# 196
  • Русе
Честит Рожден Ден на Катето!

С пожелание за здраве, любов, послушни мъже в къщи и джобове пълни с парички!

Жени, успех на новата работа!  bouquet

Бубе, дано е "всяко зло за добро" и скоро да се похвалиш с по-добра работа! Hug
Абе, явно е имало черен петък и понеделник при вас. Rolling Eyes Ние нали работим с американци - тази седмица сваляме страници на разни уволенени хора и правим лога и визитки на такива дето почват като фриилансъри, щот' са ги уволнили... Crazy

Халапела, дето са ти страхотни дечица..., ами за твоите очи пак да кажа, че са невероятни (не знам какво ти е на носа)! Flutter

Рамама, ми хубавото си е хубаво! Рея и тя ли стана баРеЛинка? Sunglasses

# 197
Кате, честит рождин ден   bouquet
Бъде винаги усмихната и щастлива, много здрава и красива!

# 198
Честит ти празник Кате
Пожелавам ти от здраве да не се отървеш и много да те слушкат мъжете Wink
Бубс,  дано скоро намериш и ти желаната работа Praynig Hug/а какво работеше до сега?, че май съм пропуснала Embarassed/
Рали, да нагушкаш баРеЛинката Hug
Халапела, викни ме и мен когато и където ходиш да събираш парички, че и аз имам нужда Whistling Wink/м/у другото аз съм от Търговище, и ще се радвам да се видим, ако ходите натам някой път/
Завиждам за срещата пък Crossing Arms
Спорен ви ден приятелки  bouquet.

# 199
  • София
Добро утро!

Кате, честит рожден ден![/glow]

Наде, ако искаш дай повече информация, за да можем да ти дадем някой съвет.

С цикъла, не съм забелязала нещо особено.

Бубка, стискам палци!
Тони също е с постоянен памперс и то по-скоро заради страха на майка му, защото често си казва, е има и пропуски, но съм решила да го оставя до лятото и тогава да го махна.

Да си похваля гарджето - вече брои не само на български до 10, но и на английски, заслугата не е моя, а на Бейбиайнщайн. Освен това вече сам се оправя с лаптопа, да си влезе по папките и да си намира филмчетата. Ясно е че ще имаме проблеми с пристрастеността към компютри и телевизия, но това е семейна черта и не мога да не му позволявам, а за да го правя, но все пак гледам да ограничавам времето, когато мога и да го занимавам с други неща.

Приятен ден на всички!!!!

# 200
Кате, честит рожден ден! Да си здрава, щастлива и много обичана!

# 201
Добро утро!
Честит празник, Кате!
Честит отминал рожден ден и на Вени!
Жени, успехи в новата работа!
Бубка, ползотворна, но кратка почивка ти пожелавам!
Халапела, като си правя риноплатика ще ти ползвам носа за модел. Това беше сериозно, много ми харесва Grinning

Е, Скарлет, браво на Тони! Закъсня той със скока, обаче какъв скок само!

Аз съм 11 номер за срещата.

# 202
  • София
О, Янче, супер! Теб не съм те виждала отдавна май! newsm78

Кате, честит рожден ден! Пожелавам ти любов да грее сърцето ти, щастие да озарява очитети и гордост от двете малки сладурчета да топли душата ти!

Наде, нищо не си написала - какво става?

# 203
  • нейде там, където ....
Кате, честит рождин ден   bouquet
Бъде винаги усмихната и щастлива, много здрава и красива!

Всичко най-красиво и от нас!

Наде, на какъв договор си, че се е получило така? Освен ако изрично не пише друго в договора, според КТ предизвестието е 30 дни. Може да е по-кратък само по взаимно съгласие на двете страни. Ако договора е срочен или си в изпитателен срок ... не знам.

Аз очаквам оценка в работата, от която зависи дали ще получа бонус. Трябваше да е около 15.01., но още не е назначена дата. На всичкото отгоре, мъжът ми заминава за 18 седмици командировка  #Crazy Да са здрави децата и по-скоро да можем да преместим Митко, че да мога да се справям сама с водене и вземане на децата. Поне са здрави и днес съм взела отпуск, за да подготвям някои неща.

Една питанка за децата, с памперс нощем - пият ли вода през нощта и от шише или чаша? Баткото беше така, над литър на нощ, докато беше с шише. После не му отказвах, но му я предлагах с чаша. Така постепенно махнахме течностите, а после и памперса.

Митко се храни сам - когато, колкото и каквото поиска. От предложеното от мен, разбира се. Simple Smile Може да живее на мляко и плодове доста дълго време.

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 09:57 от jd

# 204
Честито на Катето и на Вени с малко закъснение  bouquet. Да сте здрави, красиви и щастливи!

И ние сме в отбора на памперсите и денем и нощем.  Надявам се до РД Да го няма вече, ноооо ще видим.

Честито нови работи на Жени и Данчето, много, много да си ги харесвате и много парички да ви носят.

# 205
  • София
Честит рожден ден, Кате!

Наденце, кажи как се развиват при теб нещата, че те мислим!  Hug

Бубка, радвай се на прекараното време с Дани, и скоро да се похвалиш с нова, хубава работа!  Peace

Роси, работата с такива деца е изключително благородна, а и ти щом имаш такова образование, значи все пак имаш подходящата нагласа да работиш точно това. Само трябва да прецениш какви ще са условията на работа, доколко ще е натоварващо за теб и за семейството ти, мнението на мъжа ти също е много важно!
Аз за себе си знам, че ще ми е изключително тежко, ако работя подобно нещо, сигурно ще се побъркам. Спомням си един случай - като бях бременна, една деветокласничка дойде пияна и надрусана в час и колабира, а нямаше лекар в училището, шефката не позволи да извикаме БП, да не сме си били излагали реномето! Close После седмици наред не можех да се отърся от шока, че това дете можеше да ми умре в ръцете, а колко дълго време след това сънувах кошмари и не можех да спя...  Tired
Трудното при работата с деца е, че винаги има много стресови ситуации, а и някои хора съвсем влошават положението с дебилността си.

За цикъла - на мен винаги ми става по-обилен, като кача малко кг-ми, а това е всеки път след по-дълъг престой при мойта мама по празници. Mr. Green

Вальо рядко пие вода през нощта, но пък преди да заспи много се налива. Винаги пие от чаша.

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 10:03 от Renkata

# 206
Добро утро и от мен, дами!
 Честит рожден ден, Кате! Бъди жива, здрава и много обичана!  bouquet

Станислав също е с памперс. Вечер пие малко вода  /с чашка пие от много малък/ преди лягане, но сутрин винаги му е сух памперса и ако веднага го сложа да пишка - няма проблем! Притеснява ме, че като го поканя - той си пишка, но ако чакам той да ми каже - не ми казва никога! Сега го гледа баба му - и при нея е така. Тя си мислеше, че за един месец ще го вкара в релси, но не...

# 207
Добро утро и от мене  Hug
Честит рожден ден Кате   bouquet
Аз на срещата няма да мога да дойда, защото съм на детско парти следобед  Tired.
Ние сме добре Алекс е на ясла, аз продължавам да търся работа и засега нищо  ooooh!
Вечер и ние сме с памперс, иначе яде сам дори и супа. Иска да се облича и съблича сам слага си дрехите на определено място и пантофите, много е смешен  hahaha

# 208
Кате, 4естит рожден ден   bouquet Да си винаги оби4ана и оби4аЩа, и много, много Щастлива  Hug

Бубка  Hug Дано това zло е zа добро и скоро си намериШ по хубава работа, с добра Шефка  Wink А Дани zаЩо е с теб у дома, нали от скоро ходи в нова ДГ?

Роси, моето мнение се покрива с това на Бубка и на Ренито  Peace

ЖД, каква е таzи дълга командировка?  Shocked Дале4 ли го праЩат?

Зарка, Бубка, мерси zа отговорите относно раzмерите. Не zнам дали е успял в4ера да стигне до мола, имал много натоварена програма, а днес хваЩа обратния самолет ве4е. Дано на летиЩето намери неЩо с Елмо, 4е детето си е наумило 4е татко Ще й донесе Елмо  ooooh!

Пете, ти нали ЩеШе да откриеШ магаzин zа игра4ки, какво стана?

Впро4ем игра4ки....ако искате да поръ4вате подаръци zа рожденните дни, време е да се органиzирате лека по лека  Wink

# 209
Благодаря на всички за пожеланията.
Ето ви тортичка да се почерпите за мое здраве

Общи условия

Активация на акаунт