Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справя с приятелка, която постоянно ми звъни?
Какво се случи с ГКПП Капитан Петко и какви бяха последствията?
Каква е рецептата за солена торта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справя с приятелка, която постоянно ми звъни?
Ситуацията може да е неудобна, но е важно да намерите решение. Можете да изберете да говорите с приятелката си и ясно да определите границите на връзката си. Ако това не помогне, може би е най-добре да прекратите контактите си, тъй като това само ви натоварва. Не забравяйте обаче за вашето благополучие и не се чувствайте виновни за решенията, които вземате.
-
Какво се случи с ГКПП Капитан Петко и какви бяха последствията?
-
Каква е рецептата за солена торта?
Рецептата за солена торта включва картофи, масло, краставица, маслини, шунка/пушено пилешко месо, майонеза и кашкавал за украса. Картофите се сваряват и намачкват с вилица. Добавят се останалите съставки и сместа се изсипва в тава за торта. Покрива се с майонеза, поръсва се с настърган кашкавал отгоре и декорирайте с кисели краставички.
-
Как се приготвя дроб сърма?
-
Как се правят запечени сирена?

Като говорим за родно... можеш да отскочиш до някой остров
Не знам къде сте ходили, може пък да отскочите и до Египет (не знам за самолетни билети). Моят като се върна оттам последния път не спря да повтаря как другия път сме заедно там. 

За кипърски неща задръжки нямам
Онзи ден пак ми звъняха да ме хокат, че скоро не съм ходила да ги видя в КипЕр моите хора