Хайде кажете сега за жената ТЕЛЕЦ!

• 106 265
  • 794
  •   1
Отговори
# 630
  • Lost in a fairytale ...
Най-странното е,че почти никога хората нямат реална представа за мен. Най-смешно ми е като ми кажат колко съм надута  Laughing

А, ей това ме изумява всеки път - дори близки до мен хора нямат идея каква съм всъщност и всички имат различна представа   Rolling Eyes  Laughing Sunglasses

# 631
Здравейте! Simple Smile
Още една жена-телец се присъединява към тази готина група. Simple Smile

# 632
това за изневерите.............хм...........ако не получим това, което искаме сме напълно способни да изневерим. Най-ми е било добре с везни, най-много се стараят да доставят удоволствие и да издържат на темпото ни. Забелязвам сред познати, че обожаваме животните и земята, в смисъл и ги обичаме и се грижим за тях/нея.

# 633
Най- добре си пасвам със Скорпион, Телец или Лъв. В този ред.

# 634
Здравейте,и аз съм жена телец.
По принцип има ли телец наоколо се надушваме от раз. Но дотам, обикновено впоследствие съжалявам много за познанствата си с представители от същата зодия. Най-добрите ми приятелки телци са поддържали дългогодишно лицемерно приятелство, което разбрах наскоро,т.е докато са имали интерес от мен. Дългогодишните ми връзки с мъже телци(независимо дали просто приятелства или гаджета) са завършили повече от катастрофално и обикновено по възможно най-шантавия начин като на филм. Аз не забелязвам тези признаци у мен спрямо другите хора, но знае ли човек. Винаги съм до болка честна и пряма, което пък води до това да бъда черната овца.

Във връзките си с мъже винаги са ме привличали телците,сякаш искам да докажа,че връзката между тея говеда е най-силна,но никога не ми се е получавало,защото те сякаш виждат себе си в мен и бягат или търсят друга,обикновено някоя която да не ги комплексира.

В интерес на истината най-здравата ми връзка е била с овен. Те имат много енергия и ме зареждат или побутват напред да се развивам,когато съм в някакъв застой,емоционален или в професионален план. Любовта им е пламенна и страстна,защото не обичам скучните сиви дни изпълнени с монотонност.

Не мога да понасям слаби мъже,т.е които постоянно се оплакват или не правят нищо. Харесва ми хората около мен да са уверени в себе си,да дерзаят,да се борят.

Самата аз съм борбена и целеустремена,често съм го чувала от приятелите си и близките си. Желанието ми за реализация и доказване обикновено ми е коствало връзки с мъже,които явно съм комплексирала по един или друг начин.

# 635
Аз не съм представителка на тази зодия, но най- близките жени в живота ми, включително и майка ми са зодия телец.
Ще споделя моите впечатления.
Много стриктни личности, дисциплинирани, държат на  реда и точността.  Властни, най- най властните.. често строги, но пък в същото време имат добри сърца и са готови да ти помогнат ( ако виждат, че си заслужава).  Наистина много упорити и невъзможно да е, ще бутат с рогата на пред, което пък им е повлияно и от инатата природа.  Да тръгнеш да им обясняваш нещо или да ги убеждаваш в нещо си е загубена кауза. Чувството им за хумор, никога не можах да го разбера или го няма или само  друг телец може да го улови.  Laughing  Обичат да им е подредено и всичко да им е изрядно, може би най- големите перфекционистки. Обожават природата, цветята, горите, спокойните места.. Въпреки, че са упорите и правят всичко до край, не се хвърлят във всяко нещо с главата на пред преди да са обмислили обстойно, дали да го направят. Не обичат несигурността и непознатото. Кариеристи, работливи, стиснати понякога, вечно кътат пари и ценят всяка вещ и трудно се разделят с тях. На пръв поглед са студени и не толкова общителни хора, сдържат всякакъв вид емоции, но са наистина сърцати и ако си около тях се чувстваш абсолютно защитен.
Доста добре се комбинират с друг телец, лъв и може би козирог. С рибите, като мен комбинацията е взривоопасна.   Laughing

# 636
Zara_05, на мен пък най-дългата ми връзка е била с мъж овен и беше пагубно за мен - точно обратното на  това, което описваш. Той беше точно от мрънкащите и оплакващите се и накрая като пораснах, с болка установих, че годините, прекарани в опит да сме щастливи, са били пълни с празни надежди... Явно си е до човека, както винаги...  newsm78

# 637
Аз не съм представителка на тази зодия, но най- близките жени в живота ми, включително и майка ми са зодия телец.
Ще споделя моите впечатления.
Много стриктни личности, дисциплинирани, държат на  реда и точността.  Властни, най- най властните.. често строги, но пък в същото време имат добри сърца и са готови да ти помогнат ( ако виждат, че си заслужава).  Наистина много упорити и невъзможно да е, ще бутат с рогата на пред, което пък им е повлияно и от инатата природа.  Да тръгнеш да им обясняваш нещо или да ги убеждаваш в нещо си е загубена кауза. Чувството им за хумор, никога не можах да го разбера или го няма или само  друг телец може да го улови.  Laughing  Обичат да им е подредено и всичко да им е изрядно, може би най- големите перфекционистки. Обожават природата, цветята, горите, спокойните места.. Въпреки, че са упорите и правят всичко до край, не се хвърлят във всяко нещо с главата на пред преди да са обмислили обстойно, дали да го направят. Не обичат несигурността и непознатото. Кариеристи, работливи, стиснати понякога, вечно кътат пари и ценят всяка вещ и трудно се разделят с тях. На пръв поглед са студени и не толкова общителни хора, сдържат всякакъв вид емоции, но са наистина сърцати и ако си около тях се чувстваш абсолютно защитен.
Доста добре се комбинират с друг телец, лъв и може би козирог. С рибите, като мен комбинацията е взривоопасна.   Laughing

Тинта, все едно говориш за мен!  Hug

# 638
Зодията както спонавате в случая Телец е една да кажем горе долу една трийста 1/30 от един хороскоп ,зодията показва в кой знак се намира Слънцето на родената,но освен това има още доста важни неща например в кой знак е Луната,пък  ,в кой знак е Меркурий ,в кой знак е асцендента, в кой знак е втори дом, къде се намира господаря на всеки астрологичен дом и с особено голямо значение ,по важно от това ,което четете от дезинформиращите вестници е какви са аспектите между всички планети. Това е много по важно, например може един телец да има аспект съвпад на Марс или Уран със Слънцето или друг напрегнат аспект и да е с неврастения или невроза или луда и това променя цялата тема в съвсем друга посока и много по силно показва характера и той в този случай е остър и сприхав. Просто като нямате подробна информация за един хороскоп е глупаво да коментирате човека ,правят го вестниците за да си запълват страниците с общи хороскопи,които няма как да са верни,защото ползват 1/30 част от астрологията. Това е все едно да кажете ами кола ли,ясно ми е ако е с 4 колела явно е бе ем ве понеже мойта е с 4 колела и е такава. Laughing

# 639
rosenn, много ясно, че си прав! Simple Smile Мисля, че всички тук знаем, че основно си чешем езиците. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ама аман от тия БеЕмВе-та беее! Simple Smile

# 640
По принцип е ясно,че характерът на човек зависи от много неща,дори да не говорим специфично за зодиите, а и за обкръжението,средата и други.
Но в същото време аз като човек, на който му е любопитно всичко свързано със зодията искам да отбележа от чист личен опит и наблюдение,че всичките ми познати телци,които наистина са адски много, просто винаги си приличат. Да, всеки е уникален с нещо си,не споря, но в същото време има си едни черти, по които почти веднага мога да кажа : "ето този е телец"!  Laughing

# 641
И не знам защо толкова отчаяно искам да помогна на другите  Joy сякаш виждам в каква заблуда са и трябва да им отворя очите. Леллеее представям си колко съм зле на моменти.... Hug Peace

# 642
Здравейте мили телета,
Не съм съгласна с повечето изказвания и най-вече за това, че на първо място поставяте материалното. Смятам, че за жената телец на първо място стои любовта, онази желаната, споделена любов. Без нея, ние жените телец сме без свят, без корен, без светлина, без слънце. Колкото и неподвижен да е нашият знак, толкова съдбата ни предлага динамика и промяна. Гордея се с това, че сме добри слушатели, че желем да се променим към по-високо ниво, че сме отворени към душевността, към красивото, към доброто. Обичаме родителите си, обичаме приятрлите си, раздаваме се до безкрай....малко граничещо с глупост, но... Работя много с хора и то от много години и вярвайте ми има много по-материални зодии от нас, като например възвишеният Водолей, пред него, ние сме една малка точка...

# 643
  • Под липата
Забавен хороскоп за Телето:

http://dama.bg/article/zabaven-horoskop-zodiia-telets/100/

# 644
Общи приказки за Слънце в телец, явно и след хиляда години няма да разберете ,че Астрологията се опира на това че всеки е строго индивидуален тип и да четете всеки път първите 20 страници от астрологията и да говорите за това цял живот е детско и глупаво .Човек все някога трябва да порасне. Тези астролози които се опитват да ви обяснят всичко само с една тридесета част от хороскопа са нечестни и използвачи . Това е като автомонтйор ,който като ти преглежда колата всеки път ти казва че повредата е в процесора. Това да кажеш че всички със слънце в  Телец са много добри в секса .....ами пълна глупост ,все едно да кажеш политиците са най-достойните хора ...Има си тънкости хора ,просто има звездна карта ,която е индивидуална ,понякога за една минута разлика се оказва фатална разлика . Астрологията разглежда нещата в десетина по сериозни книги и всеки път да се хващаш за първите 20 страници е ...тове е все едно да четеш някоя книга и все да си на 20 страница . Това е все едно да кажеш русите жени са номер едно в леглото , това е както хората решиха че Борисов е бил симпатичен и спрямо предишни политици ,като Желев е по хубав и да го направим да ръководи държавата ,нищо  ,че е бил обикновена охрана и не на кой да е а на Тодор Живков и основното беше че има фирма за охрана и близки отношения с престъпната групировка Сик. Това е като не гледаш какво правиш ,като реагираш повърхностно като дете на 3 годинки.

Общи условия

Активация на акаунт