Какво похапвате най често ?

• 6 991
  • 190
  •   1
Отговори
# 150
  • София / Пловдив
Веднага след като забременях не можех да понасям двете си най - любими храни - шоколад и царевица. Не ги погледнах изобщо, докато не родих. Иначе не ми се дояждаще нещо специално. Имах периоди, в които похапвах повече портокали, ананас или млечни продукти.

# 151
В началото-не понасях сладко, предимно шоколадови изделия, а умирам за сладичко. Embarassed Закуската - задължително блажна баница + боза, кифла или нещо друго тестено. до обяд бях ок. след обяд към 3 почваше великото връщане на храна. Тогава разчитах на солети и бисквити. Това беше някъде до края на 3-ия началото на 4 месец

# 152
  • USA
В първите месеци, не кусвах месо и шоколад,а без него не можех преди.А преди не ядах хляб, а по време на бремеността го обожавам, любимото ми нещо са хляб и тестени продукти.

# 153
Не ми се е дояждало нищо конкретно ядях както обикновенно, но и при мен в пъвите месеци месото беше  Sick чак към 4-5 месец започнах пак да го ям.

# 154
  • където има любов
Минавам през различни периоди.Като разбрах ,че съм бременна ядях много кайсиеви ядки,ей нямах насищане.После имаше период на пълнозърнест хляб със сирене.Единственото ,което все още не ми е омръзнало е ябълките -само сменям сорта!

# 155
Аз продължавам да отбягвам месото  Sick

А не мога без тестяно  Heart Eyes Ей така голо ядене без хляб не мога да погледна.Обикновено ям сандвичи,дюнери,пици,закуски,принцеси.....абе тестени дебелеещи изделия  Mr. Green

От ябълките ме заболява корема  Thinking предпочитам портокали и банани  Laughing

# 156
Ядях си абсолютно всичко, което и преди да забременея. Но най-много наблегвах на сладкото. Умирах си за нещо сладко. Мелех шоколади и наполеони като за световно. Добре че сега не ми се дояжда толкова много. А и по принцип се изпъпчвам от шоколада. Докато бях бременна нямах проблем, но след като родих пак така стана.

# 157
В 4 и 5 месец изядох промишлени количества мандарини и все ми се струваше, че мога да изям още и още Mr. Green Сега нещо нямам апетит, не ми се прияжда нищо, ям, защото не трябва да стоя гладна (това, обаче не значи, че не пълнея)

# 158
  • Earth
Похапвах много банички и кашкавалки  Embarassed

и ягоди и череши  Mr. Green

# 159
И мен най-много ме влекат вредните храни. Във втория месец много ми се ядеше и кисело зеле, купувах си огромни буркани от магазина, така беше 2-3 седмици, докато една вечер ми втръсна от него и сега ми се повдига, като се сетя.

Хубавото обаче е, че ми се ядат и много плодове - всеки ден задължително ям банан, ябълки и портокали, а от една седмица насам не пропускам и прясна салата да похапвам  smile3521

# 160
Каквото и преди бременността, никога не ми е ставало лошо, нито ми се е пвдогало, нито ми се е дояждало нещо.

И при мен така

# 161
Хапвам всичко, което ми се яде Simple Smile В началото ми се ядяха страшно много мандарини - изяждах по 2 кг на ден. После ми дойде музата за компоти... Муза за кисело мляко... А сега - всичко , без музи  Laughing  Crazy

# 162
Хапвам точно това което акушерката ми каза да избягвам-тестено и сладко.

# 163
Да ви кажа мен в началото на бременността ми дадоха един лист и ми казаха да го спазвам в него имаше прясна краставица извара ядки пресни само скумрия греипфурт и още две неща не си ги спомням и лекарката ми каза да ям само това и нищо друго май се е побъркала newsm78 е аз не го спазвах

# 164
Ето какво намерих за храненето на бременната жена:
http://sevgi.incilbg.com/bremennost/hranbre/hranene_na_bremenata.doc

Общи условия

Активация на акаунт