AVON- обсъждане на продукти за 02-ра и 03-та кампания

• 19 537
  • 253
  •   1
Отговори
# 75
Имам нужда от съвет - кой фон дьо тен да си поръчам от каталог 3, стр. 40-41, успокояващия или дълготрайния? Кожата ми е много суха.

mimeime, последното изречение прочете ли?  Wink

# 76
Здравейте!Искам съвет относно ФДТ за мазна кожа !Чудя се между всичките посочени в кампания 03! Моля дайте ми съвет кой ще е най-подходящ!   bouquet

# 77
  • София
Да попитам нещо относно  Мини брошурата за кампания 3 и 4
Някой ползвал ли е чашите и лъжичките ,които в тази брошура сега са намалени?
От хубав материал ли са ?
Като цяло стават ли?

newsm78

# 78
  • София
Имам нужда от съвет - кой фон дьо тен да си поръчам от каталог 3, стр. 40-41, успокояващия или дълготрайния? Кожата ми е много суха.

Именно, подкрепям твоя съвет и добавям, че дълготрайния изсуши моята нормална, да не говорим за суха кожа. Peace

# 79
За мазна кожа са подходящи пудра и фон дьо тен 2в1 от стр.29 и лекия матиращ фон дьо тен  той е за мазна,нормална и комбинирана кожа  от стр.41:peace:

относно лъжичката от Ейвън имам от 2 години и не е мръднала изобщо а чашката смятам да си я поръчам на 1 поръчка,защото на тая цена ми се струва,че ще се изчерпи бързо като наличност Thinking

# 80
  • София
Моята лъжичка пък на третото миене почерня и й падна покритието, та не знам дали са за ползване  Thinking

# 81

Именно, подкрепям твоя съвет и добавям, че дълготрайния изсуши моята нормална, да не говорим за суха кожа. Peace

Извинявай! Не съм те разбрала!  Blush

# 82
Моята лъжичка пък на третото миене почерня и й падна покритието, та не знам дали са за ползване  Thinking

Моята също!
А мислех дори да си взема 6!  Joy

# 83
  • гр. Пловдив
От мъжките часовници кой бихте ми препоръчали? Благодаря за съветите предварително!   bouquet

# 84
.

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 13:44 от iva-

# 85
 iva- , обърка темите  Peace

# 86
  • София
Предварително се извинявам , ако сте споделили, но търсих в темите и не видях!
Става въпрос за нощен серум Sensation, има ли някакви отзиви за него. Както и за цялата серия-дневен, крем, околоочен крем, маска с витамини и ексфолиант за лице? Много ми влезнаха по кожата тези продукти, но не се осмелих да си ги поръчам, преди да съм се консултирала с вас Hug

# 87
  • Пловдив
Искам да попитам нещо - поръчахме Black suede touch /пирамидката/ от текущата кампания, но ме притеснява, че кутийката е без целофанова опаковка отгоре и дефакто всеки може да я отвори. Това нормално ли е?

# 88
  • Бургас
Не се притеснявай-не всички парфюми идват фабрично запечатани с фолио, а обикновено по-скъпите. Този не е от тях и си идва в този вид  Peace

# 89
  • Пловдив
Благодаря за светкавичния отговор   bouquet
отивам да си изтрия въпроса от другата тема да не ми се скарат  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт