AVON- обсъждане на продукти за 02-ра и 03-та кампания

• 19 236
  • 253
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Антистатичния спрей ми върши адски добра работа и съм се заредила добре с него  Joy Най-редовно ми се наелектризира косата, но не и когато съм се пръскала с него-наистина върши работа  Peace

# 46
  • София
Някой поръчал ли е новата чанта Елен?

# 47
червилото за плътни устни Ultra Colour Rich SPF15 e едно много хубаво и трайно червило, но цветовете не си отговарят много от каталога и е много трудно да си улучиш цвета:peace:

Чантата ELEN е много хубава голяма е а цвета и е тъмно кафяв,очаквам с нетърпение портмонето в 03 кампания Peace

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 23:44 от iva-

# 48
Момичета да коментирам два от продуктите ,а Ейвън които получих последно.
Тюркоазената спирала на Колор Тренд. Ами за парите си е разкошна, не се размазва, лесно се почиства - само с измиване, много наситен ярък цвят, миглите на дъщеря ми за тъмни и на нейните тъмни очи стои разкошно, моите са светли и не ми личи толкова колкото на нея.. чак ме е яд...

Гланца са устни с цвят Sand Shine- ами НЕ СИ купувайте. Никакъв САНД не е . Има цвят на фон дьо тен, устните изглеждат още по безцветни, ако някой търси този ефект- чудесно, но иначе устните просто изчезват.

# 49
  • София
В миналата тема, някой похвали този ексфолиант , но честно казано аз не мога да му разбера функцията newsm78 Нито ми премахна кожичките, нито усетих особено затопляне (чудя се, какъв му е смисъла), а спазих инструкциите. Ще се радвам да споделите мнение и опит.
Извинявам се за огромната снимка.

# 50
Здравейте, искам да попитам някой дали е ползвал крема за оформяне на бюст на Avon, мисля да си поръчам и цялата антицелулитна серия, тъй като в този каталог е доста намалена, но все пак ми е важно и дали има поне минимален ефект.Ако някой го е ползвал, би ли споделил мнението си.

# 51
Здравейте
Накой ще споделили ли мнение за перлените обици от последна страница на К3 - 8мм ми се виждат голям размер в диаметър ...

# 52
Искам да попитам дали мини брошурата има отстапка и за кои кампании е активна по-точно? Simple Smile

# 53
Хей, дали някой може да ми каже кодовете на лака за нокти и тониращия гел от нетната на кампания 02

Загубих си моята и немога да ги видя какви са

Благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 54
да

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 21:13 от lilana_79

# 55
  • USA, Steak State
Май някой е объркал темите-отново Simple Smile

# 56
  • София
Хей, дали някой може да ми каже кодовете на лака за нокти и тониращия гел от нетната на кампания 02

Загубих си моята и немога да ги видя какви са

Благодаря   bouquet  bouquet  bouquet
Отговорих ти в другата тема Peace

п.с Все още съм в очакване за мнение/съвет, за горе-посочения продукт за нокти/кожички.

# 57
Momi4eta, nqkoi vijdal li e 4anta Marta ili portmoneto? Kakav cvqt sa? Hubavi li sa? ooooh!

# 58
  • София
Здравейте, искам да попитам някой дали е ползвал крема за оформяне на бюст на Avon, мисля да си поръчам и цялата антицелулитна серия, тъй като в този каталог е доста намалена, но все пак ми е важно и дали има поне минимален ефект.Ако някой го е ползвал, би ли споделил мнението си.
ти по принцип как искаш да ти оформи бюста.
Ефектът му е по-скоро омекотяващ и заглаждащ

# 59

хиляди благодарности   bouquet  bouquet  bouquet ...
Освен това забелязвам че имаш снимка и комплекта от колие и обеци на които много се двоумих. На снимката изглеждат перфектно ...

искам да попитам за това червило със златния блясък хубаво ли е и дали е дълготрайно както пише http://media.snimka.bg/1533/009320652.jpg
За съжаление дълготрайното червило няма да се предлага повече, макар и да го има в каталог 2. Аз си бях поръчала в кампания 17 два цвята- Нюд и Корал. Нюда беше в недостиг (сега ми пише на поръчка по каталог 1 че няма да пристигне въобще ) . От Корала съм много доволна, червилото наистина е дълготрайно, аз лесно си "изяждам" червилата, това стои на устните ми поне 6 часа. На мен ми стои малко по бледо от каталога, чудех се как ли ще стои Мауви но вече никога няма да разбера. Тези от Ейвън ще ме накарат да опитам дълготрайните червила на Орифлейм от яд  #2gunfire
[/quote]
[/quote]Дано го има в новия каталог че много ми хареса

Общи условия

Активация на акаунт