С новички мъници се попълват ФЕВРУАРСКИТЕ редици

• 13 106
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Веси,ще идваш ли на лекцията в понеделник?

# 211
  • София
Честито момиченце на мама Дорабела! newsm51 
Бебчовците валят, страхотно е ! newsm44

# 212
http://www.lekar.bg/news-43/info-1068/51-годишна.баба.роди.внуците.си/

# 213
Момичета,кажете ми някоя изпитана рецепта за пилешки сърчица...Имам едни във фризера,които ми стоят от един месец..Първия път ги направих пържени в масло,обаче станаха сухи /то ми беше и за пръв път,де Embarassed/,но аз и не питах никого тогава...Та ако някоя от вас е правила,моля,нека ми каже рецепта.Предпочитам да не са направени като манджа...
Фокси, аз точно вчера правих- нарязваш много лук, слагаш ги в тава с мазнинка, черен пипер, сол  и 1-2 чаши червено винце и ги печеш на фурна - стават за около 40-50 мин.

# 214
А между другото днес имаме нова новина Mr. Green Тя е от вчера,де,но я оставих за днес...

..... И тя е....?!?!?!
Пише я на първа страничка най -отгоре...Новината на днешния ден Mr. Green

Аааааааааа, добре, не бях я прочела, ама съм лично засегната  - нали написах, че милото ми го няма, в Пловдив е, така че се изключвам от групата  smile3515

# 215
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ДОРАБЕЛА!
Толо, в Тина Киркова ще раждам.Сигурно ще се видим с Малката бухтичка, аз съм след нея.
Ще се видим и още как, ние ще ви чакаме  Hug Мамурка-сладурка.

ЧЕСТИТА РАЛИЦА НА МАМА МАРИНА - ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА!!! Бързо възстановяване и прибиране в къщи за радост на цялото семейство!!!

# 216
Стиснати палци на Рися за утре Praynig

Нещо ми се губи Герганай  от Шумен,аз нали по принцип съм от там, дано всичко е наред.

Ама с тези рецепти  всичко ми се приядееееееееее Close

# 217
Ееее, Фокси герой си!
Мартенските близначета са се родили!
Да са живи и здрави!

# 218
Dorabella честита ти малка госпожица.

Да расте здраво детенце и много да ви радва.

Коте днес се видях с Ташков и тъй като ми определи доплер за вторник сутринта стана на въпрос , че сутринта има секцио. Защото първо ме викаше в 9.30, но след това каза в 10.30. И аз , ами да знам, че имате с Константина и той ама ти я познаваш ли? И аз да. Та той ми обясни за малкия сладур как допоследно сте го чакали да се обърне , ама не ще.

Момичета аз съм тук и ви чета постоянно, но напоследък съм много вкисната и напрегната и затова нямам и желание да пиша.

Тони
много миличко ми стана като разказваше за първите ви дни с Криско. Исками се и на мен скоро да си гушкам малкото момченце.  Simple Smile

# 219
ЧЕСТИТА МАЛКА КРАСАВИЦА НА ДОРАБЕЛА- с тези манекенски размери и тя като Радмила ще разбиват мъжките сърца!
 newsm17 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed за утре за РИСЯ!
newsm17 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed и за Тифани!

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 16:54 от kuco_pate

# 220
  • София
Честита дъщеря на мама Дорабела! Да сте живи и здрави! А на мама бързо възстановяване  Hug

Фокси, имаш ли все още нужда от Гинипрал? Попаднах на един пост - една мама подарява няколко опаковки виж тук

Тони, страхотно е това, че вече се гушкате с Криско! Много ви се радвам. Когато имаш възможност, включвай се при нас. И ще очакваме нови снимки на малкия сладур.  Hug Hug Hug

# 221
  • София
Мила,съпруга ми има генитален херпес,който от време на време му се активизира.И когато започнахме да правим изследвания за стерилитета направих и него.Оказа се,че имам положителна проба / то май няма как и иначе /,но пък никога не ми е избивал.Говорила съм с доктори и има две мнения - едните са категорични за секцио,а другите за нормално като следим да не избие херпеса.Ако се случи тогава спешно секцио.Но на мен нещо не ми се рискува!

naiema, аз също имам херпес и голяма епопея беше, докато реша как да раждам, но в края на краищата, след консултация с шефа на вирусологията, проф. Дундаров, решихме да е секцио. Шансът бебето да се зарази при раждането е 1%, но нали знаете - на който се случи, този един процент е просто цифра...

Честита принцеса на мама Дорабела! Да е много послушна и здрава!

Рися, всички сме с тебе утре!

# 222
Ха, честито бебче Ралица на Дорабела и от мен.   newsm51 Много си е хубаво името даже...

Момичета,
искам да споделя моите предродилни приключения.
От повече от седмица обикаля доктори с подозрението, че ми изтичат по малко води. След направени редица тестове - 2 пъти в ТК в приемния кабинет и един път при наблюдаващия ме лекар, данните бяха, че няма такова нещо. Но от една седмица съм без прословутата тапа, а отново имам гъбична инфекция - лекувах я над 5 пъти по време на бременността. Та в сряда бях на преглед при моя доктор именно за тях, защото ден преди да падне тапата сложих Гиназол и трябваше да видим как вървят нещата. Доки ми каза, че са намалели доста, но не са изчезнали напълно, дезинфекцира влагалището с някакъв незнаен препарат за мен, направи тест върху парче лигнин, което ми поставиха предварително "отдолу" и той взе, че излезе положителен за изтичане на води. Така той заяви, че от него ако зависи, би ме вкарал още следващия ден, за да предизвика раждане. Пропуснах да кажа само, че имам 1 см разкритие, узряла матка и калцирана плацента (не ме питайте каква степен - не знам), т. е. всичко е готово. Да де, но той работи в частна клиника, където се плащат 1 600 лв. за нормално раждане, а на мен това ми изглежда ненормално. Така се разделихме с АГ-то ми - с думите, ако решиш утре идвай рано сутринта жадна и гладна, пускаме системата и готово. Разбира се, моята женска интуиция трескаво заработи и реших, че няма да отида, защото ми замириса на някакъв вид изнудване. Вчера обаче се разтърсих на информация и естествено попаднах на неща, които да ме разтреперят, та се вдигнах вечерта в ТК за трети път. Дежурните там ме прегледаха, както му е реда и ми казаха, че материята на самия лигнин давала положителна реакция на тестовете за изтичане на околоплодни води. И като цяло всичко е наред и мога да продължавам спокойно да осигурявам комфорт на бебка в корема си.
Поуспокоих се, в понеделник съм на преглед при докторката от ТК, при която бих искала да раждам - Ковачева, та тогава и с нея ще се консултирам. Притеснява ме само да се си осигуря някаква вътрематочна инфекция.

Разказах всичко това, защото знам, че на всяка й се въртят всевъзможни въпроси в главата тия дни и стават все повече. Та ако мога да бъда полезна на някоя с моите изпълнения ...

Сори за дългото писание, но така и не измислих по-кратка форма  Simple Smile

# 223
bobsi,това май е мартенската мама,която роди близначета.
Нашата Фокси си е направо герой,че устиска до сега.Предполагам,че в момента се е развихрила в кухнята  
А новини за второто ни бебче май още нямаме.
autumnsphere и аз съм на принципа да сведа всички рискове до минимум.И да се моля Господ да е с всички нас и да родим едни здрави и красиви бебчета! Praynig

# 224
Ехе,Фокси,ти направо си герой!пу пу пу.Успяваш да удържаш фронта с бебочковците.Мартенските вече са се появили,а на твоите им харесва на топло при мама.Нека нека,да си пораснат!
За пелменките аз сега се порових из нета и намерих рециптички,даже вече замесих тестото и отивам да овкусявам каймата,че е много важна,ето рецептата:http://www.udoma.com/?view=material&cat=11&itype=12&isubtype=89&info=77,но може и без да се слага млякото.
Забравих да кажа ,че стискам  палци на Тифани,всичко да мине наред и бебка да почака още малко в коремчето!
Днес пристигна колет от майка ми със много сладки работи и комплект за изписване Hug
Дано износим всичко!
Отивам да готвя!После ще разправям как са станали пелменките,надявам се така:

Общи условия

Активация на акаунт