В тази тема са събрани пловдивски деца и мами - 23

• 23 315
  • 315
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
kremena, neonkaa благодаря ви за вниманието! Направо не остана вече, оглеждам се за колички, стягам багажи и почва да ме хваща страх...Дано наистина този път мине леко!
Съжалявам за спама Embarassed

# 136
  • Пловдив
Катерина78newsm10
Вторият път, наистина, е много по-лесно.
Второто раждане ми продължи всичко на всичко 2ч.от приемането в болницата до края на раждането, а бебето се роди 4 кг. и 53 см., нямах нито един шев.
Вече като знаех какво ми предстои и къде съм сбъркала първият път, направих всичко възможно да не се панирам и активно и съзнателно да участвам в раждането. Нито ме боля толкова, нито бе мъчително. За мен беше изключително събитие, носещо изцяло положителни емоции, за разлика от първото.
Успех!

ninka maslinka, не сте ли малки още за пюрета?
И мога да те посъветвам, че от домашното по- добро нема.  Wink

# 137
Момичета какви пюрета давате.И къде мога да купя пюретата на ХИПП най изгодно.
Аз купувам от търговиите ''Лъч'' в Кичука,но основно  си ги приготвям вкъщи! Laughing

# 138
Катерина78   -както каза Бенджи 2710  -не се притеснявай. то си е за притеснение де дето си знаеш как е минало първия път. но наистина второто раждане минава по бързо особено че при теб двете раждания не са с голямо време. Мен като ме хванаха първите леки контракции хванах семейството си и багажа и ги накарах да отидем да се разходим по главната -за да не се притеснявам много и да не бързам за болницата -и като ме хванаха вече по големите болки едвам отидохме до колата -но мъжа ми беше до мен и ми помагаше и докато ме закара до болницата и ме приеха вече с 7см. разкритие и след час малкия изхвръкна -така му каза лекарката. че е изхвърчал като тапа от шампанско  Laughing! След това раждане без шевове и толкова бързо ми се иска пак  -защото това е най хубавото нещо на света -после да гушкаш бебо в ръцете си!

# 139

Бенджи   ще се захранваме като навършим 5 месеца Simple Smile

# 140
  • гр. Пловдив
Здравейте, момичета, пише една мама от Пловдив, живея в центъра до Гранд-а и имам дъщеричка на 1,3 год. Виждам, че си споделяте интересна и полезна информация, та се цопвам при вас, ако е удобно, а? Grinning
Добре дошла комшийке  bouquet
Опааа, още една комшийка.  Hug

# 141
  • Пловдив
Днес Самуил на Кабранска е рожденник!
Люба, да ти е жив и здрав, много да те радва и ... да го зарадвате със сестричка някой ден!  Wink
Целувки за двамата ти юнака и весел празник!

# 142
Любе ,да ти е жив и здрав. Много да те радва ! и аз се присьединява кьм пожеланието да го дарите сьс сестричка ,такива хубавки ги докарвате ,че е срамота да не пробвате за мома  Party

# 143
Момичета,много сьм горда да сьобщя ,че днес следобед Линката роди своя син - 3 кг и 300 грама.

Честито на щастливата мама ,тате Ники много да се гордее с хубавеца ,а кака Беси да помага и да го гушка най-много.

# 144
Честито на цялото семейство и най-вече на гордата кака  HugПоли,много се радвам за вас   bouquet
Креми,разказвай,как е Поли,как е минало раждането и как се казва малкия  Heart Eyes

# 145
  • Пловдив
Ей, Креми, супер новина. Да е жив и здрав малкия.

# 146
Аз още сьм в еуфория  Crazy Бебока се казва Свилен ,тежи 3,300 и е 51 см. Раждането  е минало бьрзо ,родила е малко преди 15 . При д-р Йончев. 

# 147
Честито на Поли! Да е жив и здрав Свилен и само радости да носи на цялото семейство!   bouquet

# 148
Честито бебче на Линката  smile3522 Да са живи и здрави, малкият Свилен и цялото семейство!

bdbaloni на Самуил! Много здраве и щастливо детство!

# 149
Благодаря за пожеланията момичета Heart Eyes Hug  bouquet да почерпя от името на рожденника:
А,на Линката пожелавам да и е жив и здрав малкия Свилен,много да я слуша и  дано мама да свикне бързо на Водолейските му странности/последното с най-добри чуства ,ама от петгодишен опит знам,че е нужно голямо търпение с родените по това време/

Общи условия

Активация на акаунт