В тази тема са събрани пловдивски деца и мами - 23

• 23 320
  • 315
  •   1
Отговори
# 120
Не е за детски дрехи, за големи е.  Ти се сещаш за един, който е от другата страна на Македония, а нашия е точно след новите светофари, които сложиха - казва се SENSE.
(В детския отсреща сега работи мадамата от Барбарони, това в пресечката на Македония.)

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 09:59 от sandcastle

# 121
  • Пловдив
Да кажа че железницата работи. Бяхме там вчера, прекрасно забавление за деца!
Чудесно! А опашка за билети има ли? И някакво работно време, ако споделиш, ще е супер. По-точно събота и неделя ме интересува.

За работното време ще те излъжа но от 10 до 12 са на половин час, след това има чак в 14 часа до към15.30, пак на половин час. Опашка за билети няма. Направили са наблизо много хубава детска площадка. За хубаво време района е идеален за разходка.

# 122
  • GYM
Здравейте, момичета, пише една мама от Пловдив, живея в центъра до Гранд-а и имам дъщеричка на 1,3 год. Виждам, че си споделяте интересна и полезна информация, та се цопвам при вас, ако е удобно, а? Grinning

# 123
Момичета споделете моля ви се къде мога да открия голямо разнообразие от детски колички,като се има в предвид,че Вис Виталис,Хиполенд и Чиполино са посетени вече!!!

# 124
Ами Штъркел, Бейби ленд, това се сещам сега (Пинокио май го затвориха, ако бъркам може и там да видиш  newsm78 )
donatella  welcome

# 125
В 9+ също има , но са по-скъпи.

# 126
  • GYM
Ами Штъркел, Бейби ленд, това се сещам сега (Пинокио май го затвориха, ако бъркам може и там да видиш  newsm78 )
donatella  welcome
Благодаря Hug
Бих добавила и магазина срещу НОИ, там също има немалко избор Peace

# 127
Благодаря ви много момичета,в понеделник трагвам пак да обикалям!!! bowuu Hug

# 128
Пинокио е затворен от доста време!

# 129
  • Пловдив
Здравейте, момичета, пише една мама от Пловдив, живея в центъра до Гранд-а и имам дъщеричка на 1,3 год. Виждам, че си споделяте интересна и полезна информация, та се цопвам при вас, ако е удобно, а? Grinning
Добре дошла комшийке  bouquet

# 130
Малеее Кате не остана  Grinning. Лентичката ти е много напреднала. Как си минава бьрзо времето.

# 131
Малеее Кате не остана  Grinning. Лентичката ти е много напреднала. Как си минава бьрзо времето.
И бременноста ти се отразява много добре   bouquet -леко раждане мила!
Оф -kremena всеки път като преглеждам тук и щерката се изправи да ме види какво чета и види твоите гъсеници -ме пита: Те какво правят?  Laughing  Я вземи и ти сложи една хубава снимка!

# 132
  • GYM
Добре дошла комшийке  bouquet

Благодаря!  bouquet Ще ми отнеме малко да ви поопозная Laughing

# 133

Оф -kremena всеки път като преглеждам тук и щерката се изправи да ме види какво чета и види твоите гъсеници -ме пита: Те какво правят?  Laughing  Я вземи и ти сложи една хубава снимка!

Има опция в профила  ,при която не се показват аватарите на другите потребители . Wink

# 134
Момичета какви пюрета давате.И къде мога да купя пюретата на ХИПП най изгодно.

Общи условия

Активация на акаунт