В тази тема са събрани пловдивски деца и мами - 23

• 23 314
  • 315
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Да кажа че железницата работи. Бяхме там вчера, прекрасно забавление за деца!
desi.a, само 1-2 страници назад има полемики на тема центрове за РД. Без да връщам спора искам да кажа, че миналата година РД на дъщеря ми беше в Тон Бонбон, говорила съм за това и не мисля да се повтарям искам само да кажа че цени не помня, но цифрата беше под 200 лв. за 10 деца и 10 възрастни. Тая година по някои обективни причини не празнувахме в център, но догодина живот и здраве се надявам пак да сме при Каспър.   bouquet

# 106
Здравейте на всички!
Пише ви една мама от Чирпан и ви моля за вашето съдействие!
Спешно ми е ,препоръчайте ми добър детски офталмолог и детски невролог в Пловдив,БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!Ако някоя от вас има или е имала подобен проблем,пишете ми,може и на ЛС.
Детето ми е почти на 7 год.,периодично се оплаква от главоболие,и като започне да го боли глава с месеци,после му минава,после за някой месец пак се появява това главоболие,като го попитам боли ли те главичката,започва да си върти главата и казва че го боли,така проверява дали го боли със завъртане на главата,не мога да си обясня защо я върти?Миналата година го водихме в Стара Загора на очен д-р Монев/в Сити център,работи в един кабинет с Джелебов/,но не беше детски,откри му астигматизъм,предписа му очила,вече 6 месеца ги носи постоянно без да ги сваля,но главоболието не мина,отново и отново се появява.Сега пак го боли глава от няколко седмици и  го заведохме на очен,но този път  пробвахме в Пловдив при прословутата д-р Петкова/от която честно казано не съм много доволна от прегледа,но друг път ще ви пиша за това/,тя ни каза съвсем различно от Монев,че освен астигматизъм имал и кривогледство и ,че сме били изтървали влака за оправянето му и т. н. и т. н,изписа му и нови очила.
Сега отново искам да отидем на очен специалист- детски в Пловдив,защото твърде много се разминават диагнозите и за да видя дали ще се потвърди нейната диагноза,а между другото си мисля да го заведа и на детски невролог да не би от там да идва проблема с главоболието.
Ще  ви бъда много благодарна ако някой ми помогне със съвети и координати на доктори!!!

# 107
# 108
  • Пловдив
Чудесно! А опашка за билети има ли? И някакво работно време, ако споделиш, ще е супер. По-точно събота и неделя ме интересува.

И да питам - някой ходил ли е скоро на Гребната, дали работи зоокъта там?

# 109
Някой ще ме светне ли каква е тази детска железница и къде се намира,че отскоро живея тук и не съм чувала досега за таквоз чудо   Laughing  Благодаря

# 110
На тепето до Централна гара,зад стоматологичния факултет! Представлява малко влакче,което обикаля около тепето(доколкото си спомням от детството ми) На мен ми беше интересно!

# 111
Чудесно! А опашка за билети има ли? И някакво работно време, ако споделиш, ще е супер. По-точно събота и неделя ме интересува.

И да питам - някой ходил ли е скоро на Гребната, дали работи зоокъта там?

Вчера ходихме и не работи зоологическата. Обаче колко народ се беше изсипал на гребната, не е истина. Показа се малко слънчице и половината град беше там.  sun

# 112
И някакво работно време, ако споделиш, ще е супер.
От 10 до 16ч.

# 113
  • гр. Пловдив
На тепето до Централна гара,зад стоматологичния факултет! Представлява малко влакче,което обикаля около тепето(доколкото си спомням от детството ми) На мен ми беше интересно!
За по-малки дечица става ли? Родители може ли да се возят на него?  Mr. Green

# 114
  • Пловдив
Мда. Билетчето беше 1 лев. За родители няма намаление. Mr. Green

# 115
Става за малки и големи. Ние бяхме когато сина ни беше на годинка, не искаха да го таксуват понеже бил бебе.

# 116
Някой има ли идея откъде мога да купя рапично олио HugТърсих в големите магазини,дори в Метро,но няма. newsm78

# 117
Незнам къде да го намериш, но виж този цитати от Косе Босе:
 Зехтинът може да се замени с рапично олио – и двата вида са мононенаситени мазнини (т.е. от групата на 'добрите' растителни мазнини). Рапичното олио е традиционно за немските и американските детски храни например.

# 118
Мами от Кичука, имам едно питане, (което се надявам да не се приеме като реклама) - отворихме магазинче за дрехи до бившия Айсберг и ми прави впечатление, че минават много майки с колички,  та се чудя какво впечатление прави магазина, в смисъл изглежда ли скъпарски или пък напротив (за тези, които са го виждали де) ?!  newsm78  Някак си не мога да го погледна безпристрастно и да преценя. Много ми се иска да чуя странични мнения и ако има критики, да ги обмисля.

# 119
Аз го видях онзи ден като минавах с колата , но не сьм влизала. Я кажи какви дрешки продавате , какви марки , за каква вьзраст , за да знам дали ще има за мойте хубостници. Ако се вместваме в размерите ще ви посетим.

Общи условия

Активация на акаунт