В тази тема са събрани пловдивски деца и мами - 23

• 23 310
  • 315
  •   1
Отговори
# 90
 Тук е място където всеки може да сподели дали е доволен или не и да остави човека от среща да прецени сам за себе си.  Но хич не е подходящо да си отправяте хапливи забележки.  Който няма възможност да си празнува там където има.Пък и в крайна сметка явно не става въпрос за чак такава разлика в цените каквато се опитвате да я изкарате. Защото лично аз вярвам повече на Поля, кой ако не тя ще е по-добре запознат с цените и качеството на предлаганите услуги. Wink

# 91
Аз също както казват и другите момичета съм съгласна че качествените рожденни дни струват повече. и нашите рожденни дни които сме празнували в ТонБонбон са си били хубави и единия -на малчо си струваше 250 лева -2007 година когато си бяха още в старато място и той навършваше 1 годинка и не ползвахме аниматор защото маниците си лазиха навсякъде. а на каката ни беше към 280+ 50лева капаро -ноооооооооо възрастните бяха над 30. децата 15 имаше и украса. и меню и заплащане на залата и заплащане на някаква игра беше и голяма торта -та незнам след всичко това как сметката ще е 250лева!
А аз твърдя и това си е моето мнение и не го натрапвам на никого е че всички зали се заплащат за двата часа ползване. а само в Ленинград не се заплаща и така се спестяват 50лева -ако и в ТонБонбон не се плаща залата за двата часа. дължа извинение на Каспар! Иначе в другите центрове излизат едни цени за празнуване -само дето Каспар си е подбрала много любезни какички които обръщат голямо внимание и ако децата са по малки не им трябва и аниматор! Защото навсякъде се заплаща залата. менюто. аниматора и тортата -и както беше казала Пепи евтините торти -не са торти а подобие. защото  хубавата торта има много материал и той е скъп!
Ако съм засегнала някого се извенявам- не съм искала. само споделям мнението си -но не го налагам на никого!   bouquet

# 92
  • Пловдив
Запис и от мен

в спора се ражда истината

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 22:37 от loa

# 93
Ей момичета стига с тея спорове,я вижте какво хубаво време е на вън дайте да си спретнем една срещичка в градската градина ,да се разкараме малко ,да осовбодим напрежението  Hug Hug

# 94
Къде в града има най-голямо разнообразие на пюрета и каши на добри цени( разнообразието ми е по-важно).Изчерпахме вариантите на Хип , а само Ганчев намирам , но не ми харесват

# 95
Baby Land
ул. Младежка 2

Baby Land
На кръстовището на ул. "Петко Д. Петков"  и "Богомил".  нагоре
Под една кооперация,

Вис Виталис  Peace

# 96
# 97
  • Пловдив
Момичета, знаете ли дали работи в този сезон детската желензица?

# 98
Цитат
Мисля че НЕ ,пускат я на пролет ( не съм напълно сигурна)

# 99
Цитат
Мисля че НЕ ,пускат я на пролет ( не съм напълно сигурна)
Абе и напролет незнам дали работи,лятото ходихме всеки ден 1м по ред и все в ремонт беше Mr. Green

# 100
Ние бяхме лятото, работеше си. Сега едва ли. Иначе мисля понеделник и вторник почиваха, ние бяхме в неделен ден.

# 101
Здравейте мами,аз влизам рядко,но не мога да съм навсякъде.
Имам обаче въпрос и знам че мога да разчитам на вас за инфо - къде мога да отпразнувам РД на моя мъник с около 6-7деца и също толкова майки.
Препоръчайте ми място за парти и ако може и инфо за цени разбира се.
Става въпрос за 6-7март,но аз събирам информация от сега.
Понеже ще  е първият ни РД ,искам да е хубаво,но разбираемо е защо не съм запозната  с нещата.
Благодаря ви предварително.

# 102
Моля, ако някой знае детски гастроентеролог да ми каже как да го намеря - болница, адрес, телефон  Praynig

# 103
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351523.msg9347359
намерих това дано ти помогне по някакъв начин. Peace

# 104
Мерси много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт