В тази тема са събрани пловдивски деца и мами - 23

• 23 285
  • 315
  •   1
Отговори
# 75
  • Лондон/Пловдив
Извинявай ,но моля те не ме нападай ,че съм решила къде да отпразнувам рождения ден на синът ми.Все пак всеки има право на избор ,не живеем в 15 век.Много се радвам ,че си запозната с цените навсякъде .В случая можеше да споделиш къде ,колко и за какво.Надявам се че си ме разбрала правилно ,не се обиждай  bouquetб

# 76
Извинявай, не те нападам, а си говоря нещата както са. Simple Smile
Разлика в цените няма.
Иначе разбира се, че ще празнуваш рождения ден на сина ти където си решиш.
И парите и детето и емоциите са си твои.

# 77
svetli_845  Каспар е собственичката на ТонБонбон и затова е в течение на всички цени и услуги -неотричам че при нея е най хубавия рожден ден-защото празнувахме и на щерката и на синчето при нея и двата рожденни дни и ни излезнаха по 350лева и е незабравим и всичко си имаше -като и шампанско детско накрая. и каките и знаят как да подходят към децата -каквото отношение не съм виждала по другите детски центрове. Но сега като нямаме такива финанси си изкарахме и в ленинград добре -имахме си и торта и аниматор и сметката си ни беше по малка от 200 лева -но и немога да твърдя че за тези пари и при нея неможеш да си изкараш добре -просто когато обикалях всички ми казваха че или залата се заплаща 50лева или менюто на дете е 8 -9 лева като вътре е и залата!

# 78
Неонка, я пак ревизирай 350то лева...
Ако се замислиш и си спомниш, че по-скоро са 250 лв
Въпросната сметка била по-малка от 200, но съвсем по-малко
И стигнахме точно до тези 40 лв разлика, за които говорих

Нямам намерение да споря
Всеки да си празнува където си иска, ние сме аниматори в Ленинград всеки ден. Точно там ми е най-спокойно да работя.
Нито смятам да убеждавам някой в нещо си
За щастие клиентите не си ги печеля по форумите, а когато дойдат и лично видят как стоят нещата.
Въпреки че не отричам и благодаря на момичетата, които винаги споделят доброто си мнение.

# 79
Да следя и аз темата с РД че и нашия наближава.

# 80
  • Лондон/Пловдив
Усещам злоба,няма да споменавам повече нищо по темата .Само като мине РД ще споделя как е било.Не мога да повярвам какви дребнави хорица има.ХММММмм мразя такива .

# 81
  • Пловдив
Само ще споделя, че и двата рожденни дни на малкия бяха в Тон-Бонбон. На вторият бяха 14 деца и около 17-18 възрастни. Партито ни излезна 220лв. Тортата си я правих аз, но не мисля, че тези 40лв. за торта щяха да направят сметката 350лв. Wink За всяко дете имаше подарък.

# 82
Скъпи мами от Пловдив  преди  време  ви  питах  за  следното  но  отговор  не  получих. Нека мамите, които са запознати да ми пишат  А може и сред вас да има лекари:))) Моля пишете за мен е важно
На 31 декемви синът ми, който е на 1г и 8 месеца получи фебрилен гърч. За ужасите в Пазарджишката болница ще ви пиша друг път сега искам
да ми препоръчате детска клиника или болница в която не дай Боже ако някога този фебрилен гърч се повтори да отида там и да съм сигурна че ще съм с детето си и ще получи най - доброто лечение. Няма значение дали болницата е часна или държавна.
Благодаря за отделеното време
Нека мамите които са преживели това да ми пишат как къде и кой лекува дечицата им

# 83
Ееее ама вие обърнахте темата на за и против Тонбонбон, а момичето просто искаше мнение за центровете като цяло, а не конкретно за един определен.  ooooh!

desnes, не ми се е случвало и се надявам никога да не ми се случи, но все пак аз бих завела детето си в детско спешно на ВМИ и то не само по този повод. Надявам се да съм била полезна.  Hug

# 84
desnes ,понеже си пуснала питането си вече няколко пътии в няколко теми,ще ти отговоря,макар,че според мен е по-добре да пробваш с търсачката да намериш в Здравния темата за гърчовете/там са събрани все мами минали през тоя проблем/.......но като начало ще ти кажа,да се успокоиш и да си намериш лекар който ти е наблизо и можеш да му звъниш по-всяко време/няма начин да няма поне един читав лекар в Пазарджик/,както и да се подготвиш с медикаменти за понижаване на Т и като видиш,че започва бързото й покачване-да  дадеш/аз лично не съм привърженик,но след като малкия ми направи гърч,вече давам и смятам да го правя поне до 5-6тата му година когато оикновенно опасността от такива прояви намалява-естествено ако не става въпрос съмнения за епилепсия,но при нас няма,..нямаме и рецидив/...И още нещо-самото състояние и проявите му са доста плашещи/особенно първия път/,но ако си информирана и подготвена,няма да ти се вижда толкова страшно.

По повод коментарите ви за РД-аз мога само да кажа,че имам наблюдения в/у доста  празненства и ако имам възможност и свободни дати бих празнувала в "Тон Бонбон"/не им правя реклама,просто казвам обективното си мнение/.....,като няма начин-търся варианти,но не омаловажавам очевадни предимства при организацията/отделен въпрос е,че наистина като цена празнуването в почти всички детски центрове е почти  еднакво,разликите са минимални,но пък и всяко хубаво нещо би трябвало да има подобаваща цена,ако искаме да си запази качеството/

# 85
  • Пловдив
Ееее ама вие обърнахте темата на за и против Тонбонбон, а момичето просто искаше мнение за центровете като цяло, а не конкретно за един определен.  ooooh!

Ами да ти кажа не бих писала, ако не се бях подразнила.

Била съм на рожденни дни в 5 центъра в града и мога да споделя мнение за всеки един. Но съм плащала сметки само в един и не ми е удобно да питам познатите ми за цените в другите. Но пък в нито един център детето ми не се е забавлявало така като в Тон-Бонбон. Там нямах грам грижи за него за разлика от другите места.

"Приятели" - може би добре за през лятото, защото зимата знам, че самият център е на 2-рият етаж. Но имаше само 1 момиче, което тичаше след децата (огромен минус)
"Санкт-Петербург" - ако не си наемеш аниматор, ще тичаш след детето си. А тогава за 2-годишни не бяха наели никой да ги наглежда поне. И още един минус- задължително тортата да е от тях.
"Мечо Пух"- бях октомври и залата им не е никак лоша. Просторна, но сякаш имаше повече збавления за деца 3+
"Ескалибур" - Не излезнах от залата за децата. Имаше 2 какички, които ги мързеше да се помръднат. И основно майките прекарахме РД-то в заличката.

Друго няма да коментирам, че ще решите, че съм пристрастена.

# 86
  • Пловдив
А някой бил ли е на рожден ден във Форум Тракия, какви са условията там?

# 87
  • Пловдив
А някой бил ли е на рожден ден във Форум Тракия, какви са условията там?

Май съвсем наскоро имаше негативни мнения. Какичките чакали с нетърпение да им свърши работното време и да си ходят. На всичкото отгоре всички вътре били събути, а те си се разхождали по чехли навсяккъде, нарушавайки съответно хигиената.

Не помня кой го беше писал, но горе-долу беше нещо от този тип.

# 88
Тва за чехлите и на мен ми направи впечатление, но в Тон бонбон. Лятото бях на два рождени дни, а синът ми още не можеше да ходи и лазеше покрай краката им. Но пък за сметка на това бяха повече момичета.

# 89
Усещам злоба,няма да споменавам повече нищо по темата .Само като мине РД ще споделя как е било.Не мога да повярвам какви дребнави хорица има.ХММММмм мразя такива .
Избягвам да класифицирам хората по две писания във форум. Още повече да мразя хора, които не познавам.
Сигурна съм, че ако се срещнем на живо може и симпатични да си станем.
Говоря само неща, в които съм абсолютно сигурна и жалко, че с това съм те раздразнила.

Общи условия

Активация на акаунт