107 DE: Крапфени нагъваме и за почивки умуваме

• 13 777
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
  • UK
Ще се сбъдне, толкова хора ми го пожелаха днес. Simple Smile

Серди, благодаря ти много, нямам ваучер да ти върна смса, та тук ти благодаря. Simple Smile

Изядох малко от едното парче, щото едно от редовните традиционни рожденденски обещания е да работя по обиколката на задните си части. Simple Smile

# 196

Веси, благодаря за картичките Hug  bouquet

Сърфи,удоволствието беше изцяло мое. Hug
Мърморанке,честит рожден ден!Бъди здрава и винаги обичана!  bouquet

Щастливото ми детство е едно от нещата, с които се гордея безкрайно много.Обожавах летата на село,вечеринките до късно,ловенето на светулки,на риба. LaughingВисяхме край реката по пет-шест часа и ловяхме някакви малки рибки.Вечерта ако сме хванали нещо, си го изяждахме - става, не става, ядяхме го.Събирахме се на тумби и ходихме да обираме чуждите градини-череши,праскови,кайсии.Ходехме да пеем под прозорците на бабите-само ги дебнехме да си изгасят лампите и започвахме да викаме колкото глас имаме. Embarassed Изнасяхме концерти и различни други програми,събирахме бабите,дядовците,майките да ни гледат.
A игрането на кукли,народна топка,дама и ластик ме държа май до пети клас. Rolling EyesА вчера като гледах по РТЛ " Die Ausreisser" и на какво си "играят" децата... Shocked ooooh!
Направи ми впечатление,че и детските програми в днешно време са много страшни.Като превключвам програмите се натъквам все на разни чудовища и грозотии. SickА кака Лара помните ли я?! WinkНа всеки по-значим празник имаше детски фимчета по цял ден и все интересни. Laughing
Спомени,спомени..  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 23:27 от *ВЕСИ*

# 197
Аз възнамерявам най-нагло да разровя всички стари мнения на Бискара, да синтезирам цялостната информация и да ги събера в книга "народопсихологията на германеца" с подтема, "специален поглед към бавареца". ЗабогатяФ! Mr. Green
Веси, мерси! "Милион и едно желания"Аз даже им бях писала писмо под диктат на брат ми/ 6 г по/голям/ , което започваше с поздрава "Здравейте балъци!"

# 198
Не ми се писе 3а детството и игрите, сте се ра3чувствам силно. Вместо това ви по3дравявам

http://de.youtube.com/watch?v=7vYvw12ml58

# 199
А кака Лара помните ли я?! WinkНа всеки по-значим празник имаше детски фимчета по цял ден и все интересни. Laughing
Спомени,спомени..  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да, казваше се "Милион и едно желания" .. ехх, аз също имам невероятни и все хубави спомени за моето детство. Изпълнени с безкрайни игри и много щуротии. Стоенето до късно вечерта в прохладните летни вечери, та махалата тогава оживяваше.
Охх стана ми тъжно Cry

# 200
Поздрав и от мен с този приказен герой.Изглеждаш Педя Човек и лягаш да спиш! Joy

http://de.youtube.com/watch?v=_1-PvlGpQ-g&feature=related

Риенка, Hug .

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 23:55 от *ВЕСИ*

# 201
Нещо не по темата. SunglassesГледахте ли първото предаване на DSDS? Имаше една кандидатка- Катя Василева.Що ли ми се струва,че е нашенка?!

http://www.myvideo.de/watch/5834265/Katja_Vasileva_DSDS_21_1_09

# 202
Лаленце ти днес вече два пъти успя с поздравите си да ме просълзиш, хеле със Синьо лято ме довърши  Wink и изобщо нещо много носталгично ми стана като припомнихте за скачане на ластик, играта на ръбчета, на капитане какъв цвят е морето, народната топка и и и.... Майка ми не можеше да ме прибере да ям, мяташе по една циганска баница през оградата на двора и хуквах пак из махалата с бандата. Ееех хубаво детство беше

# 203
циганска баница Flutter

Kakво представлява?

А аз изяждах от крак по една шарена филия,филия с лютеница или мечка и беж при бандата.  Mr. Green

# 204
Под циганска баница ра3бирам една филия нама3ана с олио и поръсена с червен пипер... Или?  Grinning

# 205
Под циганска баница ра3бирам една филия нама3ана с олио и поръсена с червен пипер... Или?  Grinning

Значи е шарена филия.  chef

Горещо препоръчвам един диск с детски песнички,които са от нашето време.Дискът е на Данчето Христова.Казва се "С обич за децата" и съдържа песни като Пипи дългото чорапче, Песничка за барбароните, Робинзон Крузо,Ну,погоди,Пинокио и много други.

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 00:39 от *ВЕСИ*

# 206
Аз възнамерявам най-нагло да разровя всички стари мнения на Бискара, да синтезирам цялостната информация и да ги събера в книга "народопсихологията на германеца" с подтема, "специален поглед към бавареца". ЗабогатяФ! Mr. Green

Joy Joy Joy
Е, ти нищо не каза. Това са само част от главите. Има и още. Творбата може да служи като наръчник как се оцелява в семи-вредна среда. Шегувам се, да не ме порицавате сега за изказано лично мнение.
Но ако смяташ, че ще забогатеем, давай да пишем. И творбите са с copy rights, да знаеш. Wink. Джакпота падна, поне тук да се вредя Grinning

# 207
точно така Peace
Веси, а какво пък е мечка  newsm78 ?

# 208
  • в сърцето на един мъж...
Не падна бе - 35 млн е Mr. Green

# 209
 Joy Joy
Весето цяла мечка изяждало като малко дете. Сега ги яде по две сигурно. Много се смях с тая мечка Весеее, влизай по-често в темата да внасяш настроение.
Бискара, в главата с напътствия как се оцелява ще пиша обаче аз. Или май не е добра идея. КАто се замисля мога да го обобщя в 3 думи, не е рентабилно - "ината тракийска жилка".Ха сетих се и друго определение, което ми е давано - "мома от джин" / сиреч от сой особени усойници/ . Пък за изказването за баварците, никой, който ги познава няма да те порицае. Да не генерализираме де, има и свестни, но трудно се намират  Joy !

Общи условия

Активация на акаунт