107 DE: Крапфени нагъваме и за почивки умуваме

• 13 218
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
Не падна бе - 35 млн е Mr. Green

newsm78, верно е. Ще пусна фиш. Money

# 211
Joy Joy
Весето цяла мечка изяждало като малко дете. Сега ги яде по две сигурно. Много се смях с тая мечка Весеее, влизай по-често в темата да внасяш настроение.

Rien,който не е ял мечка е фин като клечка. LaughingА който е ял.. Rolling Eyesми има проблеми с килограмите. Embarassed
Гледам,че Мики и тя все на тестени неща налита.Може само бял хляб да си похапва. LaughingБългарска му работа.По-малко,но с хлебец.
Риен,войничета яла ли си?!Аз съм. Mr. GreenКато ми ги наредяха на масата,от строен,по-строен. Laughing

Паzzа, мечка е специалитет-комат/порязаница хляб със сирене. Stop

Добро утро!

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 09:20 от *ВЕСИ*

# 212
Joy Joy
Пък за изказването за баварците, никой, който ги познава няма да те порицае. Да не генерализираме де, има и свестни, но трудно се намират  Joy !

Да се ра3берем сто е то баварец. Мъжът ми, които е от Altbayern твърди, че мюнхенци или хората от "Монако" не били баварци. (Тая история ми напомня на съперничеството между София и някои други региони от страната  Laughing). А 3а това какви са, сте си поговорим някои друг път стото не мога да се съсредоточа, бебета ла3ят и а3 играя ролята на "3оркото око"...

# 213
Десита, що се връзваш на тва недоразумение на природата Никифин?
В няколко теми я засичам как си противоречи и като я хванеш натясно почва да бълва огън и жупел. Колкото и да се опитваш да и налееш акъл, тя едно знае и едно бае, затова вече и не и чета постовете.
Толкова злоба на едно място рядко съм срещала. Дори Мама Кенга беше на моменти човек.

# 214
Толкова злоба на едно място рядко съм срещала.

Ами Ксения?  Mr. Green Двете на едно място....майкоооо, страШно Ще е  Crazy

Ей, не тъжете  Hug  Радвайте се на хубавите спомени, радвайте се 4е имахте прекрасно детство. Ако имахте лоШо детство, тогава може да сте тъжни  Naughty

Мен ме вълнува, как да осигурим подобни красиви спомени на наШите деца?  newsm78

# 215
Толкова злоба на едно място рядко съм срещала.

Ами Ксения?  Mr. Green Двете на едно място....майкоооо, страШно Ще е  Crazy

Ей, не тъжете  Hug  Радвайте се на хубавите спомени, радвайте се 4е имахте прекрасно детство. Ако имахте лоШо детство, тогава може да сте тъжни  Naughty

Мен ме вълнува, как да осигурим подобни красиви спомени на наШите деца?  newsm78

Кои са тези екземпляр(к)и, я дайте линк към някоя тема Grinning

# 216
Ксения е навсякъде, тя е компетентна по всякакви въпроси  Laughing В клюто, в наШ дом, къде ли не  Crazy

# 217
И RadostinaHZ ли беше ..и тя се вихри Wink

# 218
И RadostinaHZ ли беше ..и тя се вихри Wink
Тя сега е с ново екранно име - нещо елфическо май беше.
Ксения е велика. Има акъл тва момиче, но не умее да се изразява, много е остра и чепата и се стига редовно до безумни спорове за точки и запетайки. ooooh!

# 219
Добре че са такива потребители, да внесат щипка пипер във форумската толерантност.
Специално Никифин я оправдавам за неадекватността - чела съм нейни постове за семейството и, отношенията и с майка и... За човек израсъл в такава среда е нормално да е нестабилен. Отделно трите деца с малка разлика и неособено розовото и ежедневие... спирам до тук.

Да си похваля най-малкото чаве съм пропуснала. Яде и дебелее, мамината сладка. На 40 дни е наддала 1,700, по мои сметки сега вече гони 5,5 кила.
И това въпреки гриповете, сополите и намалялата ми кърма.
Нощем папка 2 пъти, но спи при нас, та не се будя много - вадя цица и заспиваме и двете. Таткото ни даже не усеща какво се случва, наспиваме се всички.

Татянка, Боша взехме, имаше го наличен и това наклони везните. Много съм доволна.

Ние вече официално сме без бу, сега оглеждаме за ново. Набелязали сме няколко модела. Някой ако даде акъл за какво да внимаваме при покупка на кола от частно лице и автокъща, нека пише моля...

А кога казахте че е карнавала? И само децата ли се костюмират?

# 220
  • UK
Андариел е Радостина. Няма такъв кон с капаци като нея просто. Simple Smile

Мойто тати тая сутрин ме събуди да ми продиктува цифрички за нов ваучер, че бях останала без. Мойто тати е това.  Heart Eyes

# 221
Десита, що се връзваш на тва недоразумение на природата Никифин?
В няколко теми я засичам как си противоречи и като я хванеш натясно почва да бълва огън и жупел. Колкото и да се опитваш да и налееш акъл, тя едно знае и едно бае, затова вече и не и чета постовете.
Толкова злоба на едно място рядко съм срещала. Дори Мама Кенга беше на моменти човек.

Те темите не се четат, ти Веч, за наливане на акъл говориш. Но, и аз съм склонна да я оправдавам. Явно не му е лесно на момичето.

Мама Кенга беше др. работа.

# 222
  • UK
Днес ми е първия изпит за тая сесия, стиснете някой палец. Simple Smile

# 223

Миналата година Хана беше два месеца при родителите ми. Е, такова забавление няма на друго място - нашите хвърлиха всички сили да измислят невероятни приключения, а те и двамата са много изобретателни. Басейн по цял ден без ограничения на къпанията /аз ги имах като дете заради сливиците/, каране на мотопед с придружител /това го  разбрах впоследствие и беше много късно за намеса/, скаутски екскурзии в планината, плюс една серия от селскостопански приключения като вадене на картофи, "чушкане" на боб, яздене на магаре, събиране на яйца, а вечер - криеница и дама на улицата със съседските деца. А и цяла рода и приятели участваха активно в начинанието. С една дума - ваканция, която тук трудно бих й организирала. Разбира се, нашите имат условията - голяма къща в подножието на Рила, прекрасен въздух и минерални басейни на една ръка разстояние. Хана се върна и вече не беше това дете, което бях изпратила няколко седмици по-рано - пораснала и на ръст и най-вече на мозък, въображението й не знаеше граници, проговори български почти без акцент, с една дума - порасна.

Мога да кажа, че Хана има детство няколко степени по-разнообразно от моето. Ние си нямахме "село" - т.е. имахме, но бабите ни не се интересуваха кой знае колко от нас, така че изкарвахме летата в почти празна София, докато софиянци летуваха по родните си места.

Да не забравя да поблагодаря за всички полезни съвети за кърмата вчера, избрах си няколко с надеждата, че задникът ми няма да заприлича на диференциал на Татра.

# 224
Сбъдваща, карнавала е от 19 февруари, та до вторника. После от сряда нататък е вече тихо.
През тези дни всички могат да ходят както си искат - маскират се и малки и големи. На никого няма да му направи впечатление,ако си с 2 различно обувки примерно Joy
Ако ще купувате яресваген (кола на 1 година) или употребявана, най-добре от автокъща и то с гаранция.

Общи условия

Активация на акаунт