Звездни компромати - 40 част

• 33 124
  • 423
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Много е противна Виолета,прилича на прасе в лицето. ooooh!

Направо на травестит ми прилича , никакъв чар  Rolling Eyes

# 46
# 47
  • 221B Baker Street

голем дзвер Mr. Green Sick

# 48
Ех и вие.
Ей сега ще се появи оная мадама с "киселото грозде"  hahaha
Китаеца нали си я харесва, но първо да се разведе с Ази.

# 49
Василка да не дава развод  Crossing Arms
Виолета си е качур  Whistling

# 50
# 51
  • София
George Clooney  Mr. Green
Сара с уникална шапка
Анджи от филма Changeling
пак тя с Клинт
пак Заради ролята се подстрига мацката, на мен ми харесва и така, а филма определено си заслужава.
Пинк
на прощаване   GrinningБен
Пенелопе в последно време и се кефя

# 52
Даа, Пенелопе е страхотна мадама Heart Eyes

# 53
  • На погрешната планета

Направо на травестит ми прилича  Rolling Eyes

Точно Sick

# 54
Само на Диляна Попова е заслужена наградата! И добре, че водещи не са Иван и Андрей Mr. Green Глорчето много го е отънила и тя само уста и цици е останала. Затова ли е букета от зарзават и Д-р Емилова в добавка?
Водещите бяха неочаквано забавни, за разлика от предни години, макар и с малки обърквания в сценария (предната бяха Любо и Устата) Peace. Д-р Емилова, според мен се появи чисто и просто с рекламна цел, тъй като Наградите ще се дават по БТВ  Mr. Green. А Глория по принцип й е едно от най-известните й творения (поне й двете така твърдят, явно има взаимен интерес  Mr. Green). Букета беше придружен с пожелание да си го изяде/изгризе или нещо в тоя стил Laughing.

# 55
  • на пистата
кога ще дават наградите на блясък то тв-то.а обама ми е много сладък Blushне ме линчувайте сега Grinning

# 56
кога ще дават наградите на блясък то тв-то.а обама ми е много сладък Blushне ме линчувайте сега Grinning
И на мен ми е симпатичен, както и цялото им семейство, изглеждат задружни и обичащи се (то не че ПР-те биха допуснали друго).

Наградите на 31-ви по БТВ-то, някъде вечерта беше, май към 20,30-21ч.
Софка и Устата за пръв път пяха отделно от много време, а самата изява на Устата беше много "помпозна" и нелепа, със сума ти ефекти, пушеци и огньове, купища аплодисменти на запис и т.н. Човека се взима много насериозно и се навлича във все по -огромни кожуси на леопардови и други "диви" щампи  Mr. Green.

# 57
# 58
# 59

Общи условия

Активация на акаунт