Въпрос към майките от София

• 2 709
  • 32
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Задължително с паркинг, и достатъчно пространство за да може да се разминават количките все пак:)
Ако може паркинга да е подземен  Wink

# 31
  • София
В центъра магазини - колкото щеш...на околовръсното трябва задължително с кола....
аз бих предпочела по кварталите да има такива...ей джъмбо е мн удобен за хората живеещи там....
Не е вярно, че в центъра има магазини колкото щеш! Тъкмо обратното. Аз живея в центъра до ЦУМ и Халите и категорично заявявам, че няма такива магазини. Например, в момента няма нито един магазин за детски храни във въпросния център.  Close Писна ми да ходим на майната си за да напазаруваме елементарни неща за детето (храни, биберони, памперси и т.н.), за което губим по половин ден и повече.  Mr. Green
Магазините за бебешки дрехи са Premaman и Mothercare, които за съжаление често прекаляват с цените (даже на намаления). На Пиротска има няколко смешни магазинчета за детски дрехи/играчки, които са тип "квартални". Стоките в тях са ниско качество. Магазините по Витошка и Солунска ги знаете всички, те са по-скоро бутици. Какво още има: Crazy Kids (дрехи) - под всякаква критика, Марсел (играчки) -  продават по-скъпо от Джъмбо и другите големи магазини за играчки.
Извода е, че в центъра има крещяща нужда от голям магазин, събрал на едно място всички възможни детски стоки. Друг е въпроса на каква цена е постижимо това. Подкрепям предложенията за широк център с две ръце. Някой по-назад беше казал, че по бул. Тодор Александров има много големи терени, вярно е. Peace

Напълно подкрепям . В идеалния център няма такъв магазин, а не е лоша да има Wink

# 32
  • София
В Младост или на околовръстното не бих отишла Naughty
Трябва да е в широк център и да е достъпен не само с кола, мисля.
Където и да решите, успех!

Общи условия

Активация на акаунт