Къде в Бургас (14)

• 54 554
  • 421
  •   1
Отговори
# 120
Някой може ли да ми каже има ли в Бургас магзин за колички втора употреба, искам да си купя хубава лятна количка обаче не  ми се дават 300-400 лв за нова

# 121
Повече е въпрос за мъже,но все пак да попитам - къде продават гуми - всесезонни на добри цени /складови/.

# 122
защо не погледнеш в продавалника за лятна количка,предлагат се хубави и на достъпни цени

# 123
За  новия ресторант Инканто- супер е! Очертава се като новия ми фаворит. Другото много приятно ново местенце е ресторанта Casa in Vino (на мястото на кафене Клеопатра). Също му давам максимален брой точки. Взе да се поотпушва този град вече! Появиха се приятни местенца. И за Del Mar чувам добри отзиви!  Peace

В Ин канто бяхме два пъти.Много ми хареса.Пиците са най-добрите в Бургас,блата е с царевично брашно.Имат за десерт пица  с Нутела,нещо много вкусно.Пица с плънка течен ш0колад,отгоре е с пудра захар.
Калмарите също са страхотни Peace

# 124
Убедила съм се,че форумът е сила,затова нека се опитаме да помогнем сега :

ИЗГУБЕНО ХЪСКИ ! - на 2 години е.

Кучето е на семейство с две деца и им е много мъчно.  Confused Сара е няма вече 4 дни. Ще се радвам ако може да помогнем.  Praynig

КУЧЕНЦЕТО Е НАМЕРЕНО!!!!  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 22:00 от аХ`Не!

# 125
Някой може ли да ми каже има ли в Бургас магзин за колички втора употреба, искам да си купя хубава лятна количка обаче не  ми се дават 300-400 лв за нова
Като те прочетох се сетих, че имам Зап, която не ми трябва вече.

# 126
здравейте мами,може ли някой да ми каже за добър детски зъболекар,малкия ми се оплаква от няколко дена и явно е сериозно,мислих си 4е си е намерил нов начин да отказва да яде ама слава богу не е така
Д-р Христо Петров, млад,  мил и внимателен доктор, работи и със здравната каса.
Кабинетът се намира в поликлиниката срещу Транспортна болница, една стара сграда, втора поликлиника е май.
GSM  0898 455 418

# 127
Спешно ми трябват координати на акушер - гинеколози , които имат кабинети в ж. к. Изгрев .
няма значение дали работят със здравната каса .
Благодаря !

Аз се сещам само за Оксиком, където работеха Дорийска и Добрева, но не знам още ли е така. Най-добре да се провери на място  Peace

Casa in Vino и мен ме очарова, а къде  е  Del Mar?

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 18:50 от iveto_

# 128
mama Didona  bouquet  ,благодаря много за инфото,още утре ще му звънна и дано само да не се чака много

# 129

По околовръстното, в Лазур, кооперациите до жп прелеза.

# 130
А Инканто де е ?

# 131
гинеколози в изгрев има в оксиком и в новото болица лайф хоспитално незнам кои работят там
за добрева и дорийска мисля че вече не са там но ако има по запознати да се включат

# 132
Като те прочетох се сетих, че имам Зап, която не ми трябва вече.

Може ли повече инфо???

# 133

Инканто е до съда, зад строежа на ГУМ-а.

# 134
Спешно ми трябват координати на акушер - гинеколози , които имат кабинети в ж. к. Изгрев .
няма значение дали работят със здравната каса .
Благодаря !

Аз се сещам само за Оксиком, където работеха Дорийска и Добрева, но не знам още ли е така. Най-добре да се провери на място  Peace

Между другото името на ресторанта е само Casa Vino, и трябва да пробвате новото обедно меню- спагетки и разни други италиански вкусотии  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт