Къде в Бургас (14)

• 54 509
  • 421
  •   1
Отговори
# 15
И аз тук  Simple Smile

Някой виждал ли е случайно по аптеките ей това мазило http://www.framar.bg/product_review.php?id=30061083&page_spe … E1%E5%E6+30%EC%EB   newsm78
Продукти на Лед има в аптеката в началото на Богориди, преди бингото.

# 16
Момичета, здравейте!
До сега не съм писала в тази тема, но мисля да се включвам по - редовно. Много ще съм ви благодарна ако помогнете и на мен. Днес сме на рожден ден на една приятелка, бях намислила какво ще и взема- сервиз за хранене на Луминалк в бяло и черно, но случайно разбрах, че вече си е купила, и сега ще си търси в оранжевата гама пак на Луминарк. Та въпроса ми е къде другаде, освен в Метро, мога да намеря такива сервизи. Спешно  е  Praynig

# 17
запис в новата тема  Simple Smile

Момичета, здравейте!
До сега не съм писала в тази тема, но мисля да се включвам по - редовно. Много ще съм ви благодарна ако помогнете и на мен. Днес сме на рожден ден на една приятелка, бях намислила какво ще и взема- сервиз за хранене на Луминалк в бяло и черно, но случайно разбрах, че вече си е купила, и сега ще си търси в оранжевата гама пак на Луминарк. Та въпроса ми е къде другаде, освен в Метро, мога да намеря такива сервизи. Спешно  е  Praynig

сервизи можеш да видиш в едно магазинче да книжарница Дядо Благо, не знам дали има на Луминарк, но можеш нещо друго да харесаш Hug

# 18
Момичета, здравейте!

Цитат на Amelia от стара тема:

Цитат
За голям избор...  не знам.
Значи като вървиш от нов БСУ надолу, след Транспортната къща на Александровска завиваш към Ботева и има магазин за дом.потреби, та там съм виждала преди. Освен това на съседния ъгъл до Дядо Благо книжарницата има един магазин само за стъкларии, и има и още един ъглов магазин на Богориди и Антим /в посока Адонис/ - там може да провериш   не съм много сигурна дали има, но другаде не сещам къде може да продават

# 19
Peti_n, знам го магазина и съм решила и там да ходя, благодаря ти.

Цитат на Amelia от стара тема:

Цитат
За голям избор...  не знам.
Значи като вървиш от нов БСУ надолу, след Транспортната къща на Александровска завиваш към Ботева и има магазин за дом.потреби

Четох в тази тема, но не мога изобщо да се сетя за такъв магазин  newsm78

# 20
искам да ви попитам вчера си счупих капака на един много хубав тиган знаете ли от къде мога да си купя само капак продават ли се отделно и ако има къде в кой магазин

# 21
Продукти на Лед има в аптеката в началото на Богориди, преди бингото.

Благодаря ти   bouquet намерих го

# 22
# 23
  • Бургас
Бори,капаци в метро съм виждала!

# 24
  • По света и У нас
viv-miv - Стига да не ти е много късно  Hug
Amelia е имала предвид този ето този район:
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=a2bf7b28234f36a74cddcdb88fed1 … &initsearch=1

Иначе и срещу Адонис.-а имаше специализиран за стъкларии и други кухненски Peace

А на Ботева, срещу спирката до Старата поща, също има много симпатично магазинче за стъкларии, но са основно Италиански  Peace ... Ако случайно на Луминарк не откриеш това, което търсиш и там може да погледнеш  Peace

# 25
и аз тук  Whistling

# 26
да се запиша

# 27
  • Бургас
искам да ви попитам вчера си счупих капака на един много хубав тиган знаете ли от къде мога да си купя само капак продават ли се отделно и ако има къде в кой магазин
купувала съм от Метро. Виждала съм преди време и в Билла.

# 28
  • Бургас
Момичета,някой празнувал ли е детски рожден ден в Ния-смехория?Ще си кажете ли мнението?Чудя се или там или на Цар Асен?Предполагам,че в Ния смехория има кът за майките,по удобно ще ми е. Simple Smile
Благодаря Ви!

# 29
  • По света и У нас
irina_boneva - и в Ния Смехория и в Тити Тайс /този на Цар Асен/, детския кът е отделен от помещението за родители ....  чрез остъклена ПВЦ дограма ... така че децата свободно могат да се наблюдават  Peace Шумът от двете помещения почти не се смесва .... Каквито отзиви да получиш тук  Grinning, посети всеки един на място и виж дали ти допада обстановката, персонала и това което е включено в офертата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт