Къде в Бургас (14)

• 54 631
  • 421
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Момичета,дайте координати на сервиз за готварска печка Горение.В интернет намерих телефона на сервиз в М.Рудник,но явно не е наред,защото от дни дава "заето".

85 33 33. (мисля, че е в М.Рудник)
Преди около месец ги търсих, записаха ме за след около седмица и дойдоха на място.

# 166
Искам само да споделя колко хубав ден е днес!!!Колко хубаво ще е да дойде по -бързо пролетта!!!!

# 167
Страхотно време беше  Grinning

Момичета имам нужда от помощ.
Търся си рокля за ботуш.
Може и за бременни.
Единственото ми свободно време е утре между 3 и 5,
и не мога да обиколя навсякъде.
Максимум до 100лв.
Ако знаете подходящи магазини в центъра или около краснодар, помагайте

# 168
  • Бургас / Славейков
Къде в Бургас има магазин за маркови сувенири _ запалки ,ключодържатели  или нещо такова?

# 169
  • Burgas
привет дами! някой може ли да ми препоръча добър дерматолог!

# 170
  • Бургас
Аз съм доволна от д-р Йотова в кожното.

# 171
Здравейте,нашата гинеколожка назначи на мъжа ми да си направи спермограма,но каза да я направим във "Военна болница",гр.Бургас и въпроса ми е имали някой ,който е ходил там за изследвания?
Интересува ме дали може материала да си го занесем от вкъщи,а не да се дава там на място и ако някой е ходил да ми каже къде се намира лабораторията(на кой етаж)

# 172
  • Бургас
Къде в Бургас има магазин за маркови сувенири _ запалки ,ключодържатели  или нещо такова?

В Пиргоса на партера.Още като влезеш в дясно.

# 173

Орешкова мога да препоръчам , тъкмо утре ще й се обаждам за приятеля ми, дано номера който имам е актуален.

Работи в Трета и на Републиканска 72 мисля беше номера.

Утре ще й се обадя и ако още е актуален номера и се интересуваш ще го напиша.

# 174
  • Бургас
Здравейте,нашата гинеколожка назначи на мъжа ми да си направи спермограма,но каза да я направим във "Военна болница",гр.Бургас и въпроса ми е имали някой ,който е ходил там за изследвания?
Интересува ме дали може материала да си го занесем от вкъщи,а не да се дава там на място и ако някой е ходил да ми каже къде се намира лабораторията(на кой етаж)
Спермограма се прави единствено в клиника по стерилитет. В Бургас спермограмите не са достоверни. Ориентирайте се към Варна или София Peace

# 175
  • Бургас
Може да погледнеш и в Технополис-има щанд с такива неща, които са доста стилни и оригинални (а и скъпи) и изборът е голям. Намира се до щанда с тенджерите и масажните кресла, на които тече постоянна промоция с презентации  Peace

# 176
  • Бургас
Момичета, в района на Краснодар къде се намира детската кухня?

# 177
# 178
извинявам се,че молбата ми не е за тук,но използвам темата където най-много бургаски мами пишат-купувам проходилка втора употреба-няма зна4ение цвят или марка-трябва ми за детски център-ве4е счупихме 1 нова за нула време  Cry-ако някой иска да си продаде ве4е ненужната-пишете ми на ли4ни-мерси Hug  bouquet

# 179
  • у нас
Момичета, в района на Краснодар къде се намира детската кухня?

ДК е на ул. Раковска, до ъгъла с ул. Калоян  Peace

Общи условия

Активация на акаунт