Къде в Бургас (14)

• 54 551
  • 421
  •   1
Отговори
# 330
Спешно търся бяла и червена тениски (изчистени и еднакви като модел) за три годишни деца .
Моля , ако някой има инфо да ме упъти .
Благодаря  bouquet

# 331
  • Бургас
Жива мартеничка ще правиш  Mr. Green

# 332
Спешно търся бяла и червена тениски (изчистени и еднакви като модел) за три годишни деца .
Моля , ако някой има инфо да ме упъти .
Благодаря  bouquet
Ха-ха, миналата седмица свекърва ми донесе две такива. Mr. Green

# 333
Мацки,къде ходите на солариум в Бургас. Кой бихте ми препоръчали? А ако някой има и впечатления от този,които е в една от уличките зад новия свободен университет,ще е още по-добре,че ми е на близо. Благодаря предварително!  Simple Smile

# 334
  • По света и У нас
Само за информация  Grinning: около Нова Година, доста мами търсеха играчки, дрешки и др. свързани с lazy town /мързел град/ .....  може вече да сте попаднали на този сайт, но в случай че не сте:
http://www.kasidabg.com/index_cpath-546.html?osCsid=68vjfh3k83plc5fck8ivf4be30
Вярно нещата не се предлагат в Бургас, но все пак в БГ  Grinning ... изборът не е много голям  Rolling Eyes, но пак е нещо  Wink
Виж откъм цени има още какво да се желае  Mr. Green

# 335
Oт къде в Бургас мога да закупя ето такива декоративни пера:

Спешни са ми!  Praynig

# 336
Oт къде в Бургас мога да закупя ето такива декоративни пера:
..........

мисля, в цветарските складове, в които продават и всякакви неща за нуждите на един букет   Wink
за един склад се сещам с/у блока на ДСК в БрМиладинови и един в Славейков, в кооперацията на бистро Черешата

а май съм виждала и в склада Кръц, до завод Победа  Peace

Тъщичка 3, някъде където продават бельо на бг фирми, сещам се за складчето до детския Егоист, преди имаше и един павилион до градината на Вардар, но сега там има пързалка и не знам къде го изместиха... от там съм купувала за училище, имаше всякакви едноцветни  Peace

# 337
Благодаря Amelia  Hug  bouquet 

# 338
Момичета, из форумите открих два различни адреса на фризьорския салон на Nadejdica - ул"Шар планина" и ул. Христо Фотев". Някой знае ли на кого да вярвам newsm78

# 339
Здравейте!
Знаете ли къде в Бургас има мазазин, където да се предлагат сладкарски форми и формички, готови продукти - розички, цветчета и т.н.Искам да направя торта, но нямам нищо вкъщи за такова нещо!

# 340
Момичета, из форумите открих два различни адреса на фризьорския салон на Nadejdica - ул"Шар планина" и ул. Христо Фотев". Някой знае ли на кого да вярвам newsm78

ами тя до ноември беше на Фотев, вече е на Шар  Планина  Peace иначе мобилния й е същия  Wink

# 341
Amelia, благодаря ти! Hug
Ще ида да се поразкрася най-после, само да намеря бавачка... Rolling Eyes

# 342
Здравейте!
Знаете ли къде в Бургас има мазазин, където да се предлагат сладкарски форми и формички, готови продукти - розички, цветчета и т.н.Искам да направя торта, но нямам нищо вкъщи за такова нещо!
В Амадеуса съм виждала кошници с малки фигурки,обикновено детски-зайчета и т.н ,на бройка ги продават.За други не знам.

# 343
Момичета,интересува ме къде мога да намеря добра детегледачка за сина ми ,който е на  9 месеца.Налага ми се да започна работа?И ако може да ми дадете информация да заплащането.Може и да е пенсионерка.Ние живеем в Лазур,така че ако живее близо ще е още по-добре.

# 344
  • Бургас
Офелия,прочистете си кутията за лични съобщения,моля!Не мога да отговоря на питането ви.

Общи условия

Активация на акаунт