Къде в Бургас (14)

• 54 495
  • 421
  •   1
Отговори
# 405
      От къде в Бургас може да се купи хубава перука?

# 406
  • Бургас
Здравейте на всички.Искам да ви попитам къде мога да намеря спортно елегантни мажки костюми в Бургас и да са на достапни цени а не от порядъка на 1000лв. Благодаря
Аз харесвам марката Теодор . Имат магазин на Фердинандова
Аз бих препоръчала магазин "Мистрал" на ул."Георги Кирков" Peace Всички костюми на мъжа ми са оттам, предлагат и корекции, ако се наложи нещо. За сватбата се бях заинатила да вземем костюм от "Ролман", но бяхме ужасно разочаровани и от стоката в магазина, и от обслужването, та накрая пак от "Мистрал" взехме и беше перфектен Peace

# 407
  • Бургас/Пз
Здравейте на всички.Искам да ви попитам къде мога да намеря спортно елегантни мажки костюми в Бургас и да са на достапни цени а не от порядъка на 1000лв. Благодаря

Алегра, можеш да провериш в магазин от страни на Трията, пада се от лявата страна на българската кухня, най-вляво, почни до банката, или пък от банката първия в дясно от нея. Ама как го обясних Praynig Иман и магазин от страни на Пиргоса, точно до цветарския магазин. Незнам точно как се казва. Мъжът ми си купи два костюма от там и цените са много прилични за качеството което предлагат. Имат и ризи и вратовръзки, правят и корекции. Peace

# 408
  • Бургас
iveto_ една приятелка си купува от 3 етаж в Пиргос Стил, веднага от ескалатора вляво,има поне 3 и все там си ги избира.

# 409
Мерси на всички,а може ли да ми обясните къде точно е тази улица Герги Кирков,защото не съм запозната добре с улиците.

# 410
Георги Кирков е след Малибу ,улицата на първо районно.

Перуки има по Богориди във Викторите(за парфюми)  и на дупките новия магазин ,който отвориха.

# 411
  • у нас
Георги Кирков е след Малибу ,улицата на първо районно

Георги Кирков не се намира след Малибу, а Малибу се намира на ул. Г.Кирков. Улицата започва от Александровка и продължава до Славянска  Peace

# 412
Само да кажа,че в МОЛ-а ще има и KFC!!!Така,че ще има още една новост за града  Naughty

# 413
Момичета търся бижутер, който може да ми издаде сертификат/или нещо подобно/, за злато и камък.
Имате ли идея, къде мога да намеря такъв?

спам: Някоя от вас да е психолог?
Също търся и адвокат, граждански дела

# 414
Перуки съм виждала и в магазинчето за сребро,което е в подлеза на операта  Wink

# 415
  • Бургас
Здравейте!Кога ще отвори кауфланд?Една позната ми каза за днес. newsm78

# 416
 :)zdraveite! kajete mi neshto za detskite prahove Batole? Nqkoj probval li gi e? Namerih gi na Gurko v edno magazin4e za cheshki preparati.

# 417
       Благодаря за отговорите   bouquet

# 418
Знаете ли къде се продава козметиката на Lumene?

# 419
  • Бургас
Момичета търся бижутер, който може да ми издаде сертификат/или нещо подобно/, за злато и камък.
Имате ли идея, къде мога да намеря такъв?

спам: Някоя от вас да е психолог?
Също търся и адвокат, граждански дела

Мисля, че всеки майстор-златар би могъл да ти издаде такъв сертификат. Можеш да попиташ на Битовия комбинат в центъра, там има златар и на уличката, която тръгва от "Пиргос стил" към "Ботева" - забравих я как се казва - покрай пицария "Маската" нагоре, срещу бистро 69 също има златар.
Ако ми кажеш за какъв тип дело ти трябва адвокат, също мога да помисля.

Общи условия

Активация на акаунт